30-05-06, 17:52
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Re: accidente in bacau
|
|
|
30-05-06, 17:55
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [Honda]
|
Cred ca si 50 e viteza mare.... dar noua conducatorilor auto nu se pare mica viteza asta...
|
|
|
30-05-06, 18:00
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
E foarte mare..Eu am avut accident km pe la 40 si s-a facut destul de varza..Air-bagurile sarite + multe altele...
|
|
|
30-05-06, 18:02
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [Honda]
|
yap....cam asa e SFW...
PS: de la ce vine SFW??
|
|
|
30-05-06, 18:06
|
|
Opel Driver
Stage 4
Member of: [Opel]
|
cei care au facut studii si au ajuns la un consens sa puna viteza max in localitate 50 nu au fost prosti.oricum sunt constient ca si la 50 la ora poti suferi un accident serios,dar sincer nu cred poti sa meri numai cu 50.e imposibil ca macar odata sa nu fi dat blana la masina prin oras.
|
|
|
30-05-06, 18:34
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by Acc3l3ratoR
yap....cam asa e SFW...
PS: de la ce vine SFW??
|
Pai ... depinde pt ce sa fie viteza mare 50 km/h .... pt accident ... pai ... pt accident si 10 km la ora e mare ... nu prea vreau sa fac nici la un km/h accident... dar de condus ... da ... e mica ... binenteles ... depinde si pe ce strazi ... daca e sa meg pe strazi inguste cu multe masini ... cu copii, atunci si 50 e viteza mare ... dar sa merg pe stefan cel mare, pe 9 mai ... pe strada de la politie la gara .... pe mioritiei ... pe centru ... da e mica ...
De la So fucking Wonderfull
De la nimic ...e doar un numar care imi place mie (Adik ... nr de masina )
Da ... ai vrut sa-mi demonstrezi mai subtil ca gresesc?
|
|
|
31-05-06, 20:10
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by cristi_407
Faza cu italieni e ca toti care se duc acolo nu au condus in viata lor si cand vin in tara vor sa isi impresioneze rudele si inchirieaza si ei o masina..SI la faza cu 50km/h cred ca poti tu sa mergi tot timpul cu viteza asta..intradevar sunt strazi care trebuie sa mergi chiar mai putin de 50, dar sunt si strazi care pur si simplu nu se poate..
|
aici ii dau dreptate lui cristi in leg cu italieni ,cand au venit in tara pur si simplu vor sa impresioneze prin scenel de bravura pe care la fac,mai ales daca sunt in masina si cu vreo domnisoara
aici mai intervine si muzica care trebuie data cat ma tare si trebuie sa fie o manea din aia adevarata ca altfel nu se poate ...
oricum acum ceva timp era sa l iau pe unu din asta la bataie (am crezut ca imi face masina praf nu stiu ce a fost in capu lui si mai mergea si ca dobitocu noaptea cu farurile stinse ) a avut noroc ca pana am ajuns la semafor in spatele lui se facuse verde si plecase ca altfel il invatam sa ''aprinda farurile''
|
|
|
31-05-06, 20:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by to_the_limit
Pai eu nu inteleg,daca viteza maxima e 50km/h...ok,nu mergi cu 50 dai 60km/h,da sa ajungi sa dai exemple si sa ti se para normal si viteza mica in oras(la noi mai ales in cacatul asta de oras unde nai lok sa dai o basina ca il faci numa in tr-2 dintr-un capat in altu) 80km/h mi se pare total deplasat.
A murit un copil datorita inconstientei unora care li se pare ca daca tata lea luat masina si-a cumparat sosea si li se pare 80km/h intro zona ca ALexandru Cel Bun viteza mica!!!!
Asta numai conteaza,sa va vad pe voi vitejilor daca doamne fereste dai peste unu cum mai vii si mai postezi aici acte de vitejie si dai vina pe mosnegi si babe care merg cu 40km/h ca nau frana si nu le crapa directia si ei sunt marea proportie care provoaca accidente mortale!!
Atunci sa va vad...
Cu asemenea mentalitate inteleg si chair ma bucur ca baga camere video in BC.
Si ca zicea cineva mai sus de motociclisti,cred ca glumesti stimabile,cati motociclisti ai vaut tu ca merg legal pe strazi,cati?
Toti merg ca nebunii,si cand moare cate unu se da vina pe soferi ca nu iau vazut ca nu se uita in oglinda..a se vedea cazul recent din Buc cu tipul ala cu TICO.
Avea peste 100km/h in mom impactulu bikeul.
cat despre capsunari italieni da-mi te rog o statistica oficial cum ca cand vin in AUG au masinile botie in proportie de...%..si apoi iti dau dreptate.
|
in leg cu motoarel e mai greu de precizat a cui e vina pt ca astia care isi iau motoare mai ales de viteza si de o capacitate cilindrica cat a unui matiz nu le iau doar asa pt ca le face placere si ca se deplaseaza mai usor prin oras
ci le iau pur si simplu pentru adrenalina
asa a fost si cu ono la bucuresti si cu multi altii care se cred valentino rossi pe soselele din romania
numai daca va uitati pe siturile lor la sectiunea accidente o sa va ingroziti
apoi o alta parte din vina le revine celor cu masinile deoarece nu apreciaza corect viteza cu care se poate deplasa o motocicleta
va spun din proprie experienta
numai anu trecut era sa fiu lovit de nustiu cate masini deoarece cred eu ca nu ma vedeau ca alt motiv nu gasesc (pur si simplu se bagau in fata mea ,cand faceau cate o parcare imi luau fata ....)
norocul meu a fost ca aveam scuterul limitat in 50 km/h ( cu toate ca daca ii scoteam limitatorul se ducea spre 100 )
ma gandesc ,daca aveam sa zicem o viteza mult mai mare sa zicem 80 nu ma infingeam direct in aia si ma faceam varza ?
oricum in romania mai trebuie facuta multa disciplina pe tema asta
|
|
|
01-06-06, 03:15
|
|
Stage 5
|
salut fratilor ma sa mor eu cu broscari(italieni) nu e de glumit
am fost in danemarca ma aveau aia mashini tunate de te doare capu dar nu iam vazut niciodata sa mearga peste limita admisa sa chestii din astea
dar handicapatii astia de romani cu spinarea rupta de munca prin italia vin in tara cu impresii de mar bogatashi shi cu cele mai proaste aptitudini in conducere de exemplu azii unu a trecut pe rosu clar shi cica eu eram sa intru in el nu el in mine frate un taran nici nu putea(nu stia) sa vorbesca
|
01-06-06, 09:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bc_04_aju
salut fratilor ma sa mor eu cu broscari(italieni) nu e de glumit
am fost in danemarca ma aveau aia mashini tunate de te doare capu dar nu iam vazut niciodata sa mearga peste limita admisa sa chestii din astea
dar handicapatii astia de romani cu spinarea rupta de munca prin italia vin in tara cu impresii de mar bogatashi shi cu cele mai proaste aptitudini in conducere de exemplu azii unu a trecut pe rosu clar shi cica eu eram sa intru in el nu el in mine frate un taran nici nu putea(nu stia) sa vorbesca
|
da ai venit in tara???
|
|
|
01-06-06, 19:00
|
|
Stage 3
|
"....n leg cu motoarel e mai greu de precizat a cui e vina pt ca astia care isi iau motoare mai ales de viteza si de o capacitate cilindrica cat a unui matiz nu le iau doar asa pt ca le face placere si ca se deplaseaza mai usor prin oras
asa a fost si cu ono la bucuresti si cu multi altii care se cred valentino rossi pe soselele din romania
numai daca va uitati pe siturile lor la sectiunea accidente o sa va ingroziti...'
Ba e foarte simplu de precizat...nu esti tu vinovat cu masina ca nenea cu moto merge cu 100km/h in oras ca si-a luat motor ca vrea adrenalina si nu are timp sa-i dea tr-2...si ca se volatilizeaza din neant chiar daca tu cu 2 -3 sec inainte cand te-ai asigurat nu lai vazut in oglinda.
Cum bine spuneai cine isi ia asa ceva vrea ptr adrenalina,dar o face pe barba lui(pe de-o parte datorita neatentie de care dau dovada intr-o oarecare masura automobilistii nostri dragi,in special cei dupa 30 ani spre 50 incolo care nu au prins asemenea vehicule pe vremea lor cand berlina era THE CAR)si pe de alta parte datorita riscului pe care ti-l asumi tu pe 2 roti,fara protectie( nu esti ca in masina in carcasa) si vitezelor cu care circuli.
|
|
|
01-06-06, 20:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
"....n leg cu motoarel e mai greu de precizat a cui e vina pt ca astia care isi iau motoare mai ales de viteza si de o capacitate cilindrica cat a unui matiz nu le iau doar asa pt ca le face placere si ca se deplaseaza mai usor prin oras
numai daca va uitati pe siturile lor la sectiunea accidente o sa va ingroziti...'
Ba e foarte simplu de precizat...nu esti tu vinovat cu masina ca nenea cu moto merge cu 100km/h in oras ca si-a luat motor ca vrea adrenalina si nu are timp sa-i dea tr-2...si ca se volatilizeaza din neant chiar daca tu cu 2 -3 sec inainte cand te-ai asigurat nu lai vazut in oglinda.
Cum bine spuneai cine isi ia asa ceva vrea ptr adrenalina,dar o face pe barba lui(pe de-o parte datorita neatentie de care dau dovada intr-o oarecare masura automobilistii nostri dragi,in special cei dupa 30 ani spre 50 incolo care nu au prins asemenea vehicule pe vremea lor cand berlina era THE CAR)si pe de alta parte datorita riscului pe care ti-l asumi tu pe 2 roti,fara protectie( nu esti ca in masina in carcasa) si vitezelor cu care circuli.
|
dap ai dreptate oricum mie nu imi este asa de mila de motociclisti pentru ca iam vazut deseori cum se comporta in trafic . nu zic ca nu sunt si motociclisti experimentati care stiu cum sta treaba
dar grav e cu astia care abia si au luat carnet siau mai cumparat si o motocicleta super tare si se cred zmeii soselelor
|
|
|
02-06-06, 02:10
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
hmmm... aveti voi un fix cu motociclistii...
nu stiu dak ati condus motor, dar (exceptand pe idiotii care nu stiu sa conduca, indiferent dak se afla la volan sau la ghidon ) soferii aflati pe motoare se asigura muuult mai atent in trafic, tocmai pentru ca sentimentul de siguranta pe motor se apropie vertiginos de zero...
da, motoarele merg cu viteza, care-i problema?
are cineva un sentiment de inferioritate cu asta?
asa sunt ele concepute...
toata lumea merge tare cu ce are (masina, bicicleta, motor)...
am ajuns sa-i aratam p motociclisti cu degetul, si sa generalizam...
nu-i ok... nu ei sunt principala cauza a accidentelor dintre motor si masini...
|
|
|
02-06-06, 10:07
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by aleks
da, motoarele merg cu viteza, care-i problema?
are cineva un sentiment de inferioritate cu asta?
asa sunt ele concepute...
toata lumea merge tare cu ce are (masina, bicicleta, motor)...
|
Ha ha ha,pai cum care-i problema?Adica ala creeaza un precedent si vine si ma omoara pe mine si poate nu numai si tu spui ca e normal ca e moto si are voie sa mearga tare????
Nu ma intereseaza pe mine ca el se asigura de 1000 ori mai mult ca mine,in momentul in care o arde cu peste 100km/h in oras,printre oameni,masini,pe 2 roti e problema lui daca merleste,da macar sa o faca numai el nu sa ia si pe altii la 2m sub pamant dupa el.
Si inca ceva,eu stiam ca legea e una si aceeasi ptr toti,adica daca masinile merg cu 50-60km/h deobicei in oras,ca na aglomeratie,etc 70% sa zicem ziua nu prea poti sa o arzi cu peste 100km/h,de ce ptr motociclisti nu ar fi la fel??aa, ca ei prind suta in 3 sec si au timp/reflexe/tot( sunt un fel de superoamni pe bolizii lor) ce vrei si se pot strecura si uite asa mai moara unu si incep pe forumurile lor sa boceasca sa injure chiorii de soferi de automobile care nu ii observa in trafic.
Si repet eu pana acum nu am vazut motor(decat ff rar) care sa mearga legal,in urban sau afara.
|
|
|
02-06-06, 18:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ha ha ha,pai cum care-i problema?Adica ala creeaza un precedent si vine si ma omoara pe mine si poate nu numai si tu spui ca e normal ca e moto si are voie sa mearga tare????
Nu ma intereseaza pe mine ca el se asigura de 1000 ori mai mult ca mine,in momentul in care o arde cu peste 100km/h in oras,printre oameni,masini,pe 2 roti e problema lui daca merleste,da macar sa o faca numai el nu sa ia si pe altii la 2m sub pamant dupa el.
Si inca ceva,eu stiam ca legea e una si aceeasi ptr toti,adica daca masinile merg cu 50-60km/h deobicei in oras,ca na aglomeratie,etc 70% sa zicem ziua nu prea poti sa o arzi cu peste 100km/h,de ce ptr motociclisti nu ar fi la fel??aa, ca ei prind suta in 3 sec si au timp/reflexe/tot( sunt un fel de superoamni pe bolizii lor) ce vrei si se pot strecura si uite asa mai moara unu si incep pe forumurile lor sa boceasca sa injure chiorii de soferi de automobile care nu ii observa in trafic.
Si repet eu pana acum nu am vazut motor(decat ff rar) care sa mearga legal,in urban sau afara.
|
foarte just raspunsu dat
nu e vb ca avem ceva cu motoarele mai aleks ca am mers pe motor si stiu cum e ,am cazut si de 2 ori dar la viteze mici
vb e ca pe forumurile de specialitate ii arata cu degetul pe cei cu auto ca ei sunt de vina si asa mai departe , ca sunt soferi care schimba banda fara sa se asigure si alte chestii ... este normal deoarece nu toti sunt ''soferi'' si de asta sa dat lege sa se mearga cu 50 in localitate pt ca sa ai timp sa franezi daca iti intra un fraier asa deodata in fata
|
|
|
|
|