eu am un Labrador negru....femela MOONLIGHT ARTA asa o cheama...am vrut rottweiler(sau cum se scrie)dar daca stau cu a batrana in casa normal ca nu a vrut....imi iau eu cand ma fac mare ...
__________________ fast fast fast...i like to run so fast
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Ce animale de casa aveti?
Edyyyyyyyyy vreaaau si eu un pui din pisicii aia!SUNT SUPEEER!
Am si eu o pisica Europeana neagra toata!Super desteapta!Ii place sa se dea`n poze si sa`mi foloseasca tastatura!Mi`a rost cablul de 4 mousi si 2 tastaturi!Am fost nevoit sa`mi iau boxe wireless....ca am ramas fara un sistem!
__________________ Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
eu am un Labrador negru....femela MOONLIGHT ARTA asa o cheama...am vrut rottweiler(sau cum se scrie)dar daca stau cu a batrana in casa normal ca nu a vrut....imi iau eu cand ma fac mare ...
Frumos Labradorul ... eu am un Labrador negru mascul .. are 2 ani o sa pun diseara poze cu el .. cine stie poate o punem de o combinatie intre ei ))
Mi-am permis sa mai pun cateva poze... din vremea cand la mine in curte era un adevarat Zoo, fiindca aveam...5 caini.
Am vrut sa-i pastrez pe toti, dar m-am rezumat doar la Cioky...care face prostii cat pentru inca 100
Dar Cioky nu e Labrador original original, pentru ca nu ar trebui sa aiba atata alb pe nas si pe piept..
Eh...daca nenea veterinar a scris in carnetel LABRADOR...banuiesc ca e cam...labrador
Ahap e aproape labrador crede-ma k nu e labrador 100% pentru ca stiu de la al meu ... l`am luat de la Scoala de Dresaj a Politiei Sibiu si al meu are 2 firishoare de par albe pe par .. si i`am intrebat p`aia .. si mi`au zis ca asa au toti labradori .. sa nu`mi fac probleme ca nu e original... dar cu dita mai dunga ) ) nu e oricum e adorabil