Quote:
Originally Posted by 2010
Alta viata pe albastru..
|
Aici e vorba si despre subiectivism: cu singuranta e mai interesant un Ferrari pe albastru, deoarece e mai rar decat clasicele rosiatice, dar nu e neaparat mai frumos
Eu sunt de parere ca Ferrari-urile arata cel mai bine pe rosu, dar oricand e binevenita o alta culoare pentru a evita monotonia. Cand am ocazia sa iau un Ferrari de alta culoare, o fac
Mersi!
Quote:
Originally Posted by Reme
ciudata e pe albastru, insa e rara...
|
Tocmai ce ziceam de subiectivism. sunt de acord cu ce zici, insa m-am gandit ca e binevenita in colectie
Quote:
Originally Posted by mustang_mach1
Desi la Ferrari singura culoare potrivita mi se pare ca e rosu, admir uneori si alte culori pe aceste masini, pt ca ies din tipare. Zic uneori, pentru ca aceasta macheta vine si in alte culori precum verde si chiar si mov am vazut odata...
|
Totally true. Cea verde am vazut-o si eu pe ebay, mi-ar placea sa o am (e mult mai rara chiar si decat cea albastra) , iar pe mov ... wow!
Quote:
Originally Posted by soul_900
aaaaaa...ce superba macheta...vreauvreauvreau
|
Mersi! vreauvreauvreau si eu veyron
3
Quote:
Originally Posted by Darius DMS
Desi nu sunt fanul Ferrariurilor de alta culoare inafara de rosu,pot spune ca da bine albastru pe 250gto..Ar fi fost si mai bine daca avea toate stickerele pe ea..Felicitari pentru achizitie!Astept cu nerabdare sa postezi ce ti-am cerut cu ceva vreme in urma..
|
Mersi! Stiu despre stickere, dar asta e. nu mai tin minte, si nici n-am gasit in postarile anterioare, te-as ruga sa mai imi zici o data si o sa postez.