Salutare tuturor...Dupa o lunga perioada in care am tot citit thread-urile cu masinile altora si modificarile aduse am decis sa imi prezint si eu masina sau mai bine spus viitoarea mea masina pentru ca sunt inca pieton pentru inca vreo 2-3 luni .
Pasiunea mea pentru masini a inceput inca de mic tata fiind sofer de autobus si mergand cu el in curse am prins acest microb fara leac dar , nu imi pare rau desi este un microb destul de costisitor
Masina este un Talbot Solara din anul 1980 , motor de 1.6 , 72 cp (nu stiu cati au mai ramas) ...Nu este o masina prea cunoscuta , fabrica Talbot ne mai existand din anul 1986 ... A fost cumparata de tatal meu in anul 1993 an in care m-am nascut si eu deci pot sa zic ca am imbatranit odata cu masina
.
Modificarile masinii au inceput in urma cu vreo 5-6 ani .Copil fiind vedeam pe la TV sau pe internet masini cu spoilere si eleroane supradimensionate am incercat sa fac acest lucru si pe masina asta nestiind eu atunci ce este tuningul cu adevarat si am esuat (era ceva normal) poze nu prea mai am doar cateva cu ce a fost atunci masina:
<<lemnul acela era "frana de mana"
Din fericire am terminat cu nebuniile acelea si acum masina am adus-o intr-un stadiu cat mai apropiat de stock
Poze recente
Modificari ce vor urma daca permit fondurile:
-refacere tapiserie
-coborarea suspensiei ( cat ne permit drumurile )
-schimbare jante
-tinichigerie (nu are prea multa rugina dar aripa din partea dreapta e afectata mai rau)
-Si altele care apar pe parcurs si bineinteles sa iau permisul ca daca nu nu mai fac nimic
Vreau sa aiba un aspect cat mai clean/stock ceva in genul German look adica jante late si culcata pe burta
Mai sunt multe de spus despre masina , are o istorie destul de lunga dar o voi impartasi cu voi pe parcurs