![]() |
Cine vrea cu primul GT-R din România?
Am auzit de GTR-ul negru cu volan pe dreapta. Sincer nu imi spune nimic masina daca ma gandesc la cum a fost sau mai bine zis cu se incearca a se modifica. Eu personal nu agreez jumatatile de masura si lipsa de profesionalism - am inteles ca s-a facut "tuning" cu flexul pe la catalizatoare. Pacat - sincer regret ca o masina atat de speciala ajunge in situatia asta. Este foarte posibil ca masina sa traga mai slab decat fara sa fi umblat la ea - asta daca nu cumva deja a dat erori si a intrat in protectie. Cat despre concurenta - Porsche 911 - nici nu avea sens cu cel facut de SKN - rezultatul era clar de la inceput. Eu va spun din experienta proprie ca 911 Turbo stock este depasit rau de situatie vs. GTR stock. In scurt timp o sa instalez primul kit complet pe masina - si cand spun complet va fi complet nu 2 tevi si 4 table. Ulterior o sa vedem unde se va situa GTR-ul dar pana atunci astept ceva pretendenti la trofeu.
|
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?
Quote:
|
Salut si bine ai venit !
In primul rand sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija pt ca am citit destul de mult despre masina asta si are niste bube destul de mari ! ( sa nu scoti VDC-ul ! pt ca iti pierzi garantia, in caz ca mai ai ) Cred ca intr-un fel o sa iti para rau ca ai intrat pe acest forum dar na asta e, te descurci tu :) te-ai dat cu cineva pana acum ? |
Quote:
|
Quote:
am inteles, pai ce sa iti zic atunci, multa bafta ! :) |
si cam cine merita? ca sunt tare curios
|
Quote:
|
Pentru toti plictisitii fara "cojones" - masina e pe strada nu in garaj - cine se crede sofer si crede ca are ce sa conduca sa se bage - am zis cine merita efortul - adica cine are cel putin 500 cai - ca table cu pretentii am mai vazut
|
nu stiu ce stii tu despre gtr-ul negru dar as vrea sa vad si eu la tine pe masina titanium exhaust .................si parerile de '' BINE'' despre aceasta masina sau proprietar ar trebui sa le pastrezi pt tine ca sunt sigur ca nu il cunosti ..................................
:lol::lol::lol::lol::lol:nu mai suferi ca se accentueaza boala :lol::lol::lol::lol::lol: |
titlu scrie clar
CINE VREA CU PRIMUL GTR DIN ROMANIA. acum ce faci te contrazici singur, pui conditi sa aibe cel putin 500 cp si daca vine o masina cu cai mai putin, si te bate ce faci? |
masini sunt cu care sa te dai dar daca incepi cu "minim 500 de cai" .... vino sa te vedem sa dovedesti si pe urma poti sa pui niste conditii deocamdata gt-r negru a aratat ce stie al tau nu
|
Quote:
Pe om nu il cunosc dar pot sa emit pareri despre ce vad sau aud - nu ca as fi singurul cu parerile astea. Quote:
Quote:
|
Sal,am si eu un amarat de bmw e30 si as vrea sa-l scot putin la plimbare daca esti deacord anunta-ma :D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2025 4Tuning