16-04-07, 09:39
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: Discutii despre masini
mda...ceky face bine ce face...ti-a placut leonul lui? tdi :P
eu am 125-130.
legat de BMW vechi.... uneori evitati sa scrieti direct cine este proprietarul si ce nr are masina. daca stiti, ok, daca nu, dati PM. totusi e un forum public si e citit de f. multa lume !
|
|
16-04-07, 11:27
|
|
 Stage 5
|
da, stiam de la tv leonul, e tare.
|
|
|
16-04-07, 12:24
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
sper sa isi repare si im570rm leonul si sa vina cu zGb prin Ploietsi.... dar stiu ca tre sa astepti putin sa faci, si sa montezi si sa echilibrezi un turbo custom in RO. piesele vin cand vor altii..
|
|
|
20-04-07, 14:58
|
|
 Stage 5
|
da apar ursarii asti in ploiesti ca ciupercile...am vaz unu auriu cu nr de BV cik s-a dat in stamba aseara la sala...n-am fost acolo...din pacate....stie cineva ceva de el?
|
|
|
20-04-07, 15:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Ba..., daca nu cunosti masinile si proprietarii stai cuminte in banca ta. Nu se da in stamba nimeni fiindca ne cunoastem cu totii, da?
Nu stiu pe cati din cei care vin la sala ii cunosti, dar am impresia ca nu-i stii prea bine. Baiatul cu Ursul de BV e prieten cu noi si nu s-a dat niciodata in stamba cu masina. Mai era unul intr-o zi pe-aici care s-a luat de un BMW ca cica e kitch, dar habar n-avea ce zace sub capota lui...
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
20-04-07, 15:39
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
am vazut ca a vopsit Shpaga' bmw`u ... un mov parca
|
|
|
20-04-07, 15:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Da. E frumusel acuma...
Nu stiu daca a aranjat si la interior treburile ca ii mai zdranganea una-alta pe-acolo.
|
|
|
20-04-07, 16:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
ce inseamna a se da in stamba ?
|
|
|
20-04-07, 16:33
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
A se da in stamba = a se da mare = a fi ingamfat = figurist = impresar
|
|
|
20-04-07, 17:21
|
|
Banned
 Stage 5
|
ce dictionat elocvent e don`u asta fratie  ....
aseara am fost yo la sala...si am stat pana a plekt si respectivul cu bmw`u de bv....si krede`ma k n`a fakut nik....si nu face de obicei...el e la cruisin  ....
vb lu` don`u...dak nu cunoshti persoanele..respectiv mashinile...nu comenta....asha sunt o groaza kre "se dau in stamba" la sala...si ishi mai rup kte o roata..mai intra in kte un zid, un boschet ceva....dar ... pe ia nu`i vedeti a?...
|
|
|
27-04-07, 11:52
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
MINUNE MAREEE!!!
Plec ieri seara la Bucuresti sa-l iau pe prietenul DINU sa-l aduc acasa.
Merg pana la Bucuresti cu 90-120 in localitate si cu maxim 160 in afara dar nu constant ci in prize pe liniile drepte.
In Bucuresti verific consumul mediu.
Precizez faptul ca n-am reusit sa scot pana acum mai putin de 11,9 L si mai mult de 41,5 L.
Verific consumul mediu si ce sa vad? 10,0 L/100 km.
M-am inchinat, credeti-ma.
|
|
|
27-04-07, 13:50
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
bine ca mi-ai adusa minte ! cere-i scuze lui DInu ca am uitat sa il sun cu ceva acum vreo 2-3 sapt!! scuze Dinule. dar am avut niste prob, m-am uita, nu mergea incarcatorul ala, si am uitat sa te sun! scuze
|
|
|
04-05-07, 08:28
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Re: Diverse poze/filme
tre vezi ca se discuta despre asta si pe topicul despre cursa.
dupa ce a batut mazda, golful si-a luat-o de la un CupraR nou. de 240 de cai. deci golful trage normal. eu cred ca mazda, nu pre arata cat are.
stii ca si rx8 are prob mari cu puterea. pe dyno nu am vazut din 231 mai mult de 180 d cai.
si la 180 de cai pe dyno isi ia bataie de la Golf de 160 TDI. si A3 de 160 tdi (ambele 130+cip). nu spun eu asta, ci cei care s-au dat cu ea. iti arat linkuri pe forum.
GTI stock sa cu un cip soft (prop zice ca nu are cip si sta doar cu un varf in fata unui GTI stock) a batut TypeR nou !
|
|
|
04-05-07, 08:53
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
tre vezi ca se discuta despre asta si pe topicul despre cursa.
dupa ce a batut mazda, golful si-a luat-o de la un CupraR nou. de 240 de cai. deci golful trage normal. eu cred ca mazda, nu pre arata cat are.
stii ca si rx8 are prob mari cu puterea. pe dyno nu am vazut din 231 mai mult de 180 d cai.
si la 180 de cai pe dyno isi ia bataie de la Golf de 160 TDI. si A3 de 160 tdi (ambele 130+cip). nu spun eu asta, ci cei care s-au dat cu ea. iti arat linkuri pe forum.
GTI stock sa cu un cip soft (prop zice ca nu are cip si sta doar cu un varf in fata unui GTI stock) a batut TypeR nou !
|
Draga Bogdanel , iubirea ta fara limite fata de marca Volkswagen este de inteles ,in special pasiunea ta paranoido-onanista pentru Golful tdi;dar te rog si eu ceva:MAI LASA-NE FRATE cu golful tau.Vad ca in imaginatia ta puterile masinilor pe care le face un amarit de G tdi cresc din ce in ce mai mult.Maine ,poimaine te pomenesti ca vreun "prieten" de-al tau cu nu stiu ce golf tdi trage vreun Enzo.Vad deja ca ai inceput sa aberezi in mod necontrolat cu masini gen rx8 deci e clar.Baga-ti in capul ala al tau o data pentru totdeauna ca soferul conteaza 100% iar cursele in care dai tu golful castigator sunt doar in imaginatia ta.
PS:Sa nu mai spui la nimeni ca un Golf TDI cu chip face rx8 ca te faci de ras(a,ma scuzi ca am uitat...tu deja esti de ras)
|
|
|
04-05-07, 09:00
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahahhaha...
sa te intreb si pe tine....ce strada cauti? te-ai pierdut?
in primul psot era vorba despre Golf V GTI
dupa aia vezi ca nu este vorba de golful meu.... cauta userul zGb si vorbeste cu el.
si userul im570rm. si ar mai fi....dar de ce ma chinui eu sa iti explic tie, cand esti o fantoma 
dar daca ai ceva de zis, de ce te ascunzi dupa o clona?
eu iti aduc masina de 160 tdi, tu adu mazda . si vedem ce si cum?
dar vii live, nu ascuns dupa fustita unui IP, ok?
|
|
|
|
|