11-01-07, 12:17
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Honda]
|
Re: Ce animale de casa aveti?
Eh..asta e...n-om fi toti originali si de la scoli de dresaj!
|
|
|
11-01-07, 14:51
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Dari
Eh...daca nenea veterinar a scris in carnetel LABRADOR...banuiesc ca e cam...labrador
|
Daca nenea vet-ul a scris acolo labrador...poti sa banuiesti ce vrei ,insa e absolut irelevant...putea sa scrie si bmw...era la fel de lamurita problema.
ESTE labrador daca in PEDIGREE-ul lui este specificat asta,daca parintii,bunicii,etc au fost deasemenea labrador (eventual arbitrati de juriu international). Daca nu, este in cel mai bun caz METIS de labrador. Si aici nu ma refer la cazul in spetza ci la modul general.
Si daca nu-i rasa pura nu inseamna ca nu poate fi un caracter deosebit,un caine iubitor si loial, cu inteligentza peste medie ...fiecare ne iubim animalele pentru ca snt ale noastre in primul rand,nu pentru ca ar fi rasate sau nu.
Numai bine,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
11-01-07, 15:16
|
|
Stage 5
|
Pacat ca nu am scanner sa pun Pedigree-ul.
Oricum, e bebelu meu scump si drag...indiferent de parerile voastre stiintifico-experte in ceea ce priveste veterinara.
|
|
|
11-01-07, 15:19
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Daca nenea vet-ul a scris acolo labrador...poti sa banuiesti ce vrei ,insa e absolut irelevant...putea sa scrie si bmw...era la fel de lamurita problema.
ESTE labrador daca in PEDIGREE-ul lui este specificat asta,daca parintii,bunicii,etc au fost deasemenea labrador (eventual arbitrati de juriu international). Daca nu, este in cel mai bun caz METIS de labrador. Si aici nu ma refer la cazul in spetza ci la modul general.
Si daca nu-i rasa pura nu inseamna ca nu poate fi un caracter deosebit,un caine iubitor si loial, cu inteligentza peste medie ...fiecare ne iubim animalele pentru ca snt ale noastre in primul rand,nu pentru ca ar fi rasate sau nu.
Numai bine,
|
A fi sau a nu fi rasa pura, nu tine de pedigree ... poate sa nu aiba pedigree si sa fie rasa pura ...
Oricum e superb orice ar fi
|
|
|
11-01-07, 18:12
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by SFW
A fi sau a nu fi rasa pura, nu tine de pedigree ... poate sa nu aiba pedigree si sa fie rasa pura ...
Oricum e superb orice ar fi
|
Si in cazul aratat de tine...cine spune daca este sau nu rasa pura?!...jura proprietarul cu mana pe biblie ca a vazut pedigree-urile ambilor parinti?!....sau mergi cu el la veterinar si ala e in masura sa spuna...nu?!...sau nu?!...SFW, cred ca-i mai bine sa te abtii de la a face afirmatii doar de dragu' utilizarii tastaturii....... este o pura ratacire afirmatia ta...sau in cel mai bun caz un posibil adevar dar ipotetic vorbind...si nu-i cazul
Dari,te cred tati,nu a contestat nimeni existenta actelor cainelui tau, ci asa cum am scris mai sus,era ceva la modul general >vis-a-vis de competentza unui medic veterinal in a aprecia trasaturile specifice unui exemplar pur apartinand unei anumite rase.
Numai bine,
|
|
|
11-01-07, 19:29
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Quote:
Si in cazul aratat de tine...cine spune daca este sau nu rasa pura?!...jura proprietarul cu mana pe biblie ca a vazut pedigree-urile ambilor parinti?!....sau mergi cu el la veterinar si ala e in masura sa spuna...nu?!...sau nu?!...SFW, cred ca-i mai bine sa te abtii de la a face afirmatii doar de dragu' utilizarii tastaturii....... este o pura ratacire afirmatia ta...sau in cel mai bun caz un posibil adevar dar ipotetic vorbind...si nu-i cazul
Dari,te cred tati,nu a contestat nimeni existenta actelor cainelui tau, ci asa cum am scris mai sus,era ceva la modul general >vis-a-vis de competentza unui medic veterinal in a aprecia trasaturile specifice unui exemplar pur apartinand unei anumite rase.
Numai bine,
|
Eu zic sa te abtii tu de la afirmatii daca nu stii ce vorbesti!
Intreaba tu un crescator ceva, daca un caine ce sufera de o boala ereditara, cum este displazia de sold, are sau nu pedigree (si asta nu la noi unde se trece cu vederea). Pedigree-ul asigura o rasa cat mai pura, fara boli transmisibile ereditar si altele ...
Felul tau de a te adresa e de prost gust, mai bine te abtii sa mai comunici cu mine daca asa intelegi tu ... eu nu m-am tras cu tine de sireturi, nu o fa nici tu. Daca si pe topicul asta ajunge sa se certe lumea ...
Numai bine.
(poate ma insel, ca nu sunt omniscient ca domnul lascarica aici de fata, dar asa am impresia ... si am macar bunul simt sa ma adresez frumos )
|
|
|
11-01-07, 19:36
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
|
|
|
|
11-01-07, 22:21
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Dari
Pacat ca nu am scanner sa pun Pedigree-ul.
Oricum, e bebelu meu scump si drag...indiferent de parerile voastre stiintifico-experte in ceea ce priveste veterinara.
|
Eu n`am zis ca nu e iubitor , loial , dragutz ... etc ... e superb ... dar ca e labrador 95% am facut o remarca nu tre sa sariti in capu meu
|
|
|
11-01-07, 22:22
|
|
Stage 5
|
SFW bv .. ai dreeptate la faza cu pedigreeu iar acuma sa nu ne certam din cauza unor caini
|
|
|
11-01-07, 23:47
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SFW
Eu zic sa te abtii tu de la afirmatii daca nu stii ce vorbesti!
Intreaba tu un crescator ceva, daca un caine ce sufera de o boala ereditara, cum este displazia de sold, are sau nu pedigree (si asta nu la noi unde se trece cu vederea). Pedigree-ul asigura o rasa cat mai pura, fara boli transmisibile ereditar si altele ...
Felul tau de a te adresa e de prost gust, mai bine te abtii sa mai comunici cu mine daca asa intelegi tu ... eu nu m-am tras cu tine de sireturi, nu o fa nici tu. Daca si pe topicul asta ajunge sa se certe lumea ...
Numai bine.
(poate ma insel, ca nu sunt omniscient ca domnul lascarica aici de fata, dar asa am impresia ... si am macar bunul simt sa ma adresez frumos )
|
Copile,te afli intr-o mare confuzie...o exprimare usor ironica nu este neaaparat jignitoare,....sau nu stiu ce intelegi tu prin ofensa("tras de sireturi")...
In plus fata de asta,nu stiu de ce ai intors subiectul pe dos...?! parca era vorba de caini care sunt de rasa pura vazuta"din ochi" de "nea gheorghe" si NU au pedigree fara a atinge aspectul problemelor de sanatate....NU de caini ai caror parinti detin actul respectiv ,iar puiul fiind caz special (afectiuni ereditare) nu va avea dreptul de a participa in expo/concursuri...sau ma-nsel eu?!
PS: daca te indoiesti de ce ti-am spus in pm.,si te intereseaza,iti pot dovedi imediat .Nu ma confunda cu unii copii care-si dau cu parerea p-aici,eu nu ma bazez in afirmatiile mele pe ce am auzit la tati/sponsoru'/omul a carui umbra sunt ...de exemplu
PS2: -eu am fost impresionat in mod placut de exprimarea civilizata si tonul echilibrat ce mi s-a parut ca le-ai aratat pana acum prin posturile tale,insa aici...poate n-ai fost la fel de inspirat
|
|
|
11-01-07, 23:54
|
|
Stage 5
|
lascarica SFW si eu ne`am dat cu parerea.. asta nu inseamna k dak u ai 34 de ani tre sa te iei de noi "copiii". atata timp cat propietarul cainelui nu ne`a sarit in cap nu inteleg cu ce drept o faci tu. eu zik sa ne veedem fiecare de treaba lui si alta data exprimati opinia ta , nu o mai contrazice pe a altora , si nu te mai crede mare si tare dak ai 34 de ani fata de noi care avem 18 - 19 - 20 de ani. deja sa facut prea mult off-topic ....
12-01-07, 00:08
|
|
Audi Driver
Stage 5
|
Quote:
Copile,te afli intr-o mare confuzie...o exprimare usor ironica nu este neaaparat jignitoare,....sau nu stiu ce intelegi tu prin ofensa("tras de sireturi")...
In plus fata de asta,nu stiu de ce ai intors subiectul pe dos...?! parca era vorba de caini care sunt de rasa pura vazuta"din ochi" de "nea gheorghe" si NU au pedigree fara a atinge aspectul problemelor de sanatate....NU de caini ai caror parinti detin actul respectiv ,iar puiul fiind caz special (afectiuni ereditare) nu va avea dreptul de a participa in expo/concursuri...sau ma-nsel eu?!
PS: daca te indoiesti de ce ti-am spus in pm.,si te intereseaza,iti pot dovedi imediat .Nu ma confunda cu unii copii care-si dau cu parerea p-aici,eu nu ma bazez in afirmatiile mele pe ce am auzit la tati/sponsoru'/omul a carui umbra sunt ...de exemplu
PS2: -eu am fost impresionat in mod placut de exprimarea civilizata si tonul echilibrat ce mi s-a parut ca le-ai aratat pana acum prin posturile tale,insa aici...poate n-ai fost la fel de inspirat
|
1 la mana ... termina cu limbaj de genu: "copile"
2 la mana ... eu am spus prima data ca nu m-am tras eu de sireturi cu tine (avand in vedere ca esti mai in varsta ca mine) si dupa am spus sa nu te tragi si tu ... pt ca daca eu te respect si nu ma comport ca si cum am fi buni prieteni, astept si eu acelasi respect chiar daca esti cu 10 ani mai mare ....
3. la mana ... cu pedigree-ul, cum a spus si Aaronnel^, mi-am dat cu parerea, cu parerea de om ce mai are cateva cunostinte, nu pt ca are treaba cu domeniul, ci pt ca iubesc cainii, detin unu, si am mai auzit cateva chestii si eu, care desi poate nu e corect, nu inseamna ca trebuie sa imi spui " ...SFW, cred ca-i mai bine sa te abtii de la a face afirmatii doar de dragu' utilizarii tastaturii.", pt ca nu stiam stiam de calificarile tale cand te-am contrazis, si nici nu am facut-o intr-un mod jignitor.
4. eu am vrut sa dau doar un exemplu, ca este posibil ca un caine, desi se trage din parinti rasa pura sa nu aiba pedigree ... si anume situatia cu boala ... nu era un post care sa faca referire la cainele in cauza ... ci doar la treaba cu: daca nu are pedigree nu e de rasa pura
5. legat de chesia cu parintii, sponsori, etc ... daca vreau sa intreb pe cineva lucruri legate de caini, nu il intreb pe taica-miu (are treburi mult mai importante, iti garantez), ci poate veterinarul. Si nu inteleg implicarea parintilor sau a altceva ... si ca sa jignesc si eu (pt ca apropourile de genul asta, si faptul ca bagi in discutie pe cine nu trebuie, cum ai facut si pe pm) ... mi se pare ca aceste trimiteri ar fi a unui om cu frustrari ...
Numai bine ...
Imi cer scuze daca am jignit ... dar cateodata nu pot sa ma abtin cand altul simte nevoia sa vb intr-un anumit fel, sa bata anumite apropouri etc ...
Last edited by SFW; 12-01-07 at 00:11.
|
|
|
12-01-07, 01:09
|
|
Stage 5
|
Dumeneule...opriti-va...
Nu pot sa cred cat scandal creaza zapaceala mea de caine.
Gata cu certurile dragilor, ca nu cred ca asta e important sa ne jignim, sa ne ofensam.
Sper sa revenim la subiect...cu ceva poze pozishoare.
12-01-07, 01:16
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Nu am sarit in capul nimanui ci am contrazis o parare bazata pe informatii gresite. Asta e un forum si o sectiune in care discutam despre animalele noastre,deci nu-i deloc offtopic,nu-i topicul unui anumit user unde sa se discute exclusiv despre animalele lui,intelegi Aaronnel^?...nu te mai erija in avocat ca nu esti talentat deloc!...mai uita-te in jurul tau . Nu ma dau mare deloc,n-am spus ce am eu si daca am sau cat si ce stiu eu...am facut referire aici NUMAI la ce sa- spus! Iar referitor la varsta...n-am inteles ce-ai vrut sa spui
Si ca sa mai incarcam putin serverul si sa intru in topic- in viziunea "ante-postitorilor" mei,mai pun doua imagini cu un pui de-al catelei mele la varsta de 5 luni jumate
Last edited by lascarica; 12-01-07 at 01:18.
|
|
|
12-01-07, 02:02
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Sa va arat si eu pisicile mele. Gogu, Pica, Titza, Ciri, Explo, Micutza. Mentionez ca Gogu e italian!
|
|
|
|
|