01-07-10, 02:26
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Accidente in Bacău
Bre lupalb...uite de asta e tara asta asa cum e. Din cauza oamenilor ca tine.
Sa ai parte in viata numai de astia asa ca tine...
|
|
|
01-07-10, 03:01
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Sincer, nu cred ca lupalb e vinovat de prea multe, doar a īncercat să-şi ajute prietenul. tot ce vreau acum e să scap de asta cu asigurarea cāt mai repede şi să-mi văd de ale mele...
|
|
|
01-07-10, 12:10
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Bre lupalb...uite de asta e tara asta asa cum e. Din cauza oamenilor ca tine.
Sa ai parte in viata numai de astia asa ca tine...
|
Fratica, eu doar am intrebat de curiozitate. Poza o am de la el, si e singura, si dupa cum observi , este facuta in spatiu public. Asta 1 la mana. 2 la mana, nu am influentat cu nimic nici un fel de decizie, de unde si faptul ca nu stiu despre ce suma e vorba.
Eu am intrebat, pentru ca stiindu-l pe baiatul care s-a ocupat, in cazul in care existau ceva probleme as fi putut sa il intreb cam care ar fi solutiile .
Dar mai bine tineam pentru mine, si nu ma aratam interesat.
E ok oricum. Eu sunt pe forumu` asta de ceva timp, si cei care ma cunosc stiu care imi este caracterul, asa ca nu imi fac probleme de nici un fel despre cum ma judecati voi.
Singurul lucru pe care il sper e ca aleks sa inteleaga ca nu am avut nici o intentie ascunsa, ci pur si simplu eram curios.
Nu pot sa vb despre "combinatii" pe casco sau pe RCA, dar crede ma ca stiu mai multe decat stie aleks (sau asa cred), si din cate am inteles de la prietenul meu, accidentul chiar s-a intamplat pe bune, nu e o combinatie ...
Asa ca nu te mai baga in discutii te rog, si hai sa nu o dam in off topic acum....
|
01-07-10, 12:44
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Hai să īnchidem subiectul, că e fără rost să ne certăm pentru un lucru deocamdată ipotetic.
|
|
|
04-07-10, 01:22
|
|
Stock
|
Accident 04.07.2010
Cred ca in curand devin omul cu accidentele.
Azi noapte , in jurul orei 00.30 , intersectia ana ipatescu cu strada care vine de la insula , in zona unde se ingusteaza drumul de la 4 la 2 benzi.
Peugeot-ul rosu e cu nr de ucraina si condus de un ucrainian. Dacia , nr de bacau, e praf.
Raniti , cei din dacie grav, a fost nevoie de smurd , cei din peugeot, contuzii si zgarieturi(un copil).
Mai multe detalii nu stiu.
Scuze pt caliatea pozelor dar sunt facute cu telefonul si nu am blit.
|
|
|
06-07-10, 01:07
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
S-au executat puţin oamenii, nu glumă...
|
|
|
10-08-10, 00:48
|
|
Stage 5
|
Eram la spitalul mare acum vreo ora cred si am auzit 2-3 bubuituri mari ..rezultatul : un logan alb rasturnat lovit din plin din lateral de un opel ..n-am reusit sa fac poze..
|
|
|
15-08-10, 00:18
|
|
Stage 5
|
Accident acum vreo jumatate de ora spre Saucesti.
O doamna cu nr. de italia intr'un Hyundai Tucson a dat lovit un biciclist care dupa spusele ei a aparut de nicaieri in mijlocul drumului. Bicicleta nu parea semnalizata in nici un fel, deci vizibil de la <5m. Biciclistul a fost aruncat in aer 15m, dintre care 5m s'a tarat pe astalf (cel mai probabil cu capul, dupa urme). Deci a murit pe loc.
Am si ceva poze, dar nu sunt deloc placute asa ca prefer sa nu le postez
|
|
|
15-08-10, 00:22
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Pfff, se mai īntāmplă, e nopate, bicicliştii pe naţional sunt sinucigaşi, pe cuvānt...
|
|
|
15-08-10, 09:54
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
dorinel baga pozele sa vedem si noi sange pe asfalt
si baga pe cafenea si poza pentru care era sa ne luam bataie pe la roman
|
|
|
15-08-10, 11:34
|
|
Stage 5
|
Daca iti place tie in mod deosebit sa vezi poze de genul asta...
|
|
|
15-08-10, 13:37
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Apreciez că ai blurat pozele
|
|
|
15-08-10, 13:46
|
|
Stage 3
|
http://accidentero.blogspot.com/2008...ci-tineri.html
e mai vechi...dar din cate am urmarit topic-ul nush daca s-a vorbit despre el ...aveam poze facute de atunci seara din timpul accidentului cu tinerii intinsi pe jos ...foarte scarboase...unul dintre ei avea fata sparta
aaa...si inca ceva...aia de la stiri dramatizeaza...soferul avea viteza mare,pentru ca drumul pe care mergeau ei e drept si ii dai cat te tine masina,si deodata vine o curba la dreapta pe sub o arcada pe care trece trenul...acolo s-au infipt...mi-a povestit un vecin care din intamplare trecea pe o strada care face legatura cu aia...si a vazut cum s-a infipt ...oricum pacat de ei...
Ştim să ne distrăm mai bine decat francezii.
Cea mai frumoasă ţară cele mai frumoase masini,
Avem cele mai tari discoteci noi suntem cei mai cei,
Vă rog cineva să ne oprească,
Pānă n-ajunge limba oficială romānească.
Last edited by Mihaitarazvan; 15-08-10 at 13:51.
|
|
|
16-08-10, 19:39
|
|
Stage 5
|
R.I.P. Ciobanu Mihai cu Skoda Superb AMC neagra de bacau - omu lucra la skoda si era amicul nostru bun.
|
|
|
16-08-10, 20:25
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Quote:
Originally Posted by JUPAN_EMY
R.I.P. Ciobanu Mihai cu Skoda Superb AMC neagra de bacau - omu lucra la skoda si era amicul nostru bun.
|
Da, vecin de cartier cu mine & cristi_407. Am vazut-o pe mama lui astazi in cartier, plangea, nu se poate spune in cuvinte. Disperata este putin spus.
Accidentul din cate am inteles s-a produs in campina, el avand un impact frontal cu un camion-tir. Mai multe nu stiu. Sa-i fie tarana usoara.
|
|
|
|
|