Vin si eu cu un "La multi ani!" intarziat si totodata cu un recensamant intarziat. O sa trec direct la subiect: anul 2011 la mine a cam fost sarac in machete, recunosc ca nici eu nu m-am agitat prea tare cand a venit vorba de hobby-ul asta. Am facut numai 5 achizitii in 2011 (avand in vedere ca in 2010 am cumparat aproape 20 de machete
) , dar totusi 2 dintre ele sunt machete foarte frumoase, care mi le-am dorit mult si cu care ma pot mandri, anume Ferrari F40, Mercedes 300SL, Mustang Cabrio toate de la FM. Ca sa va faceti o idee ce lenes am fost in materie de machete anul asta ganditi-va ca am cumparat Mustangul Cabrio in septembrie, si inca nu l-am prezentat :P ce sa-i faci, lenea asta
M-am gandit ca n-are rost sa ma apuc sa fac o lista cu machetele (2 motive: mi-e lene si apoi n-are rost, pentru ca, dupa cum am zis, am cumparat doar 5 anul asta) . Ar fi cat de cat important de zis ca am reusit sa strang
36 de machete la scara 1/24 , si pentru asta, am facut si cateva poze de grup, deoarece azi am sters machetele de praf si era cazul sa le fac o poza de grup.
in fata, pe randul 1 - granzii de la FM
(Ferrari F40, Dodge Viper SRT10, Pontiac Firebird TransAm, Ford '49 Convertible, Ford Mustang Convertible, Mercedes 300SL, Mercedes 500K)
tot pe randul 1, putin mai in spate, 4 machete Jada toys
randul 2 - diferite machete de la diversi producatori low-entry
randul 3 - Ferrari-urile
Sper totusi sa va placa
Aprecieri, critici, sugestii pentru 2012 sunt binevenite.