Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 29-05-06, 20:52   #211
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: accidente in bacau

Quote:
Originally Posted by SiLoTh
in alte tari cei care cumpara masini cu motor pe turatie fac o a II-a scoala de soferi.. dar la noi...

La noi cred ca ar trebui in primul rand sa dea un al doilea examen soferii de duminica care nu acorda prioritate ... care dorm la volan ... care sunt in lumea lor si nu au nici o folosinta pt oglinzile retrovizoare....

Cred ca mult mai multe accidente se intampla nu din cauza vitezei ... ci din cauza prostilor care ies in fata celor care au viteza ...

Adik .... dati-va in **** mea afara din calea mea !!!!!
SFW is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 00:09   #212
Shorty
Opel Driver

Stage 4

Shorty's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by SFW
Cred ca mult mai multe accidente se intampla nu din cauza vitezei ... ci din cauza prostilor care ies in fata celor care au viteza ...

Adik .... dati-va in **** mea afara din calea mea !!!!!
La faza asta ai perfecta dreptate. acum 1 luna am facut un accident din cauza ca a iesit unu in fata mea(nu aveam decat 80 in treapta a 3 si fara alte sisteme care sa ajute franare l-am percutat de s-a invartit ca titirezul).nici nu s-a uitat in oglinzi a semnalizat si s-a bagat de parca era strada lu`masa si toti ar fi trebuit sa ii dea prioriate.
Shorty is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 13:51   #213
to_the_limit

Stage 3

Da tu ce cautai cu 80 in oras?
Limita e 50 km/h din cate stiu eu..
Cat despre ala de mai sus cu replica Dati-va in p..... nu pot sa zic decat ca da dovada de atitudine tipi mioritica,ceva de genu am cu ce mah.
Ma baieti mai iesiti si voi pe afara si mai vedeti civilizatie rutiera acolo,cum se sta frumos la coloana si nu e nici un smecher sa se bage ca e tare.
In sua daca depasesti 130 km/h iti iei niste amenzi de te pishi pe tine si esti pasibil si de jail.
Doar asa se poate face ordine pe strazi la noi.M-am saturat de soareci cu masini de la mama tata imediat dupa 18 ani care lasa fac mortaciuni pe strazi la noi numa ca sa artate ca el are balls frate si masina lui e tare.
Daca s-ar merge cat de cat legal ,nu zic 50 hai 60km/h sigur ar fi mai putin accidente..si principalii vinovat ptr asta sunte cei care merg cu 200..nu soferiid e duminica..sau alti mosnegi ca aia saracii merg cu 30-40km/h e absurd sa spui ca datorita lor se intampla.
to_the_limit is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 14:05   #214
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by to_the_limit
Cat despre ala de mai sus cu replica Dati-va in p..... nu pot sa zic decat ca da dovada de atitudine tipi mioritica,ceva de genu am cu ce mah.
Ma baieti mai iesiti si voi pe afara si mai vedeti civilizatie rutiera acolo,cum se sta frumos la coloana si nu e nici un smecher sa se bage ca e tare.
In sua daca depasesti 130 km/h iti iei niste amenzi de te pishi pe tine si esti pasibil si de jail.
Doar asa se poate face ordine pe strazi la noi.M-am saturat de soareci cu masini de la mama tata imediat dupa 18 ani care lasa fac mortaciuni pe strazi la noi numa ca sa artate ca el are balls frate si masina lui e tare.
Daca s-ar merge cat de cat legal ,nu zic 50 hai 60km/h sigur ar fi mai putin accidente..si principalii vinovat ptr asta sunte cei care merg cu 200..nu soferiid e duminica..sau alti mosnegi ca aia saracii merg cu 30-40km/h e absurd sa spui ca datorita lor se intampla.

Aham, cum zici tu ma....
nu e tipic mioritic ... pt ca pe afara de zeci de ani daca un pieton merge ca prostu prin mijlocul strazii nu raspunzi de el ...
Iti zic eu ce e mioritic ... sa iesi ca boul in intersectie fara sa te asiguri .... fara sa te doara in cur de altii ... poate tu poate nu mergi destul de mult cu masina ... da mie-mi vine sa ma dau jos de vreo 20 de ori pe zi sa bat un marlan care ma vede si iese ca prostu ca deh ... nu pot sa franez...
Chiar mi-a spus un dobitoc asta odata ... intram pe pod spre serbanesti si el venea de la insula ... a intrat ca prostul ... am franat si am iesit pe contrasens ... si nici nu aveam viteza ... noroc ca nu era trafic .... si cand l-am ajuns la semafor ... si l-am luat putin la rost ... mi-a zis : da ce ... de ce ai frani? ... pai sa nu-l dai jos din masina si sa-l dai cu capul de astfalt?????????????

Auzi .... ce cauta cu 80 prin oras ... tu vorbesti serios ? ti se pare asta viteza mare sau ce?

Trezeste-te la realitate omule ... daca pe tine nu te doare de viata ta si iesi in intersectie fara sa te asiguri ... sau intorci ca boul in mijlocul drumului ... fii pregatit sa mori . Si nu da vina pe cei care merg cu viteza ..

Uite atitudine mioritica aici.
Old 30-05-06, 14:29   #215
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Ah, ca chestie .... sa-i intrebi pe prietenii atator motociclisti care au murit din cauza neacordarii prioritatii care poarta o vina mai mare ... sa vedem si ei ce iti spun ...

Oricum ... nu am zis ca trebuie sa mergi ca cretinul prin oras ... dar atata timp cat inacalc doar viteza legala ar trebui sa iau amenda pt viteza nu sa ma bage unu in spital, sa ma omoare sau sa intru in puscarie pt prostia lui .... daca o persoana nu are resprect pt propria viata nu ar trebui sa ceara ca altul sa plateasca pt asta.....
Old 30-05-06, 14:53   #216
Shorty
Opel Driver

Stage 4

Shorty's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
si tu vrei sa spui ca in viata ta nu ai mers nu mai mult de 50-60 in localita...hopa hopa avem in conducator auto exemplar.ase cava mai rar.sincer si maicamea cand mere la piata mai atinge cateodata 65Km/h.singurul lucru de care am fost vinovat cand am facut accident a fost faptul ca aveam viteza,dar cine nu se grabeste???
cat des pre atitudine mioritica sa stii ca nu se schimba chiar daca stai ceva timp pe afara.uita-te cand vin vara ialienii (in general cei plecati afara) sa vezi cum se umplu atelierele auto ,de masini botzite.sincer cred ca aia plecati afara is mai varza decat soferii autohtoni.dupa ce ca is si prosti(unii) mai au si greatza aia de CAPSUNAR.
Old 30-05-06, 15:03   #217
Shorty
Opel Driver

Stage 4

Shorty's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
"daca s-ar merge mai legal" sa stii cai ai dreptate dar nu numai sa mergi cu 50 la ora e legal ci sa respecti si celelate reguli de circulatie.spre exemplu merg cu 50 la ora dar nu ma uit in oglinzi(ca tre sa isi dea seama cel din spate ce vreau sa fac),nu mai acord prioritate ca doar ala are frana ce pm,merg pe banda 2 ca doar poate sa ma ocoleasca.daca ase vezi tu sa meri legal asta e alta treaba.
si sincer mosnegii aia care merg su 30 -40 aia sunt cei mai peiculosi(au masini cu vreo 10 ani mai tinere ca ei ,la care nu mai functioneaza instalatia el,si multe alte chestii).
Old 30-05-06, 16:45   #218
to_the_limit

Stage 3

Pai eu nu inteleg,daca viteza maxima e 50km/h...ok,nu mergi cu 50 dai 60km/h,da sa ajungi sa dai exemple si sa ti se para normal si viteza mica in oras(la noi mai ales in cacatul asta de oras unde nai lok sa dai o basina ca il faci numa in tr-2 dintr-un capat in altu) 80km/h mi se pare total deplasat.
A murit un copil datorita inconstientei unora care li se pare ca daca tata lea luat masina si-a cumparat sosea si li se pare 80km/h intro zona ca ALexandru Cel Bun viteza mica!!!!
Asta numai conteaza,sa va vad pe voi vitejilor daca doamne fereste dai peste unu cum mai vii si mai postezi aici acte de vitejie si dai vina pe mosnegi si babe care merg cu 40km/h ca nau frana si nu le crapa directia si ei sunt marea proportie care provoaca accidente mortale!!
Atunci sa va vad...
Cu asemenea mentalitate inteleg si chair ma bucur ca baga camere video in BC.

Si ca zicea cineva mai sus de motociclisti,cred ca glumesti stimabile,cati motociclisti ai vaut tu ca merg legal pe strazi,cati?
Toti merg ca nebunii,si cand moare cate unu se da vina pe soferi ca nu iau vazut ca nu se uita in oglinda..a se vedea cazul recent din Buc cu tipul ala cu TICO.
Avea peste 100km/h in mom impactulu bikeul.

cat despre capsunari italieni da-mi te rog o statistica oficial cum ca cand vin in AUG au masinile botie in proportie de...%..si apoi iti dau dreptate.
to_the_limit is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 16:59   #219
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

capsunarii din italia au cel mai prost stil de condus pe care l-am intalnit vreodata...
si nu-mi spune k asa se conduce in italia, k nu te cred...
am fost suficient plecat, si, intr-adevar, soferii italieni sunt cei mai apucati din europa, dar romanii care vin de acolo sunt in marea lor majoritate un dezastru...
de ani de zile luna august este cosmarul meu ca si participant la trafic...
sunt vaaaarzaaaaa...
cat despre accidentul de pe alexandru cel bun... sa nu incurcam borcanele, acolo soferul avea mult peste suta ( e o parere personala ) si se intrecea pe contrasens, pe cea mai ingusta strada din bacau, si evident k nimeni nu a spus k el a procedat corect...
iar despre satul nostru drag, aici ai dreptate, il faci cu a 2-a dintr-o parte in alta....
dar asta nu inseamna k 60 la ora e viteza maxima pentru toate arterele (putine cate sunt ele), stii si tu asta...
aaa, si despre bikeri... poate o sa-ti povestesc intr-o zi cum m-a facut zob pe mine un tataie cu un ims ( bunicul lui aro ) la 50 de km/h ( eu) pentru ca lui i-a fost lene sa se uite in oglinda retrovizoare si s-a hotarat sa taie el 2 benzi de mers k a vazut nush ce ruda peste drum...
stii cum e, niciodata adevarul nu-i de-o singura parte, n-are rost sa ne certam inutil...
ai si tu partea ta de dreptate, am si eu partea mea, au si baietii partea lor...
nu detinem adevarul absolut, hai sa nu ne enervam...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 17:07   #220
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Faza cu italieni e ca toti care se duc acolo nu au condus in viata lor si cand vin in tara vor sa isi impresioneze rudele si inchirieaza si ei o masina..SI la faza cu 50km/h cred ca poti tu sa mergi tot timpul cu viteza asta..intradevar sunt strazi care trebuie sa mergi chiar mai putin de 50, dar sunt si strazi care pur si simplu nu se poate..
Old 30-05-06, 17:12   #221
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Thumbs down Re: accidente in bacau

Quote:
Pai eu nu inteleg,daca viteza maxima e 50km/h...ok,nu mergi cu 50 dai 60km/h,da sa ajungi sa dai exemple si sa ti se para normal si viteza mica in oras(la noi mai ales in cacatul asta de oras unde nai lok sa dai o basina ca il faci numa in tr-2 dintr-un capat in altu) 80km/h mi se pare total deplasat.
A murit un copil datorita inconstientei unora care li se pare ca daca tata lea luat masina si-a cumparat sosea si li se pare 80km/h intro zona ca ALexandru Cel Bun viteza mica!!!!
Asta numai conteaza,sa va vad pe voi vitejilor daca doamne fereste dai peste unu cum mai vii si mai postezi aici acte de vitejie si dai vina pe mosnegi si babe care merg cu 40km/h ca nau frana si nu le crapa directia si ei sunt marea proportie care provoaca accidente mortale!!
Atunci sa va vad...
Cu asemenea mentalitate inteleg si chair ma bucur ca baga camere video in BC.

Si ca zicea cineva mai sus de motociclisti,cred ca glumesti stimabile,cati motociclisti ai vaut tu ca merg legal pe strazi,cati?
Toti merg ca nebunii,si cand moare cate unu se da vina pe soferi ca nu iau vazut ca nu se uita in oglinda..a se vedea cazul recent din Buc cu tipul ala cu TICO.
Avea peste 100km/h in mom impactulu bikeul.

cat despre capsunari italieni da-mi te rog o statistica oficial cum ca cand vin in AUG au masinile botie in proportie de...%..si apoi iti dau dreptate.

Vad ca tot o dai cu masina primita de la parinti ... ca chestie ... masina care a dat peste copil era un vito sau oricum ceva de marfa ... asa ca ma indoiesc ca era masina cumparata de parinti cu ocazia zilei de 18 ani ... daca ai frustrari ... pacat ...
Ce a fost pe Al cel Bun a fost un act de mare prostie umana ... vai de copilul ala si de familia lui ....

Ca chestia ... peste mine in vacanta dintre clasa a 3 si a 4 a dat o masina ... urat ... am sarit pe botul masinii si dupa am intrat sub masina unde m-am rostogolit de cateva ori ... daca nu eram soarec si daca nu aveam noroc ... si trecea cu roata peste mine, eram mort ... am avut insa noroc ... m-am ales doar cu clavicula rupta si am stat putin prin spital ... erau tot 2 tineri ... care m-au dus pana acasa si dupa la spital impreuna cu maica-mea ... cand a venit si taica-miu la spital (era plecat) nu le-a spus nimic la baieti, le-a spus ca pot sa plece ca nu-i nici o problema ... de ce te intrebi? pt ca era vina mea ... eu am traversat ca prostul ... probabil ca daca era altul facea panarama, mai ales ca aia sigur aveau bani (aveau un audi 80, si atunci un audi 80 nu isi permitea oricine) ... da asta e ... neatentia se plateste ...

Tie ti se pare corect sa intri in puscarie daca dai peste un prost care sta in drum? mie nu? de asta urasc eu sa merg de la is la bacau noapte ... nu de putine ori am vazut oameni pe a 2 banda ... odata ... l-am vazut pe un prost care era pe la mijlocul benzii 1 si cand l-am claxonat ca sa fie atent a inceput sa gesticuleze si sa iasa pe banda a 2 ... daca dadeam peste el trebuie sa intru in puscarie ... nu??

Sau altadata ... un mos traversa intr-o curba periculoasa ... noroc ca incetinisem cu vreo 400 de metri inainte, nu mai stiu din ce motiv ... tot asa ... trebuia sa fac puscarie pt un dobitoc ....

Cat despre motociclisti ... asa e ... merg cu viteza ... dar vezi ca sunt multi morti si la 5o km la ora ...

Eu la drum lung ma uit de 50 de ori mai mult in oglinzile retrovizoare decat aia care merg cu 70 la ora .... si pe mine ffffffffffffffff RAR ma depaseste cineva la drum lung ...
Old 30-05-06, 17:16   #222
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Si de la accidentul ala SFW a inceput sa iubeasca brandul ``Audi``!
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 17:22   #223
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by cristi_407
Si de la accidentul ala SFW a inceput sa iubeasca brandul ``Audi``!

Da da .... mi-a intrat de atunci in cap .... ma rog ... in tot corpul ... m-a tavalit bine brandul ala ...
Old 30-05-06, 17:49   #224
Acc3l3ratoR
Oltcit Driver

Stage 5

Acc3l3ratoR's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[Honda]

Asa ca kestie sa sa ma bag si eu ca matza in lapte...
La 50 la ora am avut si eu accidentu cu oltcitu cand a intrat aia cu seria 7 in mine..

PS:Testele EuroENCAP se fac cam la 50 la ora nu?....
Acc3l3ratoR is offline   Reply With Quote
Old 30-05-06, 17:50   #225
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Acc3l3ratoR
Asa ca kestie sa sa ma bag si eu ca matza in lapte...
La 50 la ora am avut si eu accidentu cu oltcitu cand a intrat aia cu seria 7 in mine..

PS:Testele EuroEMCAP se fac cam la 50 la ora nu?....

am impresia ca da ....
da asta nu inseamna ca nu ai voie sa faci peste )
- Copyright 2024 4Tuning -