Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 17-08-10, 13:52   #1561
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Accidente in Bacău

Stiti cumva cand este inmormantarea ? Ar fi un gest frumos sa mergem si noi la inmormantare...

ps : nush dar parca masina aia a fost blestemata ... a mai avut el incidentul ala si in iarna si acum... doar i-am zis sa scape de ea dar a zis ca se anunta vremuri triste si ca o tine sa mai adune bani si apoi ... pfff
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 14:43   #1562
turb0

Stage 5

turb0's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by Mihaitarazvan View Post
Nu imi vine sa cred ce coincidenta...sambata l-a inmormantat pe un prieten care a murit la peste corentat tot Mihai il cheama,pe prietenul vostru tot Mihai,pe mine tot Mihai ma cheama...sa fie vreun semn???sper sa fie doar coincidenta...
P.S-cuvintele care le spuneti ajung la suflet foarte repede...imi lacrimeaza ochii cand aud asemenea vesti R.I.P MIHAI
mda, incuie te in casa, trage obloanele si baga te sub pat
turb0 is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 14:44   #1563
turb0

Stage 5

turb0's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by Al3xxx View Post
Stiti cumva cand este inmormantarea ? Ar fi un gest frumos sa mergem si noi la inmormantare...

ps : nush dar parca masina aia a fost blestemata ... a mai avut el incidentul ala si in iarna si acum... doar i-am zis sa scape de ea dar a zis ca se anunta vremuri triste si ca o tine sa mai adune bani si apoi ... pfff
din cate am inteles, il vor duce la casa pe care parinti si-au facut-o, iar joi va fi inmormantat acolo. revin cu detalii. s-ar bucura parintii sa vada atatia prieteni care se gandesc la el.
Old 17-08-10, 15:08   #1564
danuuu

Stage 5

danuuu's Avatar

eu vreau sa merg si in seara asta!!!se poate sa ne gasim cu totii undeva la vreo ora sa mergem????tel meu este 0740233772

Last edited by danuuu; 17-08-10 at 15:13.
danuuu is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 15:30   #1565
Mihaitarazvan

Stage 3

Mihaitarazvan's Avatar

Quote:
Originally Posted by turb0 View Post
mda, incuie te in casa, trage obloanele si baga te sub pat
mda...ms de sfat...
Mihaitarazvan is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 16:28   #1566
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by danuuu View Post
eu vreau sa merg si in seara asta!!!se poate sa ne gasim cu totii undeva la vreo ora sa mergem????tel meu este 0740233772
cine mai merge sa imi trimita si mie un sms cu locul si ora va rog
tel 0745161163
multumsc
markizu is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 16:37   #1567
DrifterGT

Stage 5

Wink Re: Accidente in Bacău

Hehe ... ar fi bine sa dea pe aici si baietii ce sunt tari cu jucarioare "puternice" si pline de plastice!

Acum 2 saptamani eram prin bacau si 2 masini (matiz verde) (golf4) , rulau cu viteza de 150-160 km/h prin localitate ) , si chiar ma gandeam ca poate o fi vre'unu de pe forum

Fereasca Dumnezeu... in caz de ceva ce iesea ... , dar nah , 2-3 fete in masina , muzica tare , si adrenalina creste !

Last edited by DrifterGT; 17-08-10 at 16:39.
DrifterGT is offline   Reply With Quote
Old 17-08-10, 16:41   #1568
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Chiar nu vad rostul postului tau si mai ales cum incepe ``hehe``.. nu e momentul sa dai sfaturi..La revedere..du-te si citeste bancuri si nu scrie aici aiurea..
Old 17-08-10, 17:17   #1569
turb0

Stage 5

turb0's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by DrifterGT View Post
Hehe ... ar fi bine sa dea pe aici si baietii ce sunt tari cu jucarioare "puternice" si pline de plastice!

Acum 2 saptamani eram prin bacau si 2 masini (matiz verde) (golf4) , rulau cu viteza de 150-160 km/h prin localitate ) , si chiar ma gandeam ca poate o fi vre'unu de pe forum

Fereasca Dumnezeu... in caz de ceva ce iesea ... , dar nah , 2-3 fete in masina , muzica tare , si adrenalina creste !
HEHE ... ari fi bine sa nu mai dea pe aici si baietii ce sunt tari in taste si plini de figuri.

Daca tot esti 'de prin' anglia, cumpara-ti o umbrela sa nu-ti ploua in gat.

ON: inmormantarea va avea loc la holt ( calea barladului -zona- )
Inca nu imi vine sa cred ...

pentru cine vrea sa mearga, la ora 21:00 la casa din serbanesti unde a fost adus in cursul zilei de astazi. daca mai vrea cineva sa vina cu masini-fara, sa dea un telefon 0741 618 967 begin_of_the_skype_highlighting**************0741 618 967******end_of_the_skype_highlighting. luam cate 2 garoafe de om, si mergem ...

Last edited by turb0; 17-08-10 at 17:26.
Old 17-08-10, 23:09   #1570
turb0

Stage 5

turb0's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
Default . . .

Am fost, am vazut, am plecat. Totul s-ar putea caracteriza prin durere, foarte foarte multa durere care se citea pe chipurile celor prezenti, ale parintilor , in glasul lor..parinti ale caror suflete sunt pur si simplu sfasiate. Multa, multa lume, prieteni, cunoscuti , vecini. Parintii tin sa le multumeasca tuturor celor ce au venit, au ramas impresionati de cati prieteni au venit. + coloana ce a mers prin centru , fiecare masina purtand poza lui. Eu personal le multumesc baietilor de pe forum care au fost, am vazut cateva fete cunoscute.

Inmormantarea va avea loc joi ( ora exacta inca nu este cunoscuta ). Pentru cei ce vor sa mearga sa-si ia un ultim ramas bun, pot merge si maine.
Traseul ar fi urmatorul : pod serbanesti - dreapta spre serbanesti ( calea tecuciului ) - la un moment dat drumul este putin virajat spre dreapta, se bifurca iar in stanga este un drum de tara/forestier ( exista o troita ce desparte aceste 2 drumuri )- pe drumul de tara se merge inainte si se face stanga pe prima strada ( mai in fata pe dreapta se afla casa parintilor ).

Rog pe cei care nu au fost sa mearga maine si sa-si ia ramas bun de la un adevarat prieten.

Dumnezeu sa-l ierte.
Old 18-08-10, 00:13   #1571
DrifterGT

Stage 5

Unhappy Re: Accidente in Bacău

Nu era vorba ca rad de altii , doar ca multi nu stiu ce inseamna viteza , si uite unde se ajunge , la deces , durere pentru familie ... si multe altele care nu pot fi spuse!

M'ati inteles total gresit ! eu vroiam sa zic sa isi bage mintiile in cap toti pustii ce merg cu viteze mari ... ca uite asa in floarea vieti mori ... pentru ce ? cateva clipe de viteza ? ...

Condoleante celor ce au murit ! ...
Old 18-08-10, 00:33   #1572
segundo

Stage 4

segundo's Avatar

am vazut in seara asta coloana prin oras. bravo baieti.
condoleante familiei
segundo is offline   Reply With Quote
Old 18-08-10, 01:01   #1573
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Câtă ţigănie se poate aduna pentru o tragedie?

Azi am văzut exact ce speram să nu fie: un circ prostesc, mizer, a unor oameni mici, care nu înţeleg că amărăciunea nu e subiect de fală, moartea nu e un prilej de etalare a maşinii, tragedia se trăieşte decent, în interior, poate cu un semn de aducere aminte pentru alţii, dar atât.
Claxoane? Avarii? Coloane lungi cu blocatul traficului şi ture de centru?
Câtă meschinărie....
Şi cum să vină asta nu de la prieteni, sau măcar de la amici, ci de la oameni care nu l-au cunoscut niciodată, care se jură că sunt prietenii lui cei mai buni dar acum 3 zile nu ştiau cine e după maşină măcar, nu după nume, nu se salutatu sau nu schimbau nici măcar o frază cu el în parcare sau aiurea, nu dădeau doi bani pe el, în concluzie.
Cum să-i chinui părinţii bietului băiat cu detalii picante, ţipate în gura mare să vă vadă toţi, cu gesturi teatrale, ţipete, dezaprobări cu mâini ridicate grotesc...
Ţiganilor, falşilor, micilor....
Lăsaţi săracul băiat în pace, nu vă faceţi imagine din durerea şi tragedia altora...
Mihai, iartă-ne, şi rămâi cu bine...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 18-08-10, 01:07   #1574
DrifterGT

Stage 5

Default Re: Câtă ţigănie se poate aduna pentru o tragedie?

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Azi am văzut exact ce speram să nu fie: un circ prostesc, mizer, a unor oameni mici, care nu înţeleg că amărăciunea nu e subiect de fală, moartea nu e un prilej de etalare a maşinii, tragedia se trăieşte decent, în interior, poate cu un semn de aducere aminte pentru alţii, dar atât.
Câtă meschinărie....
Şi cum să vină asta nu de la prieteni, sau măcar de la amici, ci de la oameni care nu l-au cunoscut niciodată, care se jură că sunt prietenii lui cei mai buni dar acum 3 zile nu ştiau cine e după maşină măcar, nu după nume, nu se salutatu sau nu schimbau nici măcar o frază cu el în parcare sau aiurea, nu dădeau doi bani pe el, în concluzie.
Cum să-i chinui părinţii bietului băiat cu detalii picante, ţipate în gura mare să vă vadă toţi, cu gesturi teatrale, ţipete, dezaprobări cu mâini ridicate grotesc...
Lăsaţi săracul băiat în pace, nu vă faceţi imagine din durerea şi tragedia altora...
Dumnezeu sa-L ierte !
Old 18-08-10, 01:09   #1575
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Câtă ţigănie se poate aduna pentru o tragedie?

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Câtă meschinărie....

trecand peste aspectul asta , care nu il cunosc si nu ma pot pronunta asupra lui, felicit pe cei care au trecut azi pe la el , si care au suspinat alaturi de parintii lui, si abia in seara asta s-a vazut ce om a fost Mihai si cat de iubit a fost de toata lumea .
Al3xxx is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -