Zilele astea mi-am facut timp si am desfacut "cutiuta cu maimute". Ce am gasit acolo era cam cum ma asteptam, adica are nevoie de "consumabile" ca sa zic asa: cuzineti, segmenti, set complet de garnituri, simeringurile toate, termostat, kit de distributie plus un pinion de antrenare al pompei de ulei caruia i-am ciobit un dinte.
Ce ma bucura este ca se prezinta bine axele cu came, supapele nu curg, insa voi duce chiulasa sa ii fac o fata dreapta si sa fie curatata ca la carte, uzura la nivelul cilindrilor nu pare sa aiba, pompa de apa este si ea in regula. Trebuie pe langa piesele de mai sus sa mai fac rost si de o baie de ulei de tabla fiindca asta a motorului e de aluminiu si nu vreau sa am surprize, de un suport de alternator de F2N si de plasticul care tine fisele si cel de deasupra lui.
Daca stie cineva cum se scoate teava aceea de deasupra sondelor de apa din capatul chiulasei sa imi zica si mie ca am stutul rupt care duce in partea de sus a vasului de expansiune si vreau sa ii alamesc alt stut si nu as vrea sa fac asta cu ea montata pe chiulasa.
De acum incolo sanatate, timp si bani sa fie!