Wow, circuitul ala pare sa fie insane. Cum s-a spus, nu va ganditi ca liniile drepte nu vor fi afumate grav si ele (think manji), va fi extraordinar de spectaculos daca vremea nu va fi un inamic.
Cine are posibilitatea sa fie prezent nu ar trebui sa rateze acest eveniment, cu siguranta va fi ceva unic.
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Nu exista parcare. Recomandarea noastra este sa folositi mijloacele de transport in comun pentru ca stradutele din zona de obicei sunt foarte aglomerate.
Ziua 0 este Vineri 21 octombrie, unde la ora 18.00 incepe deschiderea oficiala a evenimentului, deschidere la care accesul este gratuit. La aceasta deschidere vor fi prezentati pilotii si vor fi demonstratii pentru presa.
Ziua 1 este Sambata 22 octombrie 2011 cand accesul nu mai este permis decat pe baza de bilet sau abonament.
Ziua 2 este Duminica 23 octombrie 2011 cand accesul nu mai este permis decat pe baza de bilet sau abonament.
Raspuns pentru Vineri. Pentru zilele de Sambata si Duminca, probabil sa fie deschiderea dimineata in jur de ora 10, dar mai bine asteptam un raspuns concret.
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Quote:
Originally Posted by RoByNeT
Raspuns pentru Vineri. Pentru zilele de Sambata si Duminca, probabil sa fie deschiderea dimineata in jur de ora 10, dar mai bine asteptam un raspuns concret.
CORECTURA:
Deschiderea evenimentului are loc Vineri 21 octombrie la ora 16.00
As dori sa intreb organizatorii daca se va permite accesul cu aparate foto. Mentionez ca este vorba de un aparat foto DSLR iar biletul meu este pentru categoria 2 pe Peluza Parlamentului. Multumesc !
Re: Se permite accesul cu aparate foto ?
Quote:
Originally Posted by Mitch
As dori sa intreb organizatorii daca se va permite accesul cu aparate foto. Mentionez ca este vorba de un aparat foto DSLR iar biletul meu este pentru categoria 2 pe Peluza Parlamentului. Multumesc !
Dar daca sunt un simplu spectator, dar am un aparat foto (neprofesional), este permisa captuarea diferitor ipostaze, adica, pot sa fac cateva poze fara permis de fotograf?