21-02-11, 18:55
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Honda]
|
Re: Machetele mele - Racer21
Superba realizarea Dodge-ului Viper Franklin Mint!
|
|
|
31-03-11, 18:17
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Dupa pauza destul de lunga facuta dupa achizitionarea celor 3 FM-uri, am o noutate pe care sincer nici eu nu credeam ca o s-o adaug in colectie, mai ales ca strangeam bani pentru un F40 fm, si inca mai strang.
Desi macheta e un low-entry, mai exact un Welly, n-arata deloc rau. Interiorul si motorul ei sunt foarte bune pentru gama asta de pret + ca are cateva modificari: jante vopsite in negru si este mochetata, o fac frumoasa. In comparatie cu modelul Franklin Mint; cel Welly nu atat de departe cu detaliile precum ar crede unii.
Dupa parerea mea are un raport calitate-pret foarte bun si nu consider ca am dat 35 ron degeaba Sper sa va placa, chiar daca nu e la nivelul machetelor prezentate anterior.
1/24 Ford Mustang GT 2005 (Welly)
|
|
|
31-03-11, 18:25
|
|
Stage 5
|
la 35 de ron arata prea bine. nu ai dat banii aiurea e foarte faina.
|
|
|
31-03-11, 18:28
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
cred ca ar fi interesant daca ai face pe marginea jantelor o dunga galbena, subtire.
|
|
|
31-03-11, 18:35
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Mie imi place ca i-ai pus mocheta galbena. Baga mare cu FM-urile ca altele nu mai fac.
|
|
|
31-03-11, 18:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by klauzephoto
la 35 de ron arata rea bine. nu ai dat banii aiurea e foarte faina.
|
Multumesc, asa credeam si eu
Quote:
Originally Posted by FED express
cred ca ar fi interesant daca ai face pe marginea jantelor o dunga galbena, subtire.
|
mersi man, buna ideea, ca asa arata cam "sec" la jante, trebuie doar sa ma gandesc cum sa fac. Daca nu, imi zici tu pe mess zilele urmatoare
Quote:
Originally Posted by model collector
Mie imi place ca i-ai pus mocheta galbena. Baga mare cu FM-urile ca altele nu mai fac.
|
Mersi, dar am uitat sa mentionez ca macheta am cumparat-o de la bobo_wow, si mocheta el a pus-o. Oricum e de efect mocheta galbena. Si cu FM ce s-a intamplat ? Cum adica "altele nu mai fac" , sper ca nu s-au dus si ei
|
|
|
31-03-11, 18:55
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Pai se aude ca au cam inchis, asta saptamana trecuta. RIP...
|
|
|
01-04-11, 10:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Frumos modelul asta am avut si eu pe rosu, daca nu ma insel e la Radu acum iar pretul de achizitie este foarte bun!
|
|
|
02-04-11, 15:18
|
|
Stage 5
|
E la mine varianta pe rosu. E o macheta realizata chiar foarte bine de cei de la Welly (pentru gama ei de pret), ar merge putin colorata zona motorului si sincer eu as pune mocheta neagra, in rest e ok.
|
|
|
03-04-11, 12:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by model collector
Pai se aude ca au cam inchis, asta saptamana trecuta. RIP...
|
draci ... s-a mai dus un producator calumea. Rest in peace FM
Quote:
Originally Posted by 2010
Frumos modelul asta am avut si eu pe rosu, daca nu ma insel e la Radu acum iar pretul de achizitie este foarte bun!
|
Mersi, la inceput l-am vrut si eu pe rosu, dar e ceva mai greu de gasit (aceeasi chestie e si cu 911 GT3 Welly, varianta pe negru e de negasit in magazine) .
Quote:
Originally Posted by bmwh548
E la mine varianta pe rosu. E o macheta realizata chiar foarte bine de cei de la Welly (pentru gama ei de pret), ar merge putin colorata zona motorului si sincer eu as pune mocheta neagra, in rest e ok.
|
Asta am zis si eu, are raport calitate-pret foarte bun. La motor am vazut ce ai facut la al tau, arata foarte bine, insa n-am eu talentul ala si mi-e frica sa nu-l stric .. parerea mea ca si stock e frumos motorul. Mocheta o las asa galbena, ca arata bine.
PS: Am observat ca a mea n-are dezaburire:
|
|
|
03-04-11, 13:32
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT] [PARTICIPANT CURSE]
|
o sa vezi tu la iarna cum e...trebuie sa montezi un calorifer in loc de bancheta sa nu se mai abureasca luneta
|
|
|
03-04-11, 14:03
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Aveam o parere proasta vis-a-vis machetele Welly, sa fiu sincer nici nu le luam in seama. Mustangul pe care l-ai prezentat m-a facut sa-mi schimb parerea, asa brusc.
Este o macheta frumoasa, iar modificarile aduse sunt bine venite, partea de rezistenta este interiorul.
Felicitari maestre Racer21.
03-04-11, 18:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Racer21
PS: Am observat ca a mea n-are dezaburire:
|
Ciudat... Trebuie sa mai caut pe forum sa vad si alte exemplare, ar fi cel putin curios ca dezaburirea sa fie doar pe anumite culori.
|
|
|
05-04-11, 21:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gica
o sa vezi tu la iarna cum e...trebuie sa montezi un calorifer in loc de bancheta sa nu se mai abureasca luneta
|
tre' sa deschid un anunt pe cumparari piese: "Cumpar calorifer 1/24, am probleme cu dezaburirea" )
Quote:
Originally Posted by radu_rs
Aveam o parere proasta vis-a-vis machetele Welly, sa fiu sincer nici nu le luam in seama. Mustangul pe care l-ai prezentat m-a facut sa-mi schimb parerea, asa brusc.
Este o macheta frumoasa, iar modificarile aduse sunt bine venite, partea de rezistenta este interiorul.
Felicitari maestre Racer21.
|
Mersi. Eu chiar aveam o parere foarte buna, si bineinteles inca o mai am. Sunt de enshpe mii de ori mai buni ca maisto/bburago si pretul este aproape acelasi, ca sa nu mai zic ca nu isi bat joc de machete, cum sunt de ex ProRodz-urile sau Street tuners-urile de la Maisto respectiv Bb.
Ma bucur ca ti-ai schimbat parerea despre Welly-uri ca nu-s rele deloc, in special modelele mai noi.
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Ciudat... Trebuie sa mai caut pe forum sa vad si alte exemplare, ar fi cel putin curios ca dezaburirea sa fie doar pe anumite culori.
|
Ar fi chiar o tampenie daca numai la anumite culori sa aiba dezaburire. Din ce am vazut dintr-o cautare rapida pe net, chiar o varianta pe rosu n-avea dezaburire .. ce sa cred ?
|
|
|
10-04-11, 19:41
|
|
Stage 5
|
dragut Mustangul...intr-adevar welly nu face machete asa rele precum cred unii...am si eu un porsche gt3 si chiar imi place cum este realizat(singurul lucru care ma enerveaza e ca nu are directia activa )
|
|
|
|
|