Sper ca postez unde trebuie...baieti am si eu nevoie de putin ajutor...ma intereseaza niste faruri de corsa B...si am urmatoarele optiuni: Faruri de CORSA B de la Fk si faruri de corsa B de la Dectane (am atasat poze)...acum ce va intreb eu pe voi ca stiti sigur

iar eu nu am gasit asta nicaieri specificat...
1) Farurile de la Fk au o faza pe oglinda si 1 faza pe lupa...oglinda pe ce tip de bec merge si lupa pe ce tip de bec merge???
2) Farurile de la Dectane is mai frumoase 2 inele angel eyes dar si mai scumpe...dar nu imi dau seama...e acelasi sistem...1 oglinda si 1 lupa (ca nu imi dau seama...)...sau 2 oglinzi...poate voi stiti si ma puteti ajuta. Voi de exemplu ce ati alege??? (pretul nu conteaza)...eu tind sa aleg pe cele de la fk caci au lupa iar un bad boy bonnet ar strica imaginea celui deal IIlea inel...
Va multumesc anticipat si imi cer scuze din nou daca nu am postat unde trebuie. Rog pe cel care vrea sa ma ajute sa posteze aici sau sa imi dea buzz pe id m_orpheu_smaster sa ma lamureasca. Mai rog un moderator sa stearga postul meu (asta maine...sa il vada totusi cineva

)
Multumesc anticipat, o seara buna in continuare