Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Quote:
Originally Posted by kingviper
Am o intrebare: daca vreau sa vin cu masina, pot patrunde in zona de trafic restrictionat? Sau tot mijloacele de transport raman de baza?
Ca nici nu as vrea sa vin cu masina dar sa o las parcata la "n" km de zona noastra .
Mijloacele de transport in comun sunt solutia recomandata. Accesul auto nu va fi permis in zona cu trafic restrictionat
Ma gandeam ca iau echipamentul pentru frig si il tin in masina, asa, in cazul asta, nu am decat sa vin direct imbracat de iarna, ca seara se lasa frigul groaznic.
Legat de echipa gen comando, stiti ceva? Pentru ce era nevoie? Mai e nevoie de vreo persoana? In ce interval orar?
Stiti daca se mai gasesc bilete pentru Zona Bronz la fata locului sau trebuie sa le cumpar online si daca cei cu bilete la Zona Bronz au acces la CNCA si Tuning Show pentru ca unii zic ca da altii ca nu si nu stiu ce sa mai cred.
am si eu o intrebare voi participa la car-audio. voi avea acces la zona de drift sau am nevoie de bilet?
nu... cei de la car audio vor fi inchisi in niste incinte izolate si echipate cu sonorizare de 2 lei, gen difuzoare de laptop la maxim, ca sa le deterioram simtul auditiv suficient incat sa faca drift-audio...
dupa aia facem show... adica reality-show.
iertare
dar eram binedispus si pus pe glume...
daca aveai raspunsul mai sus, ma gandeam ca nu strica un zambet...
nu... cei de la car audio vor fi inchisi in niste incinte izolate si echipate cu sonorizare de 2 lei, gen difuzoare de laptop la maxim, ca sa le deterioram simtul auditiv suficient incat sa faca drift-audio...
iertare
exista acreditari foto? cum au fost la celalate evenimente de pana acum
Tot apar intrebari legate de echipa foto... ne spuneti si noua daca avem acreditari pentru acest eveniment sau nu? macar sa stim si sa ne calmam daca nu avem... (personal intreb de mai bine de o saptamana app de subiect si nu am primit raspuns)
iertare
are aradu o tiribomba rosie care poate intretine atmosfera nu e o porblema )