22-03-13, 20:14
|
|
Stage 5
|
Re: E30 - CJ 89 LOW
Quote:
Originally Posted by Ursan2.5
parcat!
|
No las ca vin si vremuri mai bune...
|
|
|
22-03-13, 20:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaiatBun
No las ca vin si vremuri mai bune...
|
nu-i vb de asta, iarna nu merg niciodata cu el...
|
|
|
22-03-13, 21:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
nu-i vb de asta, iarna nu merg niciodata cu el...
|
De ce,pentru zapada,ca iarna asta chiar nu prea am avut.
|
|
|
23-03-13, 03:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
De ce,pentru zapada,ca iarna asta chiar nu prea am avut.
|
E si asta un motiv, dar iarna vesnic este in modificari/imbunatatiri )
|
|
|
30-03-13, 20:49
|
|
Stage 5
|
LOW.... Is back in action..
O poza de azi iarna.....cu fratele MUT.
Quote:
Originally Posted by tabokubmw
LOW....Is back in action..
O poza de azi iarna.....cu fratele MUT.
|
......
Last edited by Skillzu; 01-04-13 at 00:21.
|
|
|
05-04-13, 20:44
|
|
Stage 5
|
da, intradevar ursul este iarasi pe strazi. mai am de montat pragurile si apoi vopsit probabil.
momentan il mai misc cu motorul original 2.0 jetronic
Din toamna oscila foarte tare relantiul(mai ales la rece), mi-a recomandat cineva sa schimb debitmetrul, am pus unul de pe un 2.0 jetronic functional. se pare k nu debitmetrul este problema, merge la fel
sa nu moara motorul la fiecare secunda mi-a marit cineva relantiul(nu din clapeta de acceleratie ci dintr-un surub ascuns intr-o conexiune de furtune sus pe admisie) nu stiu exact ce si cum.
Ce problema poate avea de oscileaza atat de tare?
ce ar trebuii schimbat/reglat?
|
05-04-13, 20:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
da, intradevar ursul este iarasi pe strazi. mai am de montat pragurile si apoi vopsit probabil.
Din toamna oscila foarte tare relantiul(mai ales la rece), mi-a recomandat cineva sa schimb debitmetrul, am pus unul de pe un 2.0 jetronic functional. se pare k nu debitmetrul este problema, merge la fel
sa nu moara motorul la fiecare secunda mi-a marit cineva relantiul(nu din clapeta de acceleratie ci dintr-un surub ascuns intr-o conexiune de furtune sus pe admisie) nu stiu exact ce si cum.
|
Foarte fain arata ursu! Hai cu 3.0-u pe el.
|
|
|
05-04-13, 20:52
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
|
E cel mai probabil de la regulatorul de relanti...il ciocanesti putin in timp ce merge motorul in relanti si vezi ce se intampla
Apoi il dai jos, il cureti, il ungi cu spray WD-40 si il sufli cu aer sub presiune.
|
|
|
05-04-13, 20:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
E cel mai probabil de la regulatorul de relanti...il ciocanesti putin in timp ce merge motorul in relanti si vezi ce se intampla
Apoi il dai jos, il cureti, il ungi cu spray WD-40 si il sufli cu aer sub presiune.
|
Ms! o sa incerc. la jetronic unde este regulatorul de relanti? la motronic stiu k era undeva sub admisie/ sub debitemtru pe furtune. la jetronic nu stiu. la forma este la fel k la motronic? macar sa-l recunosc dupa forma.
Ms inca odata!
|
|
|
06-04-13, 06:15
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Ms! o sa incerc. la jetronic unde este regulatorul de relanti? la motronic stiu k era undeva sub admisie/ sub debitemtru pe furtune. la jetronic nu stiu. la forma este la fel k la motronic? macar sa-l recunosc dupa forma.
Ms inca odata!
|
Nu este lafel, la tine regulatorul de relanti este fixat pe admisie, chiar deasupra capacului de la culbutori..e dracia aia cu multe furtune in el, am impresia ca se si poate regla debitul de aer cu o surubelnita lata, dreapta.. ..cine are un asemenea motor poate sa te lamureasca mai exact, eu asa aveam pe M10, puteam regla si aerul si avansul ca la Dacie si apoi da-i cu pocnituri pe toba
|
|
|
06-04-13, 12:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
Nu este lafel, la tine regulatorul de relanti este fixat pe admisie, chiar deasupra capacului de la culbutori..e dracia aia cu multe furtune in el, am impresia ca se si poate regla debitul de aer cu o surubelnita lata, dreapta.. ..cine are un asemenea motor poate sa te lamureasca mai exact, eu asa aveam pe M10, puteam regla si aerul si avansul ca la Dacie si apoi da-i cu pocnituri pe toba
|
Ah, da. Acolo am umblat deja. mai mult aer, mai putin aer si la avans am umblat dar merge la fel.
in cazul asta ce ar mai putea determina oscilatiile mari ale relantiului?
|
|
|
06-04-13, 12:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ah, da. Acolo am umblat deja. mai mult aer, mai putin aer si la avans am umblat dar merge la fel.
in cazul asta ce ar mai putea determina oscilatiile mari ale relantiului?
|
La mine a inceput cu oscilatii la relanti,apoi a inceput sa dea in nas,am fost la iuga,am pus testeru.A dat "reglare amestec" .I-am desfacut mufa de la lambda si a mers brici.am mers asa fara mufa 3 luni pana am luat sonda.Incearca si tu,au patit-o multi si a fost sonda.
|
06-04-13, 12:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
La mine a inceput cu oscilatii la relanti,apoi a inceput sa dea in nas,am fost la iuga,am pus testeru.A dat "reglare amestec" .I-am desfacut mufa de la lambda si a mers brici.am mers asa fara mufa 3 luni pana am luat sonda.Incearca si tu,au patit-o multi si a fost sonda.
|
modelul asta n-are sonda...
Ce problema poate avea de oscileaza relantiul foarte tare?
Incep sa-mi doresc tot mai mult sa ma apuc de M54
|
|
|
06-04-13, 12:35
|
|
Stage 5
|
debitmetru ti bun 100% ?
|
|
|
06-04-13, 12:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
debitmetru ti bun 100% ?
|
Da, am si imprumutat unul de pe masina functionala...
|
|
|
|
|