Azi dimineaţă ne-am întors de la Satu Mare, de la Drag Racing.
Evenimentul a fost unul foarte mare şi foarte complex, organizat în cel mai bun stil, pe Aeroportul International, iar pentru noi, băcăuanii de acolo, a fost extrem de reuşit. În cifre, evenimentul a însemnat cam aşa:
-2 - zile de eveniment foarte tare
-28+20 - numărul mediu de ore nedormite de noi toţi ca să fim acolo şi înapoi
-5 - numărul de maşini expuse din standul PLMtuning.ro
~10 - numărul de echipe/firme înscrise la concursul de tuning
~30 - numărul de maşini înscrise independent
-15.000 de cai putere/o maşină! - jetcarul cu motor de F16 al celor de la jetdragster Germania
-30-90 - de minute necesare nouă să ne facem praf de la oboseală/alcool/fumuri şi alte accesorii de când am ajuns acolo
-2-3 - ore dormite după ce s-a "produs" paragraful de mai sus, prin maşini, cu capul pe bord/scaune/portiere, pe sub maşini, pe lângă maşini, mă rog, fiecare pe unde l-a luat flama
-3 -numărul de ţări care au adus maşini la cursele de drag pe 402 metri (Slovacia, Ungaria şi România)
-11+2+1 - numărul de oameni din gaşca de la PLM, (Bc, Buc, Bh)
-1200 - de km făcuţi dus-întors de noi în zilele astea
-2 - numărul de jante lovite/sparte de noi la drumul ăsta
-3 - numărul de spoilere sparte/zgâriate/crăpate...
-30 - înjurături/minut la adresa celor care folosesc taxele, impozitele şi banii din rovignete şi taxe pe carburant, ca să ne ofere sute de km de drumuri pline de gropi, denivelări, fără semnalizări şi fără asfalt...
~25 de km până la clubul cu piscine termale la care a fost petrecerea oficială sâmbătă noaptea
-20 - numărul de ore petrecute pe drum până acolo şi înapoi
-2 - numărul de cupe luate de noi
Filmul oficial (pe care apropo, merită să-l umrăriţi până la sfârşit, e fain făcut)
https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY şi ceva poze mai jos