05-01-12, 16:19
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - Racer21
Sunt superbe. Ai si tu un rand bunisor cu Ferrari vad.
Imi place mult camioneta alba cu "Flame" mov. O am si eu dar in varianta stock.
La mai multe pe 2012.
|
|
|
05-01-12, 17:27
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Asta e din seria plapumata...
Frumos ce ai strans pana aici si sper sa recuperezi anul asta!
|
|
|
05-01-12, 18:34
|
|
Stage 5
|
La Mulți Ani ! Īmi place primul rānd și mai ales Mustangul FM.
Ca și sfaturi pe 2012 este să te bagi cāt mai mult pe calitate și nu cantitate.
|
|
|
06-01-12, 12:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mac_rineanu
Sunt superbe. Ai si tu un rand bunisor cu Ferrari vad.
Imi place mult camioneta alba cu "Flame" mov. O am si eu dar in varianta stock.
La mai multe pe 2012.
|
Mersi, dar daca zici ca ale mele sunt "superbe" , apoi ale tale cum sunt ? Ai FM-uri mai multe decat dublul intregii mele colectii.
Quote:
Originally Posted by 2010
Asta e din seria plapumata...
Frumos ce ai strans pana aici si sper sa recuperezi anul asta!
|
Demult n-a mai facut cineva poze pe pat, am zis sa fac eu, din pacate n-am pus si plapuma in poza. Mersi.
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
La Mulți Ani ! Īmi place primul rānd și mai ales Mustangul FM.
Ca și sfaturi pe 2012 este să te bagi cāt mai mult pe calitate și nu cantitate.
|
Cui nu-i place primul rand ? Mersi si tie Driftere' , cat despre calitate si nu cantitate, asta incerc si eu de ceva vreme.
|
|
|
06-01-12, 15:51
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Eu credeam ca a "murit" topicul asta ... ca de mult timp nu te-am vazut activ
Faina colectia ta. Asteptam si noutatile prezentate. Eu de exemplu vreau sa vad niste poze tari cu mustangul
|
|
|
07-01-12, 01:54
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Frumoase rau machetele FM, imi plac in mod deosebit.
Nu este o competitie care strange un numar mai mare de machete intr-un an, ceea ce ai si vad in poza, imi place foarte mult si cred cu tarie ca ai o colectie superba.
Presupun ca nu ai vitrina daca spui ca le-ai sters de praf, ar fi foarte indicat sa-ti faci una ca machetele tale sa fie protejate de praf.
|
|
|
07-01-12, 11:26
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Ai putea sa renunti putin la achizitii cateva luni si sa economisesti putin pentru o vitrina.Chiar face diferenta !
|
|
|
08-01-12, 17:50
|
|
Stage 5
|
Subscriu si eu la prezentarea Mustangului, de anul trecut ne ameninti cu ea
|
|
|
09-01-12, 18:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by steaua23
Eu credeam ca a "murit" topicul asta ... ca de mult timp nu te-am vazut activ
Faina colectia ta. Asteptam si noutatile prezentate. Eu de exemplu vreau sa vad niste poze tari cu mustangul
|
Eh, nu m-ai vazut activ pentru ca m-am cam lasat de machete in ultimul timp. Mersi pentru aprecieri, saptamana asta voi pune pozele aici pe thread si voi incerca sa scriu si prezentarea.
Quote:
Originally Posted by radu_rs
Frumoase rau machetele FM, imi plac in mod deosebit.
Nu este o competitie care strange un numar mai mare de machete intr-un an, ceea ce ai si vad in poza, imi place foarte mult si cred cu tarie ca ai o colectie superba.
Presupun ca nu ai vitrina daca spui ca le-ai sters de praf, ar fi foarte indicat sa-ti faci una ca machetele tale sa fie protejate de praf.
|
Mersi mult Radu pentru aprecieri, insa, nu o spun din modestie "ieftina" , dar crede-ma ca e greu sa ajung la stadiul de colectie superba, asta ar insemna si un numar mult mai mare de machete si totodata calitate sporita
Recunosc, FM-urile sunt singurele machete care le tin in vitrina. Am o vitrina mai mare, mi-ar incapea machetele, dar rafturile din sticla sunt foarte subtiri si este sticla destul de scumpa, deci nu as risca (oricum acea vitrina nu a fost cumparata pentru machete, ci pentru pahare si + de asta, pe atunci eu habar n-aveam de machete) . Restul stau pe niste rafturi, ce-i drept nu-s ferite de praf ... nu stiu ce sa zic, mersi de sfat, dar nu stiu daca o sa cumpar/fac o vitrina, mai ales ca machetele nu mai sunt de mult pe primul plan.
Quote:
Originally Posted by FED express
Ai putea sa renunti putin la achizitii cateva luni si sa economisesti putin pentru o vitrina.Chiar face diferenta !
|
Mersi man, explicatia o gasesti in raspunsul pe care i l-am dat lui Radu. Stiu si eu ca vitrina face diferenta, acest lucru l-am observat si la tine, parca pare mai de calitate colectia
Quote:
Originally Posted by bmwh548
Subscriu si eu la prezentarea Mustangului, de anul trecut ne ameninti cu ea
|
Gata sefu', saptamana asta il prezint
|
|
|
09-01-12, 19:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Eu sunt curios ce va determina pe voi sa renuntati la a mai colectiona. Sau chiar sa vindeti colectia. Financiar, adica le vinzi ca ai nevoie de bani, sau de ce ?
Mai era unul pe aici care zicea ca renunta la ele pentru ca a inceput sa le considere jucarii . Asta sa fie oare ?
|
|
|
09-01-12, 19:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Eu sunt curios ce va determina pe voi sa renuntati la a mai colectiona. Sau chiar sa vindeti colectia. Financiar, adica le vinzi ca ai nevoie de bani, sau de ce ?
Mai era unul pe aici care zicea ca renunta la ele pentru ca a inceput sa le considere jucarii . Asta sa fie oare ?
|
M-ai inteles gresit, nu am spus eu nicaieri ca le vand si nici nu am de gand sa fac asta Am spus doar ca am lasat-o mai moale cu machetele in ultimul timp, in sensul ca n-am mai cumparat din toamna ceva.
Daca e sa vand ceva vand doar 3 Maisto-uri si vreo 10 machete 1/43 (daca te intereseaza sunt dispus sa le schimb pe Tiguan ) , acelea pe care le-am pus la "magazinul meu - racer21" , in rest nu vand nimic
Cat despre chestia cu jucariile, mi se pare o prostie, eu sper exemplu le-am lasat la vedere desi de cand m-am apucat de colectionat au trecut multi prieteni sau colegi pe la mine pe acasa, dar nu le-am ascuns sau ceva, pentru ca nu le-am considerat jucarii sau ceva cu care ma fac de ras
|
|
|
09-01-12, 19:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Cine???
|
|
|
12-01-12, 12:49
|
|
Stage 5
|
1/24 2007 Ford Mustang Convertible (Franklin Mint)
|
|
|
12-01-12, 13:07
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Colectionar Machete]
|
foarte bine se imbina culoarea interiorului cu cea a exteriorului
|
|
|
12-01-12, 14:02
|
|
Stage 5
|
Destul de bine lucrat, īmi place că ai făcut pozele afară īnsă īncearcă să le faci mai realiste că nu prea am văzut Mustang-uri pe bolovani...
|
|
|
|
|