Quote:
Originally Posted by YCSNHT
|
Prietene in caz ca nu stii sa citesti "Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?" - aaa stock da! daca vrei sa vezi "titanium exhaust" vezi la prietenul tau - eu ce am spus am spus din sursa sigura si am vorbit despre masina nu despre proprietar - la mine, daca o sa apuci tu personal sa vezi, o sa vezi full exaust de la motor pana la coada nu doar cutback - sa fi comandat si el tot kit-ul de la mine's wave si atunci sa fi facut valuri - nu ca asta ar fi cel mai fericit kit cu putinta pentru masina asta.
Pe om nu il cunosc dar pot sa emit pareri despre ce vad sau aud - nu ca as fi singurul cu parerile astea.
Quote:
Originally Posted by 76BPR
titlu scrie clar
CINE VREA CU PRIMUL GTR DIN ROMANIA.
acum ce faci te contrazici singur, pui conditi sa aibe cel putin 500 cp
si daca vine o masina cu cai mai putin, si te bate ce faci?
|
Ai si tu dreptate - sa vina cine crede ca ma bate indiferent de fier - dar nici nu o sa-mi pierd vremea doar asa ca sa vada altii ce misto e sa fie pe aceeasi strada cu mine.
Quote:
Originally Posted by geo_34
masini sunt cu care sa te dai dar daca incepi cu "minim 500 de cai" .... vino sa te vedem sa dovedesti si pe urma poti sa pui niste conditii deocamdata gt-r negru a aratat ce stie al tau nu
|
Nu stiu ce crezi tu ca a aratat gt-r negru ca poate - sa-mi arate si mie ca eu nu cred ca poate nimic special fata de al meu. Eu nu pun conditii am zis doar ca nu imi pierd vremea cu masini fara sanse din start - cine are neclaritati asupra a ceea ce poate masina mea sa ma caute si ii arat. Nu inteleg cui trebui sa dovedesc si ce - cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc si ce pot sa fac- cine nu doar latra pe marginea drumului.