Dar tie ti se pare normal sa umbli cu asa toba galagioasa ? Mai ai si pretentia sa lase in pace acel militian "idiot" . Chiar va meritati soarta.
LKS,eu nu sunt vreun delicvent sau vreun tampit care face galagie doar de dragul de a deranja..acum mi-am pus camera detenta si toba suna numai bine
Am spus de politistii ca sunt idioti pentru ca am eu socoteli mai vechi cu ei,mai ales cu cei din Brasov,care imi dadeau si doua amenzi usturatoare pe zi doar pentru ca vroiam sa muncesc si eu ca student(faceam taximetrie in BV).
Sunt de acord ca la momentul primirii amenzii esapamentul meu era prea zgomotos(ma deranja si pe mine cateodata) dar au ei muuulte pacate,cand te ard doar la ambitie si pe motive tampite..asa ca isi merita jignirile,zic eu..
Speed,cred ca ai dreptate..modelul de jante luate de tine au echipat Renaulturi 12.
Zic asta pentru ca, cu cateva pagini mai in urma a postat Cannavaro o poza cu acest model de jante
Dar tie ti se pare normal sa umbli cu asa toba galagioasa ? Mai ai si pretentia sa lase in pace acel militian "idiot" . Chiar va meritati soarta.
mai LKS, care e problema ta ? ori ai rude in Politia Rutiera si le tii partea, ori esti pus rau pe Bogdan 1300. daca el vrea sa isi puna in loc de toba un burlan de soba, care e problema ta ? ca doar nu vine la tine in fata casei/apartamentului si o tureaza la maxim
si in plus, cum a zis si RobertRFG.... e problema lui.....poate are prea multi bani si a terminat modificarile la masina lui "fara linie" asa cum erau alea din Rep. Ceha si poate nu are ce face cu banii si s-a gandit sa plateasca niste amenzi....
Apoi, in alta ordine de idei, asa cum zicea si Dl. Danut de pe DaciaClub, MAI INTAI UITA-TE LA BARNA DIN OCHIUL TAU SI APOI LA PAIUL DIN OCHIUL VECINULUI
Bogdan, maxim respect pt tine si bineinteles, pt Dacia ta "fara linie" Toate cele bune !!!
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Si chiar daca as avea rude in Militie, asta nu conteaza si nu e problema ta. Dar e aiurea atata timp cat tu esti "cu musca pe caciula" sa ii mai faci pe aia idioti, cand tu esti constient ca toba ta deranjeaza, fara rost.
Am auzit toba aia, si sincer cred ca o sa moara cateva babe pe strada din cauza unui infarct.
daaaaaaa ce sa spun .........te-o fii apucat mila de babe acum!!!!!!!!!!!!!!!!!
la fel baraia si a mea asta vara si chiar imi placea chiar daca stiau toti vecinii cand plecam sau cand veneam acasa!fiecare cu gusturile lui....
In primul rand, tin sa urez La Multi Ani tuturor acelora dintre voi care sunteti romani
Apoi,azi in zi de sarbatoare, am mai facut cateva poze noi cu masina(ca poate unii nu mai stiu cum arata), mi-am facut timp sa-i rezolv si cateva probleme cu frana si am inlocuit carburatorul cu unul care merge ceas
La motor am trecut la echiparea de iarna,inclusiv cu racord de aer cald la filtru.
Un gest foarte frumos si un desen pe masura
Iti multumesc foarte mult,imi place asa tare ca l-am pus la semnatura
Liniile au acele intreruperi la capete..asa a fost atunci cand le-am montat,atat s-au priceput baietii care mi le-au facut..
Poate pe viitor voi remedia acest neajuns,insa pana atunci pregatesc cateva cadouri pentru batranica mea