19-09-11, 20:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Re: Masina mea Old School - Talbot Solara
Quote:
Originally Posted by dary762
Ce mai face masinuta?
Hiberneaza?
La cat e benzina numai in garaj sa o tot ti  )
|
Nu e problema de benzina , adia na e si asta o problema ... doar ca am inceput scoala si nu prea mai am timp sa mai lucrez la ea
|
|
|
20-10-11, 21:11
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [DACIA]
|
Ce se mai aude de batranica dany?? 
|
|
|
24-10-11, 19:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by R.Equinox
Ce se mai aude de batranica dany??  
|
Batranica e la hibernare in garaj  ... deocamdata nu are asigurare si nici nu cred ca va primi pana in primavara , de obicei ea nu iese iarna afara doar daca e nevoie
|
24-10-11, 20:01
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
Ai ceva planuri cu ea peste iarna ? sa profiti de faptul ca sta si sa lucrezi ceva ?
|
|
|
24-10-11, 22:54
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by FED express
Ai ceva planuri cu ea peste iarna ? sa profiti de faptul ca sta si sa lucrezi ceva ? 
|
Deocamdata domnu danny e ocupat cu bacul x_X
Nu prea cred ca mai are timp de masina.
Oricum peste iarna trebuie sa ma faci o tura..pana atunci iei si carnetu
|
|
|
12-11-11, 13:58
|
|
 Stage 5
|
vreau sa te felicit pentru masina, arata foarte bine si sper sa arate si mai bine poate niste jante cromate dar in stil old school si m-am gandit ca ar da bine la bord ... nush cum sa iti explic dar am mai vazut ceva in gen o imitatie de lemn ori cum maro daca intelegi ( sper sa nu fi zic o prostie si sa iti placa ideea )
P.S. vezi cu bacul sa nu se repete povestea de anul trecut cel putin in cazul tau
bafta cu masina
|
|
12-11-11, 16:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by radu_cainamisir
vreau sa te felicit pentru masina, arata foarte bine si sper sa arate si mai bine poate niste jante cromate dar in stil old school si m-am gandit ca ar da bine la bord ... nush cum sa iti explic dar am mai vazut ceva in gen o imitatie de lemn ori cum maro daca intelegi ( sper sa nu fi zic o prostie si sa iti placa ideea )
P.S. vezi cu bacul sa nu se repete povestea de anul trecut cel putin in cazul tau
bafta cu masina 
|
Mersi...stiu la ce te referi cu acele insertii de lemn dar daca nu a avut din fabrica asa ceva nu pot sa pun ,mai ales ca nici nu as avea pe unde (ma refer la o lnie anume pe bord ca nu pot sa pun doar ici si colo...in fine ai prins ideea )
Bacul...nu ma prea stresez deocamdata...dary (avocatul) nush de unde a scos-o ... Nu cred ca o sa se repete ce a fost anul trecut o sa fie mai rau
|
|
|
12-11-11, 19:56
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
cred ca vorbeste de mahon... eu zic interioru sa il lasi asa cum e si doar la exterior jante suspensie si poate sa umfli aripile ...
|
|
|
18-11-11, 11:10
|
|
 Stage 5
|
dany zic ca cel mai frumos ti-ar iesi daca ai reusi sa o reconditionezi cum era ea inainte acels stil clasic, s-o lasi mai jos daca poti si cand strangi bani sa pui niste jante care sa se potriveasca. Daca faci asta o sa se uite toti dupa ea
|
|
|
18-11-11, 14:30
|
|
 Stage 5
|
Masina a fost lasata 
Nea danny a taiat din arcuri
|
|
|
21-11-11, 23:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by danny125
Pata nu este pe sticla este pe plasticul dintre sticla si oglinda iar de schimbat...de unde? 
|
intra pe mine pe messenger si o sa iti spun cum sa rezolvi cu farurile si stopurile si o sa-ti fie exact ca si cum ti-ar iesi masina din fabrica dar te va costa putin!  cat despre masina in general Dany ti-am vazut-o de mai multe ori baga-te neaparat la vopsit si toate cele ca stii tu doar mai bine ca mine ca ai de lucru la partea asta! motorul merge bine?in ce stadiu iti e?...ai grija la jante ce pui sa mearga bine pe el, nu sclipiri ca nu e din 2011 masina!!!...in rest cand mai vin la Tg. Lapus te sun neaparat sa ma duci sa-ti vad masina cum doarme pana la primavara!!! bafta cu ea in continuare ai inceput super bine cu ea    FELICITARI!
Last edited by bujuKYL; 21-11-11 at 23:48.
|
|
|
26-11-11, 01:18
|
|
 Stage 5
|
dany niste poze ceva? ne mai arati? chiar daca nu e nimic nou  hai te rog eu (cand ai timp)
|
|
|
07-01-12, 14:02
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
07-01-12, 17:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by danny125
Doua poze mai noi...scuzati ca e murdara dar nici afara nu era prea curat ca sa merite sa fie spalata
Attachment 2285194 Attachment 2285195
Deocamdata nu s-a mai lucrat nimic la ea ... sunt in cautare de jante si am si gasit ceva doar ca nu stiu cat m-ar costa transportul prin curier sau daca se poate prin Posta Romana pentru ca ar fi mai convenabil ... daca stiti careva ceva va rog sa imi spuneti 
|
Nu cred ca poti prin posta romana,mai degraba fan courier.
Acuma cu posta romana costa cam 2-3 sute depinde si de unde vin.
|
|
|
07-01-12, 18:36
|
|
 Stage 4
Member of: [FORD] [Old School Cars]
|
la jantele mele, prin curier m-a costat cam 50 lei transportul, deci nu e mare problema.
|
|
|
|
|