Observ ca se sterg multe posturi, si nu de unele singure. V-a ranit cineva orgoliul? Nu suportati critici aduse la adresa masinilor voastre ?
eu le-am sters (si apropourile tale, si raspunsurile dure primite), nu e nevoie de o cearta pe cateva pagini, cum adesea se intampla, asta e motivul si nu imaginea masinii, ea nu este in sarcina mea, ci doar normalitatea relativa de pe forum.
incearca sa spui la concret ce anume te deranjeaza sau nu este iesit cum trebuie la masina care face obiectul topicului, pentru a nu lasa loc de interpretari prin apropouri subtile.
Felicitarile mele Bogdane,e important ca ai participat si imi pare rau pt.cele intamplate NIG-ului.Cand nu te astepti atunci se intampla si probleme in leg.cu,carburatorul sunt multe si sunt f.putin oameni care stiu sa regleze un carburator(nu e ceva batut in cuie sa il pui la un semn cum sunt masinile noi acuma) si sa faca sa mearga totul bine la el.
Felicitari pentru cursa de la Braila si tie si mai ales lui CRC care promitea multe in urma cu ceva timp.Imi pare bine ca s-a tinut de cuvant.Despre tine pot sa spun ca ai castigat cu mult in fata lui la partea estetica.
Multumesc Mikkai
Sunt doua masini f diferite..una dedicata evenimentelor sportive si cealalta de zi cu zi,cu accent pe estetic
Eu am ratat startul din cauza unei balbaieli a celui care l-a dat,iar CRC a ratat a 4-tra..per total, am pierdut la jumatate de masina,ceea ce nu mi se pare deloc rau tinand cont de configuratia celor doua masini
Importanta a fost participarea, ma bucur ca am reusit sa ma aliniez la start si ca masina a placut la multi
Felicitari Bogdan pentru masina si pasiunea ta pentru 1300. Rugamintea mea ar fi sa ii faci neaparat ceva la compartimentul motor, curata-l si pe el si trage-i o vopsea calumea ca pacat de intreaga masina. Masina ta imi place asa de mult incat mi-am pus wallpaper la Desktop. Spor la munca in continuare.