11-10-06, 17:56
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re: Ce animale de casa aveti?
Quote:
Originally Posted by WRT-SHARK
E de casa dar venise in vizita la garaj
|
Cre'ca i se pusese pata pe fotograf, de-a scos limba la el
|
|
|
12-10-06, 12:35
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
|
Stiu ca nu e cine stie ce caine sau o matza pufoasa,dar...asta e porcu meu de guineea l am primit acum 4 ani de la prietenul meu...e longeviv tipu
VW New Beetle, 2002, 1.6 SR, 102cp
|
|
|
12-10-06, 12:57
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Avem:
Sheitan (Riesenschnauzer) -12ani - Capitan (de fapt cred ca a fost om in vietile anterioare) - titrat(cu diplome), intelept tot timpul dar agresiv, clontos, luptator atunci cind trebuie si, deopotriva, mofturos si infumurat atunci cind nu trebuie.
LooKha (Maine-Coon) - 3 ani - Secund (supermotan simpatic si molicios in curte si in casa, adevarat macho)
Tosca (Pisica europeana) - cam 8 ani - Sef de echipaj (initial clandestina, a fost acceptata in echipaj si a urcat cu repeziciune treptele ierarhice datorita calitatilor deosebite: furt calificat din hrana ciinelui, tors ca la un DbDrag, superchargedalintacioasa, obliterarea tuturor vietatilor sub 100 g: sobolani, soareci, sopirle, fluturi, carabusi si cine mai stie ce)
Cleo (Pisicuta europeana) - 1,5 ani - Matelot (tot fosta clandestina, are "acte" fiind "protejata" de mama ei, Tosca, in rest o neajutorataaa).
Pui de Cleo+LooKha - 5 buc. a 3 saptamini (extra).
Suier (comunitar) - 3,5 luni - (full clandestin - luat de la pubela, la fel ca si Simi, Bruna si Rosa care, cu exceptia lui Simi (pierdut recent cu Parvoviroza), dupa o "croaziera" de citeva luni cu scopul "punerii pe roate" isi va gasi un stapin bun).
Am sa pun si poze, dupa ce le prepar.
|
|
|
12-10-06, 12:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by corraptor_evo
Avem:
Sheitan (Riesenschnauzer) -12ani - Capitan (de fapt cred ca a fost om in vietile anterioare) - titrat(cu diplome), intelept tot timpul dar agresiv, clontos, luptator atunci cind trebuie si, deopotriva, mofturos si infumurat atunci cind nu trebuie.
LooKha (Maine-Coon) - 3 ani - Secund (supermotan simpatic si molicios in curte si in casa, adevarat macho)
Tosca (Pisica europeana) - cam 8 ani - Sef de echipaj (initial clandestina, a fost acceptata in echipaj si a urcat cu repeziciune treptele ierarhice datorita calitatilor deosebite: furt calificat din hrana ciinelui, tors ca la un DbDrag, superchargedalintacioasa, obliterarea tuturor vietatilor sub 100 g: sobolani, soareci, sopirle, fluturi, carabusi si cine mai stie ce)
Cleo (Pisicuta europeana) - 1,5 ani - Matelot (tot fosta clandestina, are "acte" fiind "protejata" de mama ei, Tosca, in rest o neajutorataaa).
Pui de Cleo+LooKha - 5 buc. a 3 saptamini (extra).
Suier (comunitar) - 3,5 luni - (full clandestin - luat de la pubela, la fel ca si Simi, Bruna si Rosa care, cu exceptia lui Simi (pierdut recent cu Parvoviroza), dupa o "croaziera" de citeva luni cu scopul "punerii pe roate" isi va gasi un stapin bun).
Am sa pun si poze, dupa ce le prepar.
|
o familie intreaga...sa ti traiasca
|
|
|
12-10-06, 16:35
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by pheerya
Stiu ca nu e cine stie ce caine sau o matza pufoasa,dar...asta e porcu meu de guineea l am primit acum 4 ani de la prietenul meu...e longeviv tipu
|
vai cat de tare e......scump......muah !!!
|
|
|
12-10-06, 22:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
vai cat de tare e......scump......muah !!!
|
mersi...oricum e puiu' meu blanos si l iubesc
|
|
|
12-10-06, 23:06
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
si nush d c sunt sg dk il cumparai u nu`l iubeai asa de tare???gresesc cumva??? :P
|
|
|
12-10-06, 23:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
si nush d c sunt sg dk il cumparai u nu`l iubeai asa de tare???gresesc cumva??? :P
|
pai cam dap...pt ca mie imi plac animalele si oricum ar fii fost l as fii iubit...daca ar fii fost invers, l as fii dat. dar e mic si depinde in totalitate de mine...
|
|
|
14-10-06, 16:40
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Honda]
|
Am si eu 2 pisici, care desi nu sunt de rasa,sunt febletea mea! Ele sunt Fifi si Tomitza. In poza e doar Tomy...Fifi fiind mai rusinoasa
Pe urma mai am si una bucata cutu...un drac pe 4 labe...un labrador pe nume Cioky...evident de la ciocolata.
14-10-06, 16:52
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Honda]
|
Mi-am permis sa mai pun cateva poze... din vremea cand la mine in curte era un adevarat Zoo, fiindca aveam...5 caini.
Am vrut sa-i pastrez pe toti, dar m-am rezumat doar la Cioky...care face prostii cat pentru inca 100
|
|
|
14-10-06, 17:03
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Un dilau de caine, mai exact catzea. O cheama Cara si e mai mult decat smechera
|
|
|
08-11-06, 00:45
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Echipa de sprijin]
|
NU e caine dar se comporta ca un caine (in tot deauna mi-am dorit un caine dar stand la bloc....spatiu mic..sti voi)asa ca am una bucata pisica pe numele ei MITZI ce se comporta ca un caine(toti tovarasii mei au fost muscati de pisica
|
|
|
08-11-06, 21:12
|
|
Stage 5
|
sa pun si eu niste poze cu "pisik" mea....
It's name is Ares
|
|
|
09-11-06, 15:33
|
|
Stage 5
Member of: [PORSCHE]
|
si ameu...