Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 30-09-06, 13:08   #361
CAT

Stage 2

CAT's Avatar

Default Re: accidente in bacau

eu nu prea vad vina celui cu BMW. dupa cum arata masina nu cred ca viteza era foarte mare. ce e ciudat insa e linia continua lasata de cauciucuri la franare. sa nu fi functionat ABS-ul?
CAT is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 14:31   #362
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

exact asta m-am intrebat si eu...
oricum , dupa cum le prezinta unii vinovatia aici, propun sa fie condamnati la moarte amandoi, eventual prin impuscare, ca asa trebuie procedat cand GRESESTI in trafic...
am impresia k unii conduc perfect si nu depasesc niciodata 50 la ora in localitate si 90 in afara, si deasemeni nu efectueaza niciodata manevre de intoarcere sau alte asemenea prin locuri nepermise...
o zi buna...

Last edited by aleks; 30-09-06 at 14:34.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 14:34   #363
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Al3xxx View Post
de acord cu tine ...
dar este adevarat ca daca ala nu avea viteza aia accidentul nu se intampla?
si ca poti sa mergi si cu 50 si sa intoarca unu asta e altceva ...
in fine ...
stie cineva ce masuri sau luat cu soferii ?

Nu, nu e adevarat... se putea ca ala sa intoarca fix in fata lui ... oricum nu de asta e vorba...

Alt exemplu: la o intersectie semaforizata ... unu merge cu viteza ... e liber ... are verde ... altul ... are rosu ... da el trece ... ca nu sesizeaza pe cel ce vine cu viteza si are loc un accident ... cine e vinovat? Dupa logica ta tot ala care avea viteza ... nu ala care avea rosu ...

Totusi eu credeam ca aici e un forum pt oameni pasionati de viteza nu de batranei care la fiecare accident : "cum merg nebunii astia cu viteza!!!"
SFW is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 14:35   #364
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

mai e si culpa comuna la mijloc, dar nu despre asta e vorba, am inteles ideea, chill doar te injectam putin k si in postul meu de mai sus
aleks is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 14:36   #365
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
exact asta m-am intrebat si eu...
oricum , dupa cum le prezinta unii vinovatia aici, propun sa fie condamnati la moarte amandoi, eventual prin impuscare, ca asa trebuie procedat cand GRESESTI in trafic...
am impresia k unii conduc perfect si nu depasesc niciodata 50 la ora in localitate si 90 in afara, si deasemeni nu efectueaza niciodata manevre de intoarcere sau alte asemenea prin locuri nepermise...
o zi buna...
aleks ... eu fac ambele ... recunosc ... dar ma uit si pt vitezomani ... dupa toata lumea ... si iti garantez ca daca o sa intorc vreodata pe linie continua ... sau o sa ies de pe o straduta ... si o sa intre unu in mine care venea cu viteza nu o sa ma iau de el ca de ce mergea cu viteza ...
Old 30-09-06, 15:29   #366
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

in leg cu ala cu rosu... sunt vinovati amandoi... odata cel cu viteza ia amenda... dar nu are cum sa stie organu ce viteza avea.... ei se mai uita si la impact... oricum vinovat 90% cel cu rosu.
Old 30-09-06, 15:41   #367
to_the_limit

Stage 3

Si daca e forum de asa zisa viteza,curse trebuie in loc sa vedem realitatea ca daca ala cu bmw mergea cu 50km/h nu se intampla asta,sa dam vina 100% pe cel cu Espero ca a taiat banda continua?
Ba voi am impresia ca sunteti inconstienti sa mor eu,pai o multime de baieti cu masini serioase nu se agita ca voi asa mai ales prin oras cu viteze de peste 100km/h si sunt constienti de pericolele la care se pot expune.
Am impresia ca unii considera ca daca au bani pot cumpara orice,si viata cuiva sau eu stiu.
De acum ne apucam sa cautam argumente ca de ce a intors ala pe linie continua ca e in totalitate vinovat ala si ca saracul cel cu BMW mergea si el cu 100km/h ce mare faza...se grabea
Sa tot aud de viteji de astia,**** si alti copii de bani gata care stiu ca se scot cu mama si tata din spate sii ii doare in p..a ca lasa copii fara parinti ca ii baga la 2 m sub pamant ca daca da domnu sa dea peste mine mor cu ei de gat!

M-am saturat de atitundinea asta de 2 lei ce ba eu am masina mi-am tras sosea/blituri,flashuri/mai ca te arunca de pe sosea,eu am voiie sa merg cu 150km/h ca am bmw..audi etc si am frane sunt super sofer..da pana odata.Nu vedeti ca pana la urma se duce draq tot?
Bun sofer te numesti cand prevezi un accident,nu cand mergi ca disperatul cu 150km/h prin oras si esti smecher,nu,aia se cheama NOROC.De data asta ai avut,data viitoare nu se stie daca va fi la fel!!!!!!!!

Baga-ti bine la cap asta!
=======================
hai sa nu ne tiganim totusi....-aleks

Last edited by aleks; 02-10-06 at 10:19.
to_the_limit is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 15:48   #368
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

super ce a zis to-the-limit... super... nu am cuvinte. e adevarat, dar uite ca si **** are la activ o groaza de acciidente... daca a facut unu... a mai facut unu... si tot asa... unii nu se invatza... si **** la fel.. dar el mai are minte....

Last edited by aleks; 02-10-06 at 10:17.
mertan is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 15:48   #369
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

poate ca ai dreptate, poate ca nu. dar oricum nu era cazul sa zici ce ai zis.

Quote:
Originally Posted by to_the_limit View Post

Last edited by aleks; 02-10-06 at 10:19.
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 16:01   #370
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by to_the_limit View Post
Si daca e forum de asa zisa viteza,curse trebuie in loc sa vedem realitatea ca daca ala cu bmw mergea cu 50km/h nu se intampla asta,sa dam vina 100% pe cel cu Espero ca a taiat banda continua?
Ba voi am impresia ca sunteti inconstienti sa mor eu,pai o multime de baieti cu masini serioase nu se agita ca voi asa mai ales prin oras cu viteze de peste 100km/h si sunt constienti de pericolele la care se pot expune.
Am impresia ca unii considera ca daca au bani pot cumpara orice,si viata cuiva sau eu stiu.
De acum ne apucam sa cautam argumente ca de ce a intors ala pe linie continua ca e in totalitate vinovat ala si ca saracul cel cu BMW mergea si el cu 100km/h ce mare faza...se grabea
Sa tot aud de viteji de astia ***** si alti copii de bani gata care stiu ca se scot cu mama si tata din spate sii ii doare in p..a ca lasa copii fara parinti ca ii baga la 2 m sub pamant ca daca da domnu sa dea peste mine mor cu ei de gat!

M-am saturat de atitundinea asta de 2 lei ce ba eu am masina mi-am tras sosea/blituri,flashuri/mai ca te arunca de pe sosea,eu am voiie sa merg cu 150km/h ca am bmw..audi etc si am frane sunt super sofer..da pana odata.Nu vedeti ca pana la urma se duce draq tot?
Bun sofer te numesti cand prevezi un accident,nu cand mergi ca disperatul cu 150km/h prin oras si esti smecher,nu,aia se cheama NOROC.De data asta ai avut,data viitoare nu se stie daca va fi la fel!!!!!!!!

Baga-ti bine la cap asta!
Eu nu m-am luat de ala cu espero ... altii s-au luat de ala cu bmw-ul si eu am zis ca nu e ala vinovat...

N-am zis ca ala nu a gresit ... mai ales ca mergea pe acolo cu viteza ... dar ... da ... tin sa iau apararea celor ce merg pe unde trebuie ... chiar daca merg cu viteza ...

Tu ai mers vreodata la drum lung si sa-ti intoarca un dobitoc in fata ... sa iasa o caruta ... sa iasa unu de pe un drum laturalnic ba!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU sunt de vina ca moare un bou care nu are bun simt sa se uite pe unde merge ?!!!!! Sau la drum lung tu mergi tot legal ... cu 100 la ora prin afara localitatilor ... asa e nu???

Merg cu viteza ... ok ... sa-mi iau amenda ... sa-mi ia carnetul ... nu sa mor intr-un accident din cauza unui nenorocit pe care-l doare-n **** de tot, care si-a luat carnetul asa cum si l-a luat.

Last edited by aleks; 02-10-06 at 10:21.
Old 30-09-06, 16:06   #371
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

touch down !!!!!
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 16:28   #372
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Si nu mai spune nume aiurea pe net...Daca persoana aia nu se afla pe acest forum..Si dca era sofer ala cu espero sti sa aprecieze daca are timp sau nu sa intoarca..Dar cred ca s-a bazat ca ala o sa opreasca
Old 30-09-06, 16:35   #373
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Si nu mai spune nume aiurea pe net...Daca persoana aia nu se afla pe acest forum..Si dca era sofer ala cu espero sti sa aprecieze daca are timp sau nu sa intoarca..Dar cred ca s-a bazat ca ala o sa opreasca
mai cristi discutia asta se poarta de f mult timp ...cu apreciatul vitezei ...
daca ne uitam pe un forum la motociclisti o sa vedem acolo accidente produse din aceasi cauza ...
oricum asta sa fie invatatura de minte ...atunci ca faceti manevre de genu asta ..uitativa chiar de 3 ori si nu de 2 ori...
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 16:37   #374
Al3xxx

Stage 5

Al3xxx's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by CAT View Post
eu nu prea vad vina celui cu BMW. dupa cum arata masina nu cred ca viteza era foarte mare. ce e ciudat insa e linia continua lasata de cauciucuri la franare. sa nu fi functionat ABS-ul?
dap asta nea mirat si pe noi cum de a fost chiar asa de continua linia de franare....
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 30-09-06, 16:40   #375
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

E normal ca are si ala o vina care a mers cu viteza, si are si ala care a intors aiurea...Faza e ca in oras nu ar trebui sa se mearga cu viteza pt ca e ahlomerat etc, dar cand esti pe un DN1 si intoarce unu in fata ta e cam de pipi faza..
cristi_407 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -