27-02-11, 13:14
|
|
VW Driver
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: 2 Vr6...
Quote:
Originally Posted by VW-Bogdan
pacat de masina asta...mai bine ti-ai lua o japoneza ca dau mai bine spoilerele cu plasa
|
Nu inteleg ce vrei sa zici, pacat de masina din ce cauza? Si nu cred ca esti in masura sa imi spui tu mie ce ar fi mai bine sa imi iau
Daca nu ai pe unde sa postezi nu mai te baga ca musca in curul calului pe unde nu ai citit nimic, ai vazut ceva nou si ai dat la ultima pagina ca sa te bagi in seama.
I-ati tu o japoneza sau ai deja vreo bicicleta japoneza!?
Ah si aia era priza de aer cu plasa nu spoilere.
|
|
|
27-02-11, 20:56
|
|
Stage 3
|
ce ai facut tu pe masina asta nu se preteaza pe corrado dar lasand asta la o parte...daca tot ai facut topic pe un forum accepta si alte pareri , nu numai de bine...bafta in continuare
|
|
|
27-02-11, 21:33
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by VW-Bogdan
ce ai facut tu pe masina asta nu se preteaza pe corrado dar lasand asta la o parte...daca tot ai facut topic pe un forum accepta si alte pareri , nu numai de bine...bafta in continuare
|
Ca fapt divers bara pe fata da nu bine ci foarte bine pe corrado.....tu cam cate corrado uri ai avut ???vorbesti din experienta????.......sebastyan nu i mai baga taticule in seama ca nu merita......
|
|
|
27-02-11, 21:57
|
|
|
intr-adevar..gusturile nu se discuta, dar atata vreme cat iti prezinti masina pe un forum ar fi frumos sa primesti criticile cu aceeasi eleganta cu care primesti si aprecierile..si e valabil si pt tine miky. stiu ca tu te simti lezat de criticile aduse cu privire la exteriorul masinii pt ca..asa a plecat masina de la tine.
parerea mea....tuningul asta exterior nu mai e ok nici macar pt opel calibra...nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa vorbesc de Corrado si calibra in aceeasi propozitie...ma rog, e pe gustul tau, dar nu si pe gustul majoritatii, de-aia ar fi bine sa mai fi pregatit si pt critici. si un mic sfat...Corrado e o masina care are nevoie decat de suspensie si jante la exterior atat...si e o masina pe cale de disparitie, nu va mai bateti joc!
|
|
|
27-02-11, 23:51
|
|
VW Driver
|
Quote:
Originally Posted by alexutzzzu1
intr-adevar..gusturile nu se discuta, dar atata vreme cat iti prezinti masina pe un forum ar fi frumos sa primesti criticile cu aceeasi eleganta cu care primesti si aprecierile..si e valabil si pt tine miky. stiu ca tu te simti lezat de criticile aduse cu privire la exteriorul masinii pt ca..asa a plecat masina de la tine.
parerea mea....tuningul asta exterior nu mai e ok nici macar pt opel calibra...nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa vorbesc de Corrado si calibra in aceeasi propozitie...ma rog, e pe gustul tau, dar nu si pe gustul majoritatii, de-aia ar fi bine sa mai fi pregatit si pt critici. si un mic sfat...Corrado e o masina care are nevoie decat de suspensie si jante la exterior atat...si e o masina pe cale de disparitie, nu va mai bateti joc!
|
Accept critici fara nici o problema dar nu imi place cand vad aroganta si nu este o critica atunci cand spui cuiva mai bine iti luai o japoneza... Pai stai frate ca eu imi iau ce vreau eu, si daca tuningul asta nu mai este ok pt ca probabil a trecut timpul asta nu inseamna ca mie nu trebuie sa imi placa, daca nu imi placea o faceam altfel. Daca citesti la inceput poti vedea ca mai am un corrado care este stock la exterior, are decat suspensie reglabila, jante, folie, toba, stopuri, faruri si alte alea, dar nici urma de vreun kit exterior, deci le am pe amun2.
Si stati voi linistiti astia priceputilor ca intoarce lumea capul la greu si dupa una si dupa alta, asa urate si cu tiganii.
Combinativa voi masinile cum vreti si nu mai sariti cu fraze de genu: "mai bine iti luai o japoneza" sau "e pe cale de disparitie, nu va mai bateti joc".
Parerea mea este ca o critica trebuie sa fie urmata si de un sfat pertinent. In sfarsit, nu conteaza.
In concluzie accept critici cu bun simt si sfaturi cu cea mai mare placere.
|
|
|
27-02-11, 23:53
|
|
VW Driver
|
Quote:
Originally Posted by rradovr6
Ca fapt divers bara pe fata da nu bine ci foarte bine pe corrado.....tu cam cate corrado uri ai avut ???vorbesti din experienta????.......sebastyan nu i mai baga taticule in seama ca nu merita......
|
Stai linistit ca atunci cand am cuparat-o stiam ce cumpar, nu o sa ascult orice atotstiutor.
Ms
|
|
|
28-02-11, 02:25
|
|
|
frumoase masini sa le stapanesti sanatos asta alb imi place mult o parere am nai vrea sa incerci 9 j si pe fata ??nu crezi ca ar da mai bine .... succes in continuare
|
|
|
28-02-11, 21:30
|
|
|
Quote:
Originally Posted by alexutzzzu1
|
ALEXXXX masina e facuta acum 3 ani.....atunci zic eu era printre cele mai frumoase din RO.....iar eu nu ma supar in legatura cu CRITICILE.....MA SUPAR cand aud oameni care nu au nici o legatura cu un CORRADO ca vorbesc FARA ei......IAR in legatura cu kit u exterior......FIECARE CU GUSTURILE LUI la fel cum spuneai si tu....SI sincer stiu multe alte corrado in RO APRECIATE sa zic asa si arata ca si exterior mult mai aiurea.....DECI...FIECARE ARE DREPTU pna la urma sa isi faca masina asa cum vrea el si cum ii place lui.....tu esti genu de om la care ii place mai mult un GERMANNY clasic stil......dar acum 3 4 ani cand m aminceput eu de el era altceva...si sincer daca ar fi sa o fac din nou as face o tot ASA:P.......GUSTURILE NU SE DISCUTA......DAR HAI SA NU O COMPARAM CU ALTE MASINI de gen japoneze....iar felul in care a vorbit omu asta a deranjat........cica ... ia ti o JAPONEZA.....lasa k isi ia omu ce vrea pe banii lui.....
|
|
|
28-02-11, 21:51
|
|
|
Nu vreau sa te superi pe mine, dar ai c-am stricat masina cu pragurile si cu bara,sa nu mai vorvbesc de priza.
|
|
|
28-02-11, 21:54
|
|
|
Quote:
Originally Posted by 76BPR
Nu vreau sa te superi pe mine, dar ai c-am stricat masina cu pragurile si cu bara,sa nu mai vorvbesc de priza.
|
DUPA cum spunea si sebastian.........intram pe ultimele posturi.....ne uitam la ultimele comentarii....si ne dam si noi cu parerea....nu e cu suparare stai linistit.....pacat ca nu ai apucat sa vezi masina aia si in realitate.....
|
|
|
28-02-11, 22:03
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rradovr6
DUPA cum spunea si sebastian.........intram pe ultimele posturi.....ne uitam la ultimele comentarii....si ne dam si noi cu parerea....nu e cu suparare stai linistit.....pacat ca nu ai apucat sa vezi masina aia si in realitate.....
|
Daca arata cum arata la postul 89,nu trebuie sa o mai vad pt ca deja am vazut-o.
Daca arata altfel pune poze.
|
|
|
01-03-11, 14:25
|
|
VW Driver
|
Quote:
Originally Posted by p1Tz1
frumoase masini sa le stapanesti sanatos asta alb imi place mult o parere am nai vrea sa incerci 9 j si pe fata ??nu crezi ca ar da mai bine .... succes in continuare
|
Pe aia albastra am toate 4 9j si sincer nu prea ma incanta asa ca am cumparat acum niste borbet a 9j spate 7,5j fata, sa vad cum vine. Cand o sa schimb puntea spate la asta alb (ca e stramba) o sa incerc niste distantiere cu bin gust.
Merci mult.
|
|
|
01-03-11, 14:27
|
|
VW Driver
|
Quote:
|
Asta din punctul tau de vedere.
Dar te rog ceva, posteaza si u niste poze cu cateva corrado aranjate asa cum iti place tie, sau eventual cateva corrado care ai aranjat tu ar fi si mai bine.
Merci
|
|
|
01-03-11, 14:31
|
|
VW Driver
|
Quote:
Daca arata cum arata la postul 89,nu trebuie sa o mai vad pt ca deja am vazut-o.
Daca arata altfel pune poze.
|
Intotdeauna o masina in realitate arata mai bine decat in poze asta in cazul in care pozele nu sunt artistice ceea ce nu e cazul la pozele facute de mine.
Oricum, repet, mie masina imi place asa cum este, normal ca pe parcurs o sa mai urmeze niste modificari.
|
|
|
01-03-11, 14:49
|
|
Stage 3
|
faptul ca tie iti place este altceva...chestie de gusturi...doar ca unui corrado, golf, pasat ce vrei tu ii sta foarte bine stock, trantit si niste roti ..nimic altceva la exterior....parere si pareri incearca sa le asculti pe toate fara sa te enervezi
|
|
|
|
|