27-03-10, 17:15
|
|
Stage 3
|
Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
Quote:
Originally Posted by plm_tuning
Ieri am integrat intr-un spoiler spate de Astra H doua stopuri de Audi Q7.
Curburile lor sunt total diferite, stopurile de Q7 sunt mult mai lungi si a cam fost lucrul dracului sa le scot ca de acolo, oricum ce a iesit e mai mult decat decent, mie unul chiar imi place cum se vede.
Imaginile mai jos:
|
A venit proprietarul pe la mine cu spoilerul vopsit şi am profitat de ocazie să-i fac vreo 2 poze, tare fain a ieşit
|
|
|
27-03-10, 23:54
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Arata chiar foarte foarte interesant. Bv PLM TUNING. Totusi nu ii inteleg dorinta...
|
|
|
28-03-10, 01:02
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Arata chiar foarte foarte interesant. Bv PLM TUNING. Totusi nu ii inteleg dorinta...
|
Mulţumesc frumos.
Nici eu, dar clientului i-a plăcut mult cum vin încadrate, deci i-am făcut plăcerea.
|
|
|
03-04-10, 15:37
|
|
Stage 3
|
Proprietarul Borei căreia i-am făcut prelungirile la spoilere mi-a cerut să-i modific şi capota peste faruri după o imagine pe care o discutasem înainte.
Dacă tot era maşina prin hală pe la noi şi dacă tot are o mulţime de comenzi date şi ne e prieten, m-am hotărât să-i fac o surpriză şi să-i fac şi spoilerul faţă clean.
I-a plăcut mult ce a ieşit, puteti vedea şi voi rezultatul (intermediar, desigur)
|
06-04-10, 13:28
|
|
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [VW]
|
niste praguri pt un golf 3?pret si c modefeimi poti face.
|
|
|
08-04-10, 11:14
|
|
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
cirai misto Golful c, si se pare ca o sa fie si mai grozv cand o sa fie gata . Si fiesta arata destul de bine cu "aripioara " pe spate
|
|
|
09-04-10, 23:03
|
|
Stage 1
Member of: [VW]
|
bravo baieti,sa nu faceti nimic la fel.
nici eu nu fac la fel,daca e la fel nu e tuning e copie.
felicitari si tineti-o tot asa.
|
|
|
10-04-10, 07:26
|
|
Opel Driver
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [Opel]
|
Salutare si felicitari totodata!Am urmarit topicul si chiar imi place ce iese din mainile vostre ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Se poate pe p.m. un pret pentru bad boy pentru o vectra b ?
|
|
|
11-04-10, 01:51
|
|
Stage 3
|
Mulţumim frumos pentru aprecieri ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
nitrouxboy, ai p.m.
|
|
|
13-04-10, 03:43
|
|
Stage 3
|
Azi am avut norocul să primesc în hală din nou o maşină pe care am modificat-o masiv acum ceva vreme dar căreia nu apucasem să-i fac fotografii relevante.
Octavia a fost făcută după fotografiile proprietarului, el a ştiut foarte bine ce anume vrea să iasă şi rezultatul îl aveţi mai jos.
Sper să vă placă, am fotografiat toate elementele făcute, acum sunt vopsite deja, proprietarul a fost mulţumit şi a venit cu ea înapoi să continuăm lucrul.
p.s.: la spatele maşinii doar portbagajul shaved îmi aparţine, eleroanele sunt cumpărate.
|
|
|
13-04-10, 09:15
|
|
|
Quote:
Azi am avut norocul să primesc în hală din nou o maşină pe care am modificat-o masiv acum ceva vreme dar căreia nu apucasem să-i fac fotografii relevante.
Octavia a fost făcută după fotografiile proprietarului, el a ştiut foarte bine ce anume vrea să iasă şi rezultatul îl aveţi mai jos.
Sper să vă placă, am fotografiat toate elementele făcute, acum sunt vopsite deja, proprietarul a fost mulţumit şi a venit cu ea înapoi să continuăm lucrul.
p.s.: la spatele maşinii doar portbagajul shaved îmi aparţine, eleroanele sunt cumpărate.
|
tare bara...o face mai agresiva ![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif) intrebare,e lucrtata pe bara originala sau e facuta bara integral de la 0???oricum faina
spor in continuare
|
|
|
13-04-10, 10:29
|
|
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
chiar ati reusit sa faceti o treaba bune ! A iesit chiar misto cum a-ti facuto si il cred ca a fost multumit (proprietarul masinii) ... A lasat masina cui trebuia ![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif) Spor la treaba in continuare ... si sa ne tineti la curent cu ce noutati mai apar
|
|
|
13-04-10, 13:13
|
|
Stage 3
|
@kinderu_audio, mulţumesc frumos, o părere de la tine face mult, că ştii cu ce se mănâncă treaba. recunosc şi că am trişat puţin cu bara, e făcută jumătate din ea pe o matriţă deja existentă pentru Skoda, nu îmi aparţine conceptul, dar rezultatul e mulţumitor şi unitar din punctul meu de vedere ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
@andreigam, multumesc frumos, promit că pun tot ce lucrăm şi e spectaculos
|
|
|
13-04-10, 13:27
|
|
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
|
|
|
13-04-10, 14:44
|
|
|
Quote:
@kinderu_audio, mulţumesc frumos, o părere de la tine face mult, că ştii cu ce se mănâncă treaba. recunosc şi că am trişat puţin cu bara, e făcută jumătate din ea pe o matriţă deja existentă pentru Skoda, nu îmi aparţine conceptul, dar rezultatul e mulţumitor şi unitar din punctul meu de vedere ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
@andreigam, multumesc frumos, promit că pun tot ce lucrăm şi e spectaculos
|
e nu e vb de trisat e si dupa posibilitatea clientului stim foarte bn ce implica o matrita si costurile ei .....oricum spor in continuare ;D ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
|