Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Old School Cars > Masina mea Old School

Reply

Thread Tools
Old 25-08-11, 18:47   #31
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Re: Masina mea Old School - Talbot Solara

Quote:
Originally Posted by dary762 View Post
parerea mea e ca,daca ai vopsi-o sar duce aspectul classic...
Si nu i-ar sta bine,
Pata aceea nu se poate lua?
Sau sticla de la far schimbata
Pata nu este pe sticla este pe plasticul dintre sticla si oglinda iar de schimbat...de unde?
danny125 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-11, 20:25   #32
FED express
Old School Cars

Stage 5

FED express's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[Old School Cars]
[FORD]

Frumos proiect ai inceput.O sa tin aproape si o sa urmaresc topicul.bafta la lucru' !
FED express is offline   Reply With Quote
Old 28-08-11, 13:41   #33
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by danny125 View Post
Deocamdata nu dispun de bani pentru alta dar mersi oricum...Si oricum daca as lua alta tot pe asta as face-o pentru ca nu m-ar tine inima sa o dau la remat
Am gasit si eu una in apropiere dar batranul vroia 1200 euro pe ea si arata destul de rau...

Visul meu e sa o fac sa arate ca si a lui Fernando Macias sau mai bine daca se poate
Cred ca te-ai pripit la pret, eu stiam ca e cam jumate din pretul de mai sus, daca am timp ma interesez si merg s-o vad(pozez pt tine).
Cat despre taiatul arcurilor(la care poate vei vrea candva sa revii), din nou, te-ai pripit, daca tot l-ai gasit pe Fernando Macias, ai fi vazut ce arcuri spate a folosit el pt a tranti bestia, arcuri ce s-au potrivit la fix, si eu chiar am asa ceva acasa , daca intrebai pe aici, faceai rost...
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 28-08-11, 19:46   #34
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by florin_cars View Post
Cred ca te-ai pripit la pret, eu stiam ca e cam jumate din pretul de mai sus, daca am timp ma interesez si merg s-o vad(pozez pt tine).
Cat despre taiatul arcurilor(la care poate vei vrea candva sa revii), din nou, te-ai pripit, daca tot l-ai gasit pe Fernando Macias, ai fi vazut ce arcuri spate a folosit el pt a tranti bestia, arcuri ce s-au potrivit la fix, si eu chiar am asa ceva acasa , daca intrebai pe aici, faceai rost...
Poate vorbim de cu totul alta masina , tata a gasit-o intr-un sat din apropiere (aprox 40-50 km) si a facut rost de numarul de telefon al proprietarului iar acesta a spus ca vrea 50 milioane pe masina ... nu e neaparat sa mergi pentru ca oricum nu am sa cumpar inca una , anul asta cel putin (poate la anu')

Iar arcurile pe spate sa stii ca am mai citit inca odata special pentru ce ai zis tu si da a folosit arcuri de Ford Sierra 2.0 dar si astea au fost taiate , spunea ca s-a potrivit la fix in diametru (ceea ce s-a potrivit la fix si la mine)...
uite "The height of the box was dramatically reduced, almost to the limit by adjusting the torsion bars front and rear mounting springs lowered from a Ford Sierra 2.0i." eu asta am inteles

Progrese la masina:
-schimbat planetara pe partea dreapta
-tapiterul a terminat scaunele si urmeaza fetele de usi si plafonul (din pacate nu am poze dar promit ca o sa revin si cu ele)

si cam atat...am fost cam lenes saptamana asta ... saptamana viitoare sper sa o pot monta la loc si sa o testam sa vedem cum se comporta suspensia

Last edited by danny125; 28-08-11 at 19:51.
Old 31-08-11, 21:56   #35
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

OK...Astazi , defapt ieri si astazi am demontat plafonul de la masina si l-am dus la tapiter si am inceput sa izolam pe jos (grund,vopsea insonorizanta, (poate o sa ziceti ca sunt nebun dar am pus si un strat de polistiren extrudat de 5mm , nu stiu daca va avea vreun efect dar l-am pus ) , apoi am pus pasla sau fonomin nu stiu cum se numeste exact si in final mocheta cu un strat de cauciuc pe dos) daca nici astea toate nu o sa izoleze fonic cat de cat alta solutie de bani putini nu mai am

Si asa cum am promis o poza cu un scaun gata tapitat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02082.JPG
Views:	207
Size:	252.4 KB
ID:	2136393   Click image for larger version

Name:	DSC02083.JPG
Views:	120
Size:	176.4 KB
ID:	2136394   Click image for larger version

Name:	DSC02084.JPG
Views:	96
Size:	305.2 KB
ID:	2136395  

Name:	DSC02085.JPG
Views:	88
Size:	313.7 KB
ID:	2136396   Click image for larger version

Name:	DSC02088.JPG
Views:	175
Size:	409.1 KB
ID:	2136397  
Old 31-08-11, 22:13   #36
k.lada

Stage 5

k.lada's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Rau ai facut cu pasla (retine apa) si cu polistirenul ! Ii masina, nu casa... bine ca nu i-ai tras si o sapa de autonivelant si peste ea gresie... iertat sa-mi fie...
k.lada is offline   Reply With Quote
Old 01-09-11, 11:49   #37
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by k.lada View Post
Rau ai facut cu pasla (retine apa) si cu polistirenul ! Ii masina, nu casa... bine ca nu i-ai tras si o sapa de autonivelant si peste ea gresie... iertat sa-mi fie...
Nu am pus nimic doar ca sa ma aflu in treaba , m-am uitat pe internet pe mai multe forumuri iar printre solutiile de insonorizare erau si acestea , mai ales acea pasla care era la mare cautare ... o sa vad daca are vreun efect si nu e pe veci acolo se poate si scoate ca nu e asa mult de lucru

Si pana la urma si Jeremy Clarkson a pus intr-un Mercedes gresie iar in locul banchetei a facut un semineu
Old 01-09-11, 12:15   #38
dary762

Stage 5

dary762's Avatar

Member of:
[VW]

Superbe scaunele caracterizeaza masina,
Nu mi le dai mie
dary762 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-11, 20:04   #39
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Bun ... Astazi am inceput sa montez interiorul , au mai ramas de montat panourile usilor si tetierele care inca nu sunt gata

Cateva poze , am uitat sa mai fac si cu scaunele fata puse sus dar o sa ma revansez

Name:	DSC02089.JPG
Views:	237
Size:	236.4 KB
ID:	2137359 Click image for larger version

Name:	DSC02090.JPG
Views:	185
Size:	202.8 KB
ID:	2137360

Name:	DSC02091.JPG
Views:	162
Size:	196.4 KB
ID:	2137361 Click image for larger version

Name:	DSC02092.JPG
Views:	247
Size:	300.8 KB
ID:	2137362

PS:Acum vad ce urat arata cotiera din bancheta , cred ca nu e bagat la loc cum trebuie
Old 03-09-11, 16:47   #40
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

de la distanta pare OK, si-ti ia ochii, dar daca studiezi, vezi ca sunt nasol facute cusaturile, nu e intins materialul cum trebuie, tipic pt un tapiter roman, cute vizibile..
plafonul e chiar frumos, la fel si polita lunetei si montantii
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 18:02   #41
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by florin_cars View Post
de la distanta pare OK, si-ti ia ochii, dar daca studiezi, vezi ca sunt nasol facute cusaturile, nu e intins materialul cum trebuie, tipic pt un tapiter roman, cute vizibile..
plafonul e chiar frumos, la fel si polita lunetei si montantii
Am vazut si eu cusaturile dar pe urma m-am gandit ca la cati bani mi-a spus ca imi ia pentru lucrarea asta nu pot sa ii bag de vina prea multe , oricum m-am "certat" cu el si l-am pus sa desfaca un panou de usa (el s-a apucat si l-a facut in 2 culori panoul alb si un maro mai deschis desi i-am spus inainte ca le vreau albe , dar el ca asa arata mai bine si ca la masinile astea mai noi asa e in 2 culori )

Plasticurile din interior eu cu tata le-am tapitat , tapiterul a facut doar plafonul , usile si scaunele

Materialul a fost foarte bun si se intinde usor nu raman cute e putin elastic

As avea nevoie de o solutie cu ce as putea vopsi bordul ca tapiterul nu vrea sa imi faca si bordul si as vrea sa il vopsesc...este vreo vopsea speciala?
Old 09-09-11, 22:16   #42
R.Equinox

Stage 5

R.Equinox's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]

Sa o stapanesti sanatos si multi KM fara incidente.....ma bubura fapturi ca mai sunt pasionati de masinile Old School.....Tineo tot asa..Si sa iasa ceva frumos..MUlt noroc si sanatate
Old 10-09-11, 01:03   #43
quick_silver2

Stage 5

quick_silver2's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Dani,sincer nici nu stiam ca esti posesor de Talbot Solara,defapt nici nu stiam exact ce masina ai,in schimb stiam ca ai ceva masina.
Observ ca esti din MM (Maramures) cu prima ocazie,cand mai ajung prin zona aceea , ori tu in SM, da un semn ceva,sa vad si eu masina , sa stam la un suc,o cafea ceva..

Ai grija de ea,ca e rara,frumusica si cu potential.
quick_silver2 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-11, 21:06   #44
danny125

Stage 5

danny125's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by R.Equinox View Post
Sa o stapanesti sanatos si multi KM fara incidente.....ma bubura fapturi ca mai sunt pasionati de masinile Old School.....Tineo tot asa..Si sa iasa ceva frumos..MUlt noroc si sanatate
Mersi frumos ... pai si eu sper ca o sa iasa ceva frumos cel mai important e sa imi placa la mine

Quote:
Originally Posted by quick_silver2 View Post
Dani,sincer nici nu stiam ca esti posesor de Talbot Solara,defapt nici nu stiam exact ce masina ai,in schimb stiam ca ai ceva masina.
Observ ca esti din MM (Maramures) cu prima ocazie,cand mai ajung prin zona aceea , ori tu in SM, da un semn ceva,sa vad si eu masina , sa stam la un suc,o cafea ceva..

Ai grija de ea,ca e rara,frumusica si cu potential.
OK ... te astept

O sa am grija de ea
Old 19-09-11, 20:12   #45
dary762

Stage 5

dary762's Avatar

Member of:
[VW]

Ce mai face masinuta?
Hiberneaza?
La cat e benzina numai in garaj sa o tot ti)
dary762 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -