deci sa incep asa:
3 caini....1 ciobanesc mioritic de culoare alba(fara alte pete de culoare)(Mircea), 1 corcitura de doberman+ciobanesc(Lady), 1 catzelul acestora(Dulush).
Hrana zilnica: pe langa obisnuita papica constand in combinatii de paine, supa, felu 2, si alte alea ce sunt prin casa...cei 3 mai consuma: castraveti, fasole verde, respectiv galbena, ceapa, varza, morcovi, IARBA(mai mult buruieni din alea cu frunze mari), si pe langa asta...te face sa le dai orice consumi tu(latra, sta pe fund sau in 2 picoare, sare, se uita aiurea la tine)...constand in ciocolata, cola, sandwich, rosii, ardei, struguri, banane, biscuiti, MICI, sau orice consuma stapanul(neaparat trebuie sa primeasca toti 3, ca altfel nu mai poti manca linistit).
P.s: Mircea se crede capra...sare in 2 picioare ca un nebun (sa fi fost in viata trecuta capra?)
3 pisici....2sunt birmanezi sau siamezi(nu stiu exact) si sunt frati, iar una e corcitura de birmaneza+pisica de casa(asta are 1an...da a ramas micutza, cam ca si o pisica de 4luni...pt ca...a fost 'deflorata' de mica, si e o bitch ordinara).
Consum zilnic: paine(taiata cubuletze, sau felii intregi), mixaj de supa, felu`2 si ce mai pica.
Extra: castraveti, fasole, varza, mere, pere, orice fructe, dovlecei. I-am prins de nenumarate ori pe toti 3 in gradina...furand rosii, castraveti sau dovlecei.
Capsuna de pe tort: azi au furat un pepene galben, si l-au mancat TOT, cu coaja cu tot (au fost vreo 3kg, ca era destul de maricel).
Varianta duty-free...adica pentru toata lumea(caini+pisici): pepene verde(lebenitza) cu coaja cu tot...mananca de parca ar manca pentru ultima data. (cainii consuma si coaja, pisicile nu).
Later edit: am carat toti pepenii in casa...ca astia fac ravagii.
P.P.s: anul trecut pisicile au furat porumbul fiert(atat cand era fiert, cat si inainte sa fie fiert, cu acele frunze verzi cu tot), si mancau pe rupte. Acum incepe sezonul porumbului...ce mai asteapta...
De consumat carne...nu prea mai consuma pisicile...de obicei mananca tot si ramane carnea in castron(carnea o mananca a doua zi, sau ramane acolo si ajunge la caine).
nah...sa stiti si voi