01-04-12, 14:33
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: 2 Vr6...
Quote:
Originally Posted by Sebastian.C
Ce-ti mai place sa tiganesti masinile.... Pacat...ai 2 masini rare si pe ambele le-ai stricat.....
|
Sa "tiganesc" :O... Nu inteleg la ce te referi, sa iti explic daca nu ai citit de la inceput, iti fa cu rezumat.
Cea albastra am cumparat-o RUPTA toata si daca a o face cat mai clean si stock posibil tu consideri tiganeala atunci nu stiu ce sa iti spun. Singurul lucru care nu este stock la cea albastra sunt jantele, suspensia, grila fata si farurile care vor fi angel eyes. In rest s-a montat pana si volan stock. Deci nu vad la ce te referi.
Cea neagra am cumparat-o asa cum o vezi doar ca era alba si destul de maltratata. Am optat in primis pt reconditionarea motorului si inca mai am si pe urma am specificat ca o voi aduce cat mai stock, clean si very low. Daca consideri ca este tiganie te-as ruga sa si argumentezi ca poate ai dreptate si pot invata cate ceva. Mersi.
|
|
|
01-04-12, 14:35
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by redrider
imi cer scuze ca ma bag si fac offtopic dar si eu sunt de aceeasi parere cu Sebastian.C...de apreciat ca detii 2 masini foarte rare si vrei sa fie cat mai aparte dar nah,fiecare cu gusturile lui...nici eu nu as pune asemenea bari si plase si nari pe capota la o asemenea masina...spor la munca si adu-le cat mai repede in starea originala pe amandoua
|
Este valabil si pt tine ceea ce am scris pt Sevastian.C
|
|
|
01-04-12, 15:03
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Sevastian_Vr6
Nici mie nu imi plac plasticele alea dar asa sunt stock ale masinii. Eventual cand voi reface tot interiorul ma voi gandi si la alea.
|
ma refer la culoare , ele sunt vopsite maro ... si cred ca vor arata mai bine in negru nu ziceam sa le schimbi de tot , doar culoarea
|
|
|
01-04-12, 15:29
|
|
Stage 5
Member of: [FORD] [VW]
|
Apreciez ce ai facut cu motorul...ca e tot nou etc. Ma refer strict la caroserie...barile lipite de caroserie, haionul ala astupat.... Chiar nu isi au rostul.....
|
|
|
01-04-12, 17:16
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Apreciez ce ai facut cu motorul...ca e tot nou etc. Ma refer strict la caroserie...barile lipite de caroserie, haionul ala astupat.... Chiar nu isi au rostul.....
|
Deci sa inteleg ca tu esti adeptul lucrurilor perfect stock!? Pai in cazul asta nu ar mai exista situl asta si toti ar avea masini la fel. Ce zici tu nu sunt tiganii, scopul este de a o face cat mai clean, nu stiu daca exista vreun fan al motoarelor caruia sa nu ii placa clean. Oricum apreciez parerea ta.
|
|
|
01-04-12, 17:18
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nunez
ma refer la culoare , ele sunt vopsite maro ... si cred ca vor arata mai bine in negru nu ziceam sa le schimbi de tot , doar culoarea
|
Am inteles ce vrei sa zici dar asa sunt de cand am luat masina si cred ca asa erau originale pt ca este exact aceeasi culoare cu interiorul. Voi cauta unele negre stock pt ca nu vreau sa le vopsesc pt ca (vircula) cu timpul vopseaua se strica.
|
|
|
03-04-12, 22:00
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
|
Uite aici tiganie facuta pe Corrado.
http://www.subito.it/auto/volkswagen...o-38895390.htm
|
|
|
18-04-12, 16:52
|
|
Stage 4
|
bafta acolo la ce faci ca, cu timpu o sa fie bine . Si cu corrado ala de ai zis u ca e tiganie e putin zis )) zici ca e ozn rasturnat gasit de oameni si reparat din alte masini )) mai vrea si 12 000 euro :O:O:O
|
|
|
18-04-12, 17:12
|
|
Stage 5
|
eu zic ca grilele alea de ventilatie nu sunt stock asa crem, probabil sunt vopsite foarte bine, scoate una si incearca sa o zgarii in spate, daca nu are deja zgarieturi in lateral la prinderi si vezi daca nu se ia vopseaua. si la interioarele crem, bordul tot negru e.
|
|
|
18-04-12, 19:03
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexutzzzu1
eu zic ca grilele alea de ventilatie nu sunt stock asa crem, probabil sunt vopsite foarte bine, scoate una si incearca sa o zgarii in spate, daca nu are deja zgarieturi in lateral la prinderi si vezi daca nu se ia vopseaua. si la interioarele crem, bordul tot negru e.
|
Probabil au fost vopsite, doar ca sunt exact aceasi nuanta de crem, oricum interiorul vreu sa il imbrac tot si daca gasesc sa schimb si mocheta sa o pun la culoare cu interiorul, as vrea sa fac un visiniu (inclusiv bordul si plafonul) cu (virgula) cusaturile la vedere.
|
|
|
18-04-12, 19:17
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Vreo 2 poze cu anumite elemente ale caroseriei in lucrare si o poza cu cadourile ce le-a primit cea neagra.
Intre timp s-au verificat si injectoarele la cea alba (ex albastra) si lucreaza toate in norma.
|
|
|
18-04-12, 22:51
|
|
Stage 5
Member of: [FORD] [VW]
|
Cat ii pompa de servo noua?
|
|
|
19-04-12, 14:51
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Cat ii pompa de servo noua?
|
Vreo 80 euro + transport. Nu este originala, este de la polonezi. Aia originala este vreo 450e daca returnezi pompa mea.
|
|
|
06-05-12, 20:00
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Intre timp s-a avansat ceva, au fost schimbati tachetii la cea neagra si pompa servo, fisele la bujii si uleiul + filtru, mai urmeaza amun2 basculele si oalele la amortizor. S-a schimbat si "caciula" la manerul de la schimbator cu una cat de cat la culoare. Motorul acum cu tacheti, fise si pompa servo noi merge brici, sper cat de curand sa reusesc sa ma programez la un test dyno.
Cea alba a fost vopsita in alb mat nuanta volkswagen, a fost montat tot interiorul si mare parte la exterior, mai este de montat capota, aripi, faruri, grila, fete de usi si garniturile la geamuri fata/spate. Pe marti sper sa o pot scoate pe strazi. Deocamdata nu am poze pt ca nu am camera la mine dar promit ca voi venii cu poze.
Atasez cateva cu cea negra in faza de montare a pieselor noi.
|
|
|
08-05-12, 22:16
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Nu mai stiu ce dreq sa ii fac, am bagat la bani in ia de nu se poate si tot degeaba. Intre timp am pus distributia la locul ei, am schimbat tachetii, am schimbat intinzatorul hidraulic de la lant, am schimbat fisele, am schimbat pompa servo, am verificat compresia si am pe toti cilindrii 12,5 bar (+/-), am bagat ulei 5w50 mobil 1, am scos silencerul si am inlocuit de la galerie pana la finala cu teava de 60mm si azi am facut testul dyno si mi-a iesit 159,9cp, nu stiu care ar putea sa mai fie problema, daca are careva vreo idee este bine venita. Atasez fisa dyno. Mersi anticipat.
|
|
|
|
|