salut toti iubitorii de dacia.de vreo 3 luni mi-am luat si eu o batranik din '83 cu 11 milioane.m-am apucat deja de bagat banii in ea si sunt multumit de rezultate.imi place sa muncesc la ea asa ca nu am nimic de pierdut.pana acum i-am schimbat toata timoneria k nu intra neam in viteze(erau la ghici),am dat inclusiv capacul de la cutie jos pt a rezolva jocul dintre cuplajul bieletei cv cu axul.acum intra in viteze k noua.i-am schimbat volanul k cel vechi ziceai k e de autobuz,am schimbat macaralele geamurilor fata cu unele electrice,toba finala am facut-o sport,un rollbar pe fata intre telescoape,aprindere electronik,un pic de muzik,huse de DSN pe scaune,deschidere electrica la portbagaj,am vopsit jantele pragurile si toata partea de jos cu negru,am dat parasolarele jos punand folie de 10cm pe parbriz.
cred k am mai facut si altele dar kate au fost si mai sunt nici ca mi le mai amintesc.planuri de viitor ar fii multe(eleron,jante intoarse sau in 4 prezoane ,geamuri fumurii,cateva sute de wati,sudura si vopsire) dar mai trebuiesc si bani in primul rand.in principiu vreau sa-i pastrez aspectul original cu barile nichelate,manerele ornamentul de la pervaz si toate celelalte bling-bling-uri nichelate.
o sa revin si cu poze ca sa vedeti despre ce e vorba mai bine.