A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe aici, cam putina miscare pe forum, oare ce s-o fi intamplat, a pierit pasiunea din inima forumistilor!?
Nu am mai scris pt ca nu am mai facut mai nimic pe la masina din cauza ca am investit banii intr-o afacere, mai exact un service auto si in sfarsit nu mai lucrez la masina in ploaie sau prin zapada
.
Pentru corrado mai am cateva etape si il voi abandona pentru un nou proiect. Vreau sa il vopsesc si sa ii refac tot interiorul, si intr-un final daca reusesc sa rezolv problema legata de senzorul de viteza pe care inca nu am reusit sa o rezolv.
Urmatorul proiect consta intr-un golf 2 pt liniute. Motor 1.8 de pe audi s3 cu mici modificari, injectoare, volanta, ambreiaj, pompa injectie majorata si ce s-o mai gasi, modificarea masiva va fi pe partea de greutate, va fi eliminat absolut orice nu este indispensabil, bancheta spate, geamuri spate si luneta din plexiglas, parte din interior, jante usoare si altele. Vreau sa stau pana in 250cp si o greutate in jur la 800kg.
Bafta tuturor.