13-12-08, 15:50
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
oooo mai trebuie sa pui bordul cu 5 butoane si ai un interior complet Felicitari.
|
|
|
13-12-08, 21:05
|
|
Stage 5
|
Va las pe voi sa va dati cu parerea in legatura cu, culoarea aleasa
Normal ar fi pe bleu.
Felicitari!
|
|
|
13-12-08, 22:09
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Va multumesc
Da,scaunele le-am ales pe albastru(mai mergea si negru) si urmeaza si centurile cu prindere in 3 puncte,care vor fi negre
Acum sa le achit sanatos, noroc ca le pot lua prin firma si le platesc in rate
Si ca o observatie pentru JA RULE: ai procedat f bine,in acest fel nu vor mai aparea discutii ca de ce aia nu e sticky,ca aia merita mai mult, bla bla bla..
Totusi,ai omis Dacia lui Canny
|
|
|
13-12-08, 23:28
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
Si ca o observatie pentru JA RULE: ai procedat f bine,in acest fel nu vor mai aparea discutii ca de ce aia nu e sticky,ca aia merita mai mult, bla bla bla..
|
cautăm pe aceasta cale să multumim pe toată lumea, chiar dacă anumiti useri se vor supăra ca masina lor nu e prezentă in acel topic... sunt convins că le va trece supărarea
scaunele or să dea foarte frumos .. mai ales albastre
|
|
|
16-12-08, 20:21
|
|
Stage 5
|
Si inca ceva frumos pentru Gordina mea ..o pereche de becuri galbene,d-ala batranesti, achizitionate indirect de la un batranel,ca numai la astia mai gasesti chestii de genul asta
Becul pozat ca model este cel pe care il mai am de rezerva
Imi place la nebunie cum se vad si chiar si cum lumineaza
|
|
|
16-12-08, 20:26
|
|
Stage 5
Member of: [Street 4 Cars] [ALFA ROMEO] [RENAULT]
|
din cate stiu eu , astea se numesc "becuri de ceata" pentru ca sunt foarte folositoare atunci , si ofera o vizibilitate mai buna decat becurile normale
|
|
|
16-12-08, 20:34
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Opel] [Fiat]
|
dap asa stiam si eu ca de ceata sunt..
bogdan zi-mi si mie dimensiunea la jantele tale si dimensiunea la cauciucuri : te rog frumos ms mult
|
|
|
16-12-08, 20:58
|
|
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Quote:
Si inca ceva frumos pentru Gordina mea ..o pereche de becuri galbene,d-ala batranesti, achizitionate indirect de la un batranel,ca numai la astia mai gasesti chestii de genul asta
Becul pozat ca model este cel pe care il mai am de rezerva
Imi place la nebunie cum se vad si chiar si cum lumineaza
|
frumoase becurile de la iuli
|
|
|
16-12-08, 21:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Preparatul
dap asa stiam si eu ca de ceata sunt..
bogdan zi-mi si mie dimensiunea la jantele tale si dimensiunea la cauciucuri : te rog frumos ms mult
|
Stiu mai baieti ca sunt becuri de ceata si ca asa le cheama,dar m-am referit la faptul ca sunt f vechi ca model si se gasesc f greu
Cauciucuri fata-spate 185/55 R14 jantele au J-ul 5 sau 5.5
|
|
|
16-12-08, 21:22
|
|
Stage 3
|
Salut Bogdan,
Vreau si eu sa te intreb ceva si nu stiu cum sa caut daca ai mai explicat undeva, dar vad o suta si ceva de pagini asa ca ai mila de mine si spune-mi:
Cand ai timp sa lucrezi la ea? Masina este o bijuterie si te felicit ca o poti intretine, dar ma intreb cum de ai timp sa o tii in starea asta? Eu tocmai am schimbat podele, pus petice etc, sa zicem ca am reusit sa scap temporar de rugina, dar nu cred ca voi ajunge vreodata in stagiul in care esti tu acum. Daca as sta sa ma gandesc mai bine, cu serviciul asta nu voi reusi niciodata
P.S - nu este Dacie.
|
|
|
17-12-08, 01:15
|
|
Stage 5
|
ai mare dreptate in privinta becurilor se gasesc foarte greu, de obicei se mai gasesc prin rafturile prafuite ale batranilor care in tinerete aveau aceiasi patima ca si noi acum
|
|
|
17-12-08, 07:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Twin16
Salut Bogdan,
Vreau si eu sa te intreb ceva si nu stiu cum sa caut daca ai mai explicat undeva, dar vad o suta si ceva de pagini asa ca ai mila de mine si spune-mi:
Cand ai timp sa lucrezi la ea? Masina este o bijuterie si te felicit ca o poti intretine, dar ma intreb cum de ai timp sa o tii in starea asta? Eu tocmai am schimbat podele, pus petice etc, sa zicem ca am reusit sa scap temporar de rugina, dar nu cred ca voi ajunge vreodata in stagiul in care esti tu acum. Daca as sta sa ma gandesc mai bine, cu serviciul asta nu voi reusi niciodata
P.S - nu este Dacie.
|
Uite,am sa-ti spun ceva care sa-ti serveasca si ca sfat si ca incurajare: toata treaba e sa nu te grabesti si sa constientizezi faptul ca asemenea proiecte necesita sacrificii
Eu,inainte de a baga masina in lucru am strans piesele necesare(si table si pentru partea mecanica) cred ca in decursul unui an,iar cand ne-am apucat de treaba aproape 3 luni eram musafir pe acasa..8.30 pana la 18.30 eram la servici,dupa care imi luam pachet de la Fast-Food si stateam la garaj pana in jurul orei 22, chiar si 23 si a doua zi o luam de la capat
Inutil sa spun ca sotia mea,cat m-ar fi inteles ea,era f suparata pe situatie si pe mine.
Apoi,in al doilea rand, cu toate aceste repere originale achizitionate iar am avut rabdare si le-am luat cand am putut,cum am putut, dar pot sa spun ca am si avut noroc,ca multe m-au asteptat si au ajuns tot la mine si cam tot ce am vazut si mi-a placut mai devreme sau mai tarziu am reusit sa procur
Cu timpul liber nici acum nu e mai bine..tot acelasi program solicitant am si multa raspundere pe cap,dar norocul meu si al masinii mele e ca mereu am lucrat numai in Service-uri auto si cand prind momene libere in zi am toate la indemana si mai fac cate ceva la masina
Multa bafta si tie cu proiectul si tine minte..nu te grabii
|
|
|
17-12-08, 10:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Va multumesc
Da,scaunele le-am ales pe albastru(mai mergea si negru) si urmeaza si centurile cu prindere in 3 puncte,care vor fi negre
Acum sa le achit sanatos, noroc ca le pot lua prin firma si le platesc in rate
|
Am facut destule lucruri care nu au mai fost facute pe nici o dacie, lumea se opreste pe strada si ramane socata ,primesc laude de la oameni care au masini mult mai scumpe si pt care dacia nu spune nimic. Oamenii de masini se socheaza cum suna turbina la 1.8 bar si face dacia ca un avion, pana si fetele care stiu doar bmw rules, remarca cotarca mea si spun ca e misto
Daca cei care supravegheaza pe aici considera ca masina mea se confunda cu restul, au dreptul la ideile lor, eu oricum dorm foarte bine noaptea
Cat despre scaune sper sa te bucuri de ele, pt mine sunt printre cele mai nasoale scoici, ca aspect arata f bine dar ai sa vezi cum scartaie arcurile alea de la sezut si nu sunt confortabile, dar felicitari pt achizitie si pt faptul ca ai dus o banala dacie la a doua tinerete
|
|
|
17-12-08, 12:29
|
|
Stage 5
|
Canny,sunt constient ca scaunele alese de mine nu sunt printre cele mai bune,insa celelalte modele care mi-ar fi placut mai mult decat acestea plecau de la 60+ Euroi mai mult/bucata..asa ca tinand cont de pretul lor, de cat timp stau eu in masina si de faptul ca imi plac ff mult cum arata le consider o alegere buna
Cat despre partea cealalta ce sa zic..masinile le lucram in primul rand pentru noi,proprietarii lor,si trebuie sa ne placa noua si sa fim mandrii de rezultatul muncii noastre
Cu totii cunoastem masina ta si ceea ce ai facut tu la ea si aprecierile colegilor de forum si a celor care o vad sunt cele mai importante
Multam pentru aprecieri si multa bafta si tie in continuare
|
|
|
17-12-08, 12:44
|
|
Stage 5
|
Arata bine cu becurile galbene. Pica in ton cu proiectoarele !
Cat ai dat pe scaune ? 100 E amandoua sau bucata ? M-ai zapacit cand ai zis "insa celelalte modele care mi-ar fi placut mai mult decat acestea plecau de la 60+ Euroi mai mult/bucata.." . Adica ale tale sunt 100 E bucata iar altele care iti mai plac erau 160 E ?
Scaunele sunt de efect, pe langa faptul ca arata bine cand deschizi portiera ai avantajul unei pozitii la volan mult mai "racing", stai cu fundul mai aproape de podea .
Voiam sa adaug ca pentru a completa interiorul ai nevoie si de centuri, dar vad ca deja te-ai gandit la asta .
Te-ai gandit cum sa prinzi centurile ? Ai mai multe variante, cea mai interesanta mi se pare cea in care le poti scoate in caz ca vrei sa iei pe cineva in spate iar cea mai "racing" este cea in care iti trebuie si un roll-cage.
19** BMW E30 3** UNDER CONSTRUCTION
|
|
|
|
|