A fost din scurt, a fost rapid, a fost frumos, fara nici un incident mai deplasat. Ne-am bucurat si de o participare ... destul de mare din partea sucevenilor, mult peste asteptarile unora... si stim noi si de ce
Kamikaze, daca vreodata in viata ai sa te apuci de lucru, fa orice numai fotograf sa nu te faci

:P Asteptam niste poze mai clare si mai sugerante. Da, stiu ca ti s-a aburit lentila, dar pana sa se abureasca....

Asa ca toti cei care cititi acest forum si ati facut poze , va rog sa le puneti aici.
In schimb am o parere cam retrasa despre \"slalomul printre pompe\" ale BMW-urilor... Si mie mi-au placut dar s-a mers cam departe... Tocmai din aceasta cauza, incepand de acum toata \"smekeriile\" cu masina sunt interzise in incinta Peco ODN. A fost mult peste \"limita admisa\" a lucrurilor care avem voie sa le facem acolo. S-a auzit de ce-a fost acolo, unii au fost ingroziti cand au auzit ce s-a \"facut\" in peco. Asta ar fi singura \"problema\" care a fost. A! si chestia cu garda.... speram sa nu fie nimic.
Si ca sa nu ramana ideea la ce-am zis in paragraful de mai sus, va spun ca se poarta discutii in privinta unei locatii in care sa ne putem aduna si sa facem cate cascadorii vrem cu masina
Inchei prin a multumi tuturor celor care au participat, soferi sau nu, cu permis sau nu, mi-a parut bine sa va vad pe toti entuziasmati si uniti.
R3SP3KT !