am achizitionat ursul acesta 2.012v acum 3 luni.
dupa ce am mai detinut un E30 cabrio pe care n-am reusit sa-l inmatriculez si un E34 care l-am modificat putin am ajuns tot la E30 fiindca mi-am dat seama ca este o masina care ma reprezinta si iti aduce enorme satisfactii(pe langa altele)!
nu l-am luat intr-o stare proasta, consider k l-am luat intr-o stare chiar buna fiindca l-am luat de la un prieten care nu l-a tinut decat 2 luni si in aceasta perioada a investit tot ce este mai bun in el inclusiv o vopsea de calitate.
o sa atasez ceva poze cum arata inainte sa-l cumpere el, cum arata inainte sa-l cumpar eu si cum arata akum cand inca mai este in lucru.
am scurtat bara spate si am apropiat-o de masina,am sudat o fusta spate taiata de pe un urs dupa 90,am pus si bara fata de 90,semnale smoked,stopuri smoked,faruri cu lupa, sticle clare pt faruri,angel eyes neon,proiectoare noi,volan sport,ceva muzika si mai urmeaza multe altele...
mai am si cateva piese cumparate deja care inca n-am apucat sa le montez cum ar fi o pleoapa de luneta,toba sport...etc. si mai caut sa cumpar o buza de IS si un eleron foarte micut.
momentan atat cat permit fondurile.
sper sa intre in primavara cu o inima noua 2.5 24v,becuri xenon,jantele vopsite cu interiorul negru punti spate cu discuri si exteriorul masinii finalizat complet!