18-08-10, 07:42
|
|
Stage 5
|
Re: Accidente in Bacu
A fost si va ramane pt. mine fratele meu mai mare, un om minunat care niciodata nu te-ar fi lasat la greu. Va rog frumos nu va batetzi joc de aceasata tragica intamplare, el nu merita asa ceva. Dumnezeu sa-l ierte...
|
18-08-10, 08:55
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Re: Accidente in Bacău
Cum spunea si alex referitor la circul de pe centru, sunt pur si simplu dezgustat. Nu am fost acolo sa vad, am stat la priveghi pana destul de tarziu si dupa am mers acasa deoarece nu mai eram bun de nimic.
Asa-i la noi, 'surle si trambite'.
https://www.youtube.com/watch?v=Rbw3CSDaA0A
|
|
|
18-08-10, 10:51
|
|
Stage 5
|
haideti ,va rog,nu va mai dati cu parerile pe aici!fiecare a facut ce a stiut mai bine sau mai putin bine!poate e bine poate nu e bine ca sa facut "circu" pe centru!dar poate cei care au fost acolo au ceva de invatat!
inmormantarea va avea loc la ora 10 jumatate -11!cam atunci a anuntat preotul ca va veni la parintii lui acasa !
D-zeu sa-l ierte pe Mihaita si haideti sa fim alaturi de familie maine si cei care-l cunosteau si cei ce nu!
|
|
|
18-08-10, 13:47
|
|
Stage 5
|
Re: Câtă ţigănie se poate aduna pentru o tragedie?
Quote:
Originally Posted by aleks
Azi am văzut exact ce speram să nu fie: un circ prostesc, mizer, a unor oameni mici, care nu înţeleg că amărăciunea nu e subiect de fală, moartea nu e un prilej de etalare a maşinii, tragedia se trăieşte decent, în interior, poate cu un semn de aducere aminte pentru alţii, dar atât.
Claxoane? Avarii? Coloane lungi cu blocatul traficului şi ture de centru?
Câtă meschinărie....
Şi cum să vină asta nu de la prieteni, sau măcar de la amici, ci de la oameni care nu l-au cunoscut niciodată, care se jură că sunt prietenii lui cei mai buni dar acum 3 zile nu ştiau cine e după maşină măcar, nu după nume, nu se salutatu sau nu schimbau nici măcar o frază cu el în parcare sau aiurea, nu dădeau doi bani pe el, în concluzie.
Cum să-i chinui părinţii bietului băiat cu detalii picante, ţipate în gura mare să vă vadă toţi, cu gesturi teatrale, ţipete, dezaprobări cu mâini ridicate grotesc...
Ţiganilor, falşilor, micilor....
Lăsaţi săracul băiat în pace, nu vă faceţi imagine din durerea şi tragedia altora...
Mihai, iartă-ne, şi rămâi cu bine...
|
subscriu in totalitate, dupa mult timp la un post al lui Aleks - multi "parcangii" nici macar nu il cunosteau sa vrb cu el....
|
|
|
20-08-10, 06:55
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Dumnezeu sa-l ierte pe Mihaita
A mai plecat un om bun de langa noi..
Last edited by 2010; 20-08-10 at 07:02.
|
|
|
20-08-10, 11:00
|
|
Stage 3
|
L-a inmormantat? (...DUMNEZEU SA IL IERTE!!!
|
|
|
20-08-10, 15:20
|
|
Stage 3
|
Salutare din Focsani.....Si desi nu il cunosc Dumnezeu sa-L Ierte
|
|
|
21-08-10, 02:07
|
|
Stage 5
|
Da, in la iesire din Campina a avut loc accidentul, mai exact intr-o fractiune a orasului numita Banesti ..
Am vazut ca au intervenit doua masini de pompieri, ambulanta si smurd-ul ...
E nebunie cu partea asta a DN-ului, asfalt ca-n palma, strada lata si dreapta multi kilometri, doar ca uneori dai peste o groapa din senin (cum se intampla de obicei in Romania) si, se intampla ce se intampla ...
Sa-i fie tarana usoara baiatului si sa se odihneasca in pace acolo unde este.
|
|
23-08-10, 22:12
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Azi dimineata pe la 9:30 un accident la sensul giratoriu de la autogara un Smart a dat peste o bicicleta. mai multe nu stiu. poza e facuta din mers
|
|
24-08-10, 00:47
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by YOKO28
Azi dimineata pe la 9:30 un accident la sensul giratoriu de la autogara un Smart a dat peste o bicicleta. mai multe nu stiu. poza e facuta din mers
|
bine ca nu era nimeni pe bicicleta
|
|
|
24-08-10, 12:12
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by f0cs
bine ca nu era nimeni pe bicicleta
|
=))))merge singura...e controlata din telecomanda )
|
|
|
24-08-10, 18:45
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
|
|
|
24-08-10, 20:29
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by turb0
|
cate???...doua
|
|
|
25-08-10, 10:14
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Ori bicicleta...ori masina aia..e cam acelasi lucru
|
|
|
27-08-10, 01:25
|
|
Stage 1
|
MA GANDESC EU CA ..CUNOSC CAM TOATA GASCA CARE L A omagiat pe mihai in marsul nostru funebru catre sfrasitul si in onoarea si amintirea lui ...ma gandesc eu ca tigani sunt cei care au fost in coloana aceea si acum gasesc un motiv de discutie ...gandesc eu ca indiferent ce suntem tigani badarani romani mici asa mici cum suntem eu unul asa mic cum sunt il cunosc din clasa intai si l am condus pana la groapa si am fost unul din nefericitii care au ajutata la punerea sicriului in groapa ...de ce oare mai intai nu ganditi si dupa aia sa vorbiti nimeni in serile ce au urmat nu a venit sa etaleze nici o masina si toti ewram plini de disperare si amaraciune mie unul imi li8pseste atata de mult incat ma duc aproape in fiecare seara la cimitir si aprind cate o lumanare a fost un gest maret pt ca ii placea sa conduca ii placea sa traiasca la volan cu adrenalina la maximum iar noi ne am exprimat asa sa vada lumea ca am pierdut un prieten un tovaras un amic un frate drag ce il iubim si nu o sa uitam niciodata de existenta lui si MIHAITA ODIHNESTE TE IN PACE SI IARTA NE PE TOTI SI MAI MULT PE EI CARED NU STIU CE SPUN SI CE FAC !
AM INVATAT IN LUNGULK MEU DRUM IN VIATA IAR ACUM VAD ARAMA FIECARUIA CUM O DAU PE FATA ...VAD CARACTERUL SI LIPSA DE RESPRECT VAD LIPSA DE BUNATATE DIN SUFLETULVOSTRU SI VAD CHIPUL VOSTRU CU O MIE DE MASTI VAD PREFACATORIA SI PIERDEREA DE TIMP CARE SE SCURGE LANGA NISTE OAMENI PARAGONAND CELE SPUSE DE VOI MICI ...DE NISTE OAMENI MARI ....INAVATATI SA TRAITI SI SA RESPECTATI MODUL DE VIATA SI CREZUL FIECARUIA ....MACAR INCERCATI ...TRAIm intr un oras mizer infect si plin de interlopi plini de figuri cred ca nu si mai au rostul si figurile noastre asta macvar cred eu acum fiecare e liber sa creada ce vrea in urma dupa ce te uiti vei vedea ce ai semanat prima data in viitor te prinde ceea ce ai semanat in trecut mult succes in continuare pt toti !
Last edited by aleks; 27-08-10 at 02:35.
|
|
|
|
|