07-05-11, 22:44
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Machetele mele - Racer21
pfff...FM rullz la 1:24
Arata bine macheta!
|
|
|
08-05-11, 13:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
fara discutie o macheta ce merita sa stea pe raftul tau!
|
|
|
09-05-11, 20:07
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
si pozele de afara
|
|
|
09-05-11, 21:00
|
|
 Stage 5
|
imi place poza 9, a iesit super!
|
|
|
10-05-11, 13:36
|
|
 Stage 5
|
Mersi, chiar daca e cam nerealista .. F40 pe un bolovan
|
|
|
15-05-11, 15:17
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Ia zi sincer. Te-a dezamagit sau nu acest F40 ?
|
|
|
15-05-11, 17:27
|
|
 Stage 5
|
hehe, m-ai prins la faza asta
Stiam demult cum arata din pozele vazute pe net . Ca minusuri pentru gama asta de pret ar fi: bordul slab detaliat, blocurile optice (mai ales cele spate, urat realizate) si garda de sol mare (culmea, greseala asta e intalnita si la cateva Ferrari-uri 1/18, chiar si 430-ul BBR) ... totusi are si parti bune: grila perforata, motorul, interior mochetat si vopseaua bine aplicata si care inca arata foarte bine chiar daca e din '91 macheta.
Mi-am dorit mult modelul asta, neaparat FM (chiar daca vb lui Calin001, nu e cu multe clase peste Bburago) ca-mi place mult F40 si as fi vrut sa-l am de la un producator calumea
Totusi raman la parerea ca e ok la detalii pentru anul in care a fost facuta (1991) . oricum, e binevenita intrebarea ta, asa am avut ocazia sa-mi dau putin cu parerea despre macheta.
PS 4 all: Daca aveti critici in legatura cu unele machete prezentate de-acum in colo sau chiar la F40-u asta, spuneti-le ca nu-i nici o problema, ca nu-s de ala sa ma supar la critici
|
|
|
15-05-11, 17:50
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by Racer21
hehe, m-ai prins la faza asta
Stiam demult cum arata din pozele vazute pe net . Ca minusuri pentru gama asta de pret ar fi: bordul slab detaliat, blocurile optice (mai ales cele spate, urat realizate) si garda de sol mare (culmea, greseala asta e intalnita si la cateva Ferrari-uri 1/18, chiar si 430-ul BBR) ... totusi are si parti bune: grila perforata, motorul, interior mochetat si vopseaua bine aplicata si care inca arata foarte bine chiar daca e din '91 macheta.
Mi-am dorit mult modelul asta, neaparat FM (chiar daca vb lui Calin001, nu e cu multe clase peste Bburago) ca-mi place mult F40 si as fi vrut sa-l am de la un producator calumea
Totusi raman la parerea ca e ok la detalii pentru anul in care a fost facuta (1991) . oricum, e binevenita intrebarea ta, asa am avut ocazia sa-mi dau putin cu parerea despre macheta.
PS 4 all: Daca aveti critici in legatura cu unele machete prezentate de-acum in colo sau chiar la F40-u asta, spuneti-le ca nu-i nici o problema, ca nu-s de ala sa ma supar la critici 
|
Si eu care credea, ca te superi si faci reclamatie la moderator  . Glumesc.
Da, cu garda e problema la multe machete ... dar trecem peste si pe unde putem mai si corectam.
Acum te astept cu poze de grup ca ai strans o gramada de machete tari
|
|
|
15-05-11, 19:06
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Nu e rau, la 1:24 nici nu ai alta alegere mai buna. Cred ca per total cu transportul din State te scoteai de un F40 HW 1:18, daca iti place asa mult.
|
|
|
15-05-11, 19:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Nu e rau, la 1:24 nici nu ai alta alegere mai buna. Cred ca per total cu transportul din State te scoteai de un F40 HW 1:18, daca iti place asa mult.
|
Quote:
Colectionez doar 1/24
|
.....
|
|
|
15-05-11, 22:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
...nu e cu multe clase peste Bburago...
|
Sa fiu sincer cam asta am vrut sa spun si eu cand l-am vazut prezentat la tine, dar nu voiam sa-ti stric entuziasmul. Din unele puncte de vedere e peste Bburago, dar per ansamblu nu stiu daca merita banii. Si eu sunt mare fan F40, dar cel mai probabil (in viitorul indepartat) voi lua unul Bburago (Maisto-ul parca mi s-a parut mai slab) si il voi imbunatati. Oricum ideea e sa-ti placa tie, sunt banii tai la urma urmei si daca il voiai neaparat de la FM conteaza ca ti l-ai luat si esti multumit de el.
|
|
|
16-05-11, 13:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by steaua23
Si eu care credea, ca te superi si faci reclamatie la moderator  . Glumesc.
Da, cu garda e problema la multe machete ... dar trecem peste si pe unde putem mai si corectam.
Acum te astept cu poze de grup ca ai strans o gramada de machete tari 
|
Asta imi aduce aminte replicile unui "cunoscut" tuner de machete de p-aici: "Va rog terminati cu rautatile si misto-urile asupra mea, lucruri care nu fac decat sa ma supere. Promit (pentru a mia oara) ca nu mai fac greseli" =))
In rest, mersi pentru aprecieri. Poza de grup o s-o fac cand o sa ajung la un numar ceva mai rotund de machete
Quote:
Originally Posted by model collector
|
Mersi, oricum dupa cum a zis si Drifter colectionez doar 1/24 asa ca n-aveam de ce sa-mi iau HW 1/18.
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Sa fiu sincer cam asta am vrut sa spun si eu cand l-am vazut prezentat la tine, dar nu voiam sa-ti stric entuziasmul. Din unele puncte de vedere e peste Bburago, dar per ansamblu nu stiu daca merita banii. Si eu sunt mare fan F40, dar cel mai probabil (in viitorul indepartat) voi lua unul Bburago (Maisto-ul parca mi s-a parut mai slab) si il voi imbunatati. Oricum ideea e sa-ti placa tie, sunt banii tai la urma urmei si daca il voiai neaparat de la FM conteaza ca ti l-ai luat si esti multumit de el.
|
Repet, personal sunt multumit de ce ofera macheta, acum daca am fost sau nu inspirat cu aceasta achizitie nu stiu, cert e ca imi place macheta asa cum e  Bburago-ul arata foarte bine pentru pretul ei, deci merita sa-l iei mai ales ca faci modificari reusite. De Maisto eu nici nu ma mai ating, inafara de McLaren-ul F1 care poate o sa-l prind la pret bun, in rest niciun Maisto n-o sa mai apara la mine in colectie !
|
|
|
16-05-11, 16:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Imi place macheta. Evident ca as lua FM decat Bburago/Maisto, chiar daca nu este cu foarte mult peste. De apreciat ca ai scos macheta afara in ploaie, imi place poza 9.
16-05-11, 17:29
|
|
 Stage 5
|
da de ce-a trebuit sa uzi macheta, nu inteleg 
|
|
|
16-05-11, 18:05
|
|
Banned
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
..... 
|
Drifter incearca prin alta parte data viitoare, de atata timp pe forum stiu prea bine ce si cum colectioneaza fiecare. Ideea era ca daca omul e pasionat de ceva anume poate face o exceptie sau poate isi ia si si unul 1:18 asa cum se mai cunosc cazuri
|
|
|
|
|