Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

Reply

Thread Tools
Old 05-10-09, 10:31   #571
georgerg

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
Default Re: Cine vrea cu primul GT-R din România?

Quote:
Originally Posted by shadowro View Post
cursa intre nissan si bmw a fost cu start de pe loc ?
a fost din mers de la 80 - urma si de pe loc dar nu am apucat - data viitoare vedem ce iese!!!
Quote:
Originally Posted by DZ1 View Post
Cine invata din infrangeri devine mult mai puternic.
Tot timpul este cineva mai rapid, de data asta a fost Boby, poate data viitoare este George...mai importanta este distractia baieti!
Atata timp cat puneti orgoliu in fata distractiei aveti numai de pierdut.
Din cauza asta cand am venit in Romania nu sa dat aproape nimeni cu mine, din cauza orgoliului....sa nu piarda cumva.
De fiecare data cand se intalnesc 2 masini mai deosebite iese cearta mereu, de ce????
Intre noi nu a iesit cearta - culmea este ca de fiecare data iese cearta pe margine - adica se gaseste cate unul care nu are nici o treaba si incepe el sa vorbeasca - la mine nu o sa vezi orgolii - si in cazul de fata nici la Bobi - eu vreau doar sa ne distram si ar fi frumos sa nu mai apara discutii aiurea pe forum ca nu aduc nimic pozitiv!!! poate exista si competitie productiva si civilizata - doar atunci vom avea toti de castigat!!!
georgerg is offline   Reply With Quote
Old 05-10-09, 10:38   #572
Laptiucu

Stage 5

tin sa-i felicit atat pe george cat si pe bobi pentru atitudinea lor sportiva si desi nu ii stiu pe niciunul din ei se vede ca pe primul loc e pasiunea pentru curse & funul nu copilarismele ca cine e mai bun etc.

george keep up the good work si nu lua in seama aplaudacii care comenteaza de pe margine, joaca nfs si se uita la fast&furious si atat ...
imi place ca ai avut putina nebunie (sa zic asa) incat sa-ti iei masina visurilor si inca o doza de nebunie sa incepi sa modifici masina visurilor tale ... inca de noua cand puteai la fel de bine sa-ti iei o masina in 2-3-4 mii de euro si sa o modifici pentru curse la bani enorm de mult mai putini.

respectele mele.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 05-10-09, 12:52   #573
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by georgerg View Post
a fost din mers de la 80 - urma si de pe loc dar nu am apucat - data viitoare vedem ce iese!!!
Astept sa va vad la Tulcea de pe loc .. sa vedem daca acelasi o sa fie rezultatul.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 05-10-09, 13:53   #574
georgerg

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Sper sa fie gata masina pana la Tulcea - pana vineri nu cred ca reusesc - din fericire nu am patit nimic la cutie - doar a explodat o planetara cand am dat LC a doua oara in spatele baietilor - mai multe detalii la: https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post2694205
Daca ajung la Tulcea ar fi frumos sa vina si Bobi si Ghita de la Oradea - de Virgil nu mai spus cum ar fi daca ar ajunge!!!
Old 05-10-09, 15:37   #575
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Sper sa fie gata masina pana la Tulcea - pana vineri nu cred ca reusesc - din fericire nu am patit nimic la cutie - doar a explodat o planetara cand am dat LC a doua oara in spatele baietilor - mai multe detalii la: https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...ml#post2694205
Daca ajung la Tulcea ar fi frumos sa vina si Bobi si Ghita de la Oradea - de Virgil nu mai spus cum ar fi daca ar ajunge!!!
Mergem, mergem sper sa-mi vina si cauciucurile ca astea s-au paradit de tot! Vremea sa tzina cu noi...
bobiMOM is offline   Reply With Quote
Old 05-10-09, 17:49   #576
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Va asteptam pe amandoi.....speram ca vremea sa fie frumoasa,sa fie uscat.Sunt anuntate 11 grade....ceea ce e ok. In cazul in care ramaneti fara competitori,sunt 30 de motociclete,ca au si ele grupa separata.
Old 08-10-09, 10:41   #577
georgerg

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Pt ca am vazut 1001 discutii contradictorii pe forum - in special din parte celor care nu sunt prezenti la curse si probabil ca nu vor fi niciodata a luat decizia sa am in permanenta cel putin o camera video in masina - si eventual inca una externa la un spectator ca sa se vada exact si cand o fur si cand o dau!!! cel putin asa mai renuntam la maculatura pe forum!!!!
Old 08-10-09, 11:16   #578
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Felicitari pentru idee.
Cursele se fac in conditi prestabilite, acceptate de participanti si arbitrate de cateva persoane care trebuie sa stea la start, pe traseu si la sosire.
Pot exista in timpul curselor si manevre de intimidare, inchidere de banda, apropiere periculoasa... astea se sanctioneaza cu descalificare(pierdut cursa).

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 12:15   #579
georgerg

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
Pot exista in timpul curselor si manevre de intimidare, inchidere de banda, apropiere periculoasa... astea se sanctioneaza cu descalificare(pierdut cursa).
pana acum nu am avut parte de asa ceva si sper sa nu fie cazul - ar fi total nesportiv - in plus eu nu ma intimidez prea usor - spre deloc!!!
Old 08-10-09, 17:41   #580
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Quote:
Pt ca am vazut 1001 discutii contradictorii pe forum - in special din parte celor care nu sunt prezenti la curse si probabil ca nu vor fi niciodata a luat decizia sa am in permanenta cel putin o camera video in masina - si eventual inca una externa la un spectator ca sa se vada exact si cand o fur si cand o dau!!! cel putin asa mai renuntam la maculatura pe forum!!!!
Sa nu iei ca pe o critica faptul ca nu toate persoanele sunt de acord cu tine.... stiu ca esti oarecum suparat si pe ceace am zis eu ... dar iti spun sincer ca esti o persoana cu o pasiune foarte mare pt acest sport... te admir pt asta si te sustin (decat moral ).... dar ca toata lumea ,toti avem idoli ... eu sincer sunt de partea lui Bobi pt ca la un momentdat a fost pe punctul de a renuta (o istorie pe care am patito si eu)... a revenit si acuma se bucura de masina.
Nu conteaza ce zic eu sau altcineva ... conteaza ce simti tu.... eu sincer iti urez bafta ,sa iti faci masina sa traga asa cum vrei tu si sa te bucuri de ia in fiecare zii .... si nu te uita la rautatile noastre de pe forum.
Salutare.
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 21:17   #581
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
pana acum nu am avut parte de asa ceva si sper sa nu fie cazul - ar fi total nesportiv - in plus eu nu ma intimidez prea usor - spre deloc!!!
E foarte bine sa nu te intimidezi insa consider ca siguranta este poate cel mai important aspect iar din acest motiv chiar si neoficial trebuiesc instituite astfel de reguli.
Eu am intalnit si am vazut multe artificii pe care unii le considera inteligente.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 11:41   #582
georgerg

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Din pacate GTR-ul nu are piesa lipsa saptamana asta - sper sa fie ok pana saptamana viitoare la sfarsit!!! asa ca nu pot onora provocarile de la Tulcea cu siguranta va fi gata pana vine supra!!!
Old 15-10-09, 11:43   #583
DZ1

Stage 5

DZ1's Avatar

Quote:
Din pacate GTR-ul nu are piesa lipsa saptamana asta - sper sa fie ok pana saptamana viitoare la sfarsit!!! asa ca nu pot onora provocarile de la Tulcea cu siguranta va fi gata pana vine supra!!!
Daca nu ti-o aduc eu din Germania)
DZ1 is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 16:07   #584
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Pacat ca probabil ca este ultima distractie pe anul asta!
bobiMOM is offline   Reply With Quote
Old 15-10-09, 18:03   #585
georgerg

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by bobiMOM View Post
Pacat ca probabil ca este ultima distractie pe anul asta!
stiu dar nu am ce face din pacate - ma oftic si eu - asta este - macar prind distractia cu virgil!!!
- Copyright 2025 4Tuning -