Pentru clienţii şi prietenii noştri aducem tot felul de jucării interesante, şi unele-s tare frumoase chiar, aşa că le-am mai pozat să le arătam şi altora
Primele sunt nişte Wolfrace supărate, pentru un Pro C'eed, pe care băiatul le-a ales cu inima, fara discuţii, tot aşa, cu prezoane, inele de centrare, valve nichelate, tot incluse īn preţ
Mai jos sunt două evacuări din inox de foarte foarte bună calitate, oricānd peste Borla, de exemplu, lejer la mai puţini bani (dacă omul nu s-ar fi zgārcit şi şi-fi pus si un traseu din inox, cum am vrut iniţial să-i facem, ar fi ieşit tare frumos totul) la care am asortat rapid o prelungire de spoiler, să nu fie stinghere acolo, pentru un Honda Accord
Sub ele este un set de jante pentru un Fiat Stilo, omul nu a făcut alte modificări la maşină īncă dar de jante chiar m-a sunat să-mi spună că e super mulţumit
Imediat după ele sunt nişte jante frumoase pentru un Passat CC, pe care i le-am adus omului la un pret mai mult decāt mic, mai putin de jumătate din cāt găsise prin alte părţi cu renume şi reclame multe, şi unde mai pui că noi le aducem cu tot cu inele de centrare, cu prezoane la culoarea aleasă (nichel, negre, inox, oricum)
Urmează cāteva evacuări şi tipsuri, iar cu albastru, jantele aduse pentru Astra H-ul albastru modificat la noi, jantele fiind vopsite la cerere īn albastru cu alb, de Ocsi, la Oradea, iar toblee fiind aduse special īn culoarea asta
Sunt acolo şi două imagini cu un filtru sport, aşa cum ar trebui să vină el, nu doar o plasă cu nişte plastic īn jur, ci complet, cu traseu, coliere, prinderi, adaptări pentru tipul de maşină, garnituri, şuruburi, tot, şi asta īn aceiaşi bani cu un filtru normal de pe piaţă