In zonele de circulatie restrictionata, respectiv bucati de drum inchise, din spusele domnului Gratian, intrarea si bineinteles parcarea in zona respectiva este interzisa (nu, nu se ridica masini ) dar nu va fi permisa intrarea in zona cu autoturisme.
sa inteleg ca maine la 16 e demonstativul si sambata la 18 show-ul propri-zis? sau ce program are acest eveniment? ori sunt eu orb la ora asta ori chiar nu e un program postat pe niciunde ....
Maine este deschiderea + prezentarea pilotilor + cate o demonstratie a fiecaruia, la prezentare iar daca am inteles bine, va fi si o scurta demonstratie a lui Terry Grant! Sambata si duminica, programul show-ului este: 10:00 - 22:00
Cu demonstratii care mai de care mai palpitante, etc.
Va fi si finala audio si o expozitie de tuning.
Rog sa fie editat postul cu eventualele corectari ale mesajului scris.
Maine este deschiderea + prezentarea pilotilor + cate o demonstratie a fiecaruia, la prezentare iar daca am inteles bine, va fi si o scurta demonstratie a lui Terry Grant! Sambata si duminica, programul show-ului este: 10:00 - 22:00
Cu demonstratii care mai de care mai palpitante, etc.
Va fi si finala audio si o expozitie de tuning.
ok, asta am vazut si eu pe threadul cu biletele, dar maine la ce ora e deschiderea? si cronometrele astea ce mama lor indica pe aici?
insa nu inteleg dece se fofileaza toata lumea in a spune ceva legat de legitimatile alea foto , da sau nu e asa greu?
aparent chiar e greu... come on people... e vineri... ne puteti spune si noua ceva sigur app de acreditarile foto? macar sa nu mai postam aiurea aceeasi intrebare
Se gaseste si pe acolo vreun cameraman care vrea sa-si faca o pomana pentru cei care nu pot ajunge din motive obiective? Sa faca niste filmulete sa vedem si noi actiunea!