Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Ce animale de casa aveti?
Quote:
Originally Posted by SFW
acum un an ... in pat
da... misto chestia asta cu .. cainii ... in pat..
si al meu .. are locul lui .. acolo doarme ..
dimineatza ma trezesc dormind pe un coltz .. din patul meu ...
el ... pe restul patului ..
si cand il dau jos ... pff e un intreg ritual .. mai intai labele din fatza.. dup`aia sta .... se intinde ... il imping de tot jos ... sta 2 secunde in picioare... dupa care.. cade brusc .. dupa in 3 secunde incepe sa sforaie ..
marfa de caine ..
asa lenesh .. rareori vezi ..
da... misto chestia asta cu .. cainii ... in pat..
si al meu .. are locul lui .. acolo doarme ..
dimineatza ma trezesc dormind pe un coltz .. din patul meu ...
el ... pe restul patului ..
si cand il dau jos ... pff e un intreg ritual .. mai intai labele din fatza.. dup`aia sta .... se intinde ... il imping de tot jos ... sta 2 secunde in picioare... dupa care.. cade brusc .. dupa in 3 secunde incepe sa sforaie ..
marfa de caine ..
asa lenesh .. rareori vezi ..
O data s-a pus cu spatele in spatele meu ... si a inceput sa se impinga in labe ... ideea e ca m-am trezit brusc in momentul in care am cazut pe jos
Ma mai enerva dimineatza ... se urca in pat ... si incepea sa ma maraie ... sa dea din labe ... sa se bage cu capul in mine ... imi sarea somnul imediat ...
Ma am si eu 2 animale in casa !! 2 sacalii mai bine zis .. !! pe 1 il cheama MAMA .. si pe 1 il cheam TATA.. !! vand bucata 1 . 1000 de cocosati .. !! ))) sry daca e off-topic dar nu mam putut abtine
lasa lasa....stiu eu ce stiu...doar sa nu il aduci la bucuresti ca cine stie ce se intampla si cu mine
hmmm ... nu te mai lua dupa ala, ti-am zis ca minte ... are boala pe mine si pe Falko ... k a stat un sfert de ora la poarta la mine si a pus o sonerie de pe telefonul lui (una cu "message ... message !!!") ca sa enerveze ... caine ...
Spune tu, e asta gandire de om normal ? ...
Si dupa ma intreaba daca se agita falko ... el statea linistit langa mine si ne uitam la televizor ... nu stiu ce super auz are pizLinda, dar cainele meu nu aude o sonerie de telefon, la distanta de 50 m, prin termopan, si cateva usi ... dar ... sa il intelegem pe vali ... nu?