ete si isprava la un preten deal meu de acu vreo 3 saptamani parca...taximetristul sa oprit sa asigurat el cumva, a vazut polo departe si a zis ca are timp sa treaca ..dar polo venea cu 120 pe prima banda si sa impiedicat de logan
Intreaba-l te rog pe prietenul tau, farul stanga nu-l vinde daca mai e bun? Astept raspuns te rog! Merci!
In seara asta la baia publica un jeep cu o motocicleta.Jeepul venea dinspre autogara,a facut stanga calcand linia dupbla continua,din sens opus venea motocicleta.Nasol.
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: Accidente in Bacău
cateva poze facute cu telefonul de la accidentul de aseara de pe podul de la narcisa. pagube: masina (e39) dauna totala. podul avariat pe o portiune de vreo 30 de metri, 2 masini din parcare peste care a cazut o balustrada....in rest "a fost ok baa"
cateva poze facute cu telefonul de la accidentul de aseara de pe podul de la narcisa. pagube: masina (e39) dauna totala. podul avariat pe o portiune de vreo 30 de metri, 2 masini din parcare peste care a cazut o balustrada....in rest "a fost ok baa"
Ce-a vrut sa faca ?a vrut sa parcheze la biserica sa puna o lumanare ?
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
Re: Accidente in Bacău
da este in spre orizont. nu stiu ce a vrut sa faca pt ca am iesit la geam cand am auzit zgomotul provocat de balustrada cazuta. adica la cateva secunde dupa accident. la cum arata masina a lovit frontal balustrada de parca ar fi fost perpendicular cu ea. ciudat rau
Am auzit ca a fost astazi un accident urat tare, pe la Scorteni. Un turism, o caruta si un camion. Nu stiu prea multe detalii, se pare ca ar fi un mort. Daca ati auzit ceva, sau daca aveti ceva poze?