Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

plm_tuning 09-09-09 15:22

PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta

Salutări, ne prezentăm in faţa voastră pe 4tuning, cu tot ce ştim să facem mai bine: modificatul maşinilor.

Dacă vă vine vreo idee despre cum aţi vrea să arate maşina voastră, indiferent că o vreţi clean, că vreţi doar un bad-boy look sau că vreţi o modificare completă(spoilere, praguri, eleroane, elemente de caroserie) sau poate că vreţi să o modificaţi pentru off-road, vă invităm să intrebaţi sau să puneţi o fotografie şi primiţi răspunsul despre ce poate ieşi din maşină, cāt timp durează, cāt vă costă şi cum o să arate la final.

VaLeX 09-09-09 15:35

re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)

Asteptam poze de la lucrari. Am simtit'o pe pielea masinii mele si chiar fac treaba baietii.
Spor in continuare si la mai multi clienti multumiti.

ps. ce se aude de vectorial?

ShurikeN 15-09-09 16:15

Hai baietii.. fortza BACAU. Baieti de treaba.. cum fac rost de banuti..cum duc masina la "coafat" asa ca tineti aproape. Mi-au mai venit vreo 2-3 idei ce-o sa te dea pe spate:lol:

plm_tuning 30-09-09 12:52

13 Attachment(s)
Golf III in lucru (bad boy look, eliminat bandouri, eliminat mānere, spoilere, portbagaj shaved, praguri, eleron, reconstruit plafon din fibră etc).

p.s.: spoilerele sunt incă in lucru şi dorinţa proprietarului este să rămānă secrete pānă scoate maşina la rampă. Imediat ce se poate, le postăm aici :)

plm_tuning 01-10-09 10:38

4 Attachment(s)
Aripi de spate de Opel Astra, evazate la rotund, exact cāt să incapă anvelopa sub ea, pentru că maşina va fi modificată complet, Cult Style, in curānd :)

plm_tuning 02-10-09 09:57

2 Attachment(s)
o prelungire de Golf 5 pentru spoilerul original, exact cum a vrut-o clientul, după foto :)
Sticla de bere pe care e rezemată matriţa nu se dă drept bonus la lucrare, ne pare rău :)

johnsonxxl 05-10-09 19:30

frumos..bv baieti...am sa apelez la voi pe viitor ;)

plm_tuning 12-10-09 09:41

3 Attachment(s)
O lucrare de duminică aşa, un eleron integrat de Ford Fiesta, după linia dorită de proprietar:
p.s.: promit să pun poze bune după vopsire, la diverse lucrări, să vedem şi rezultatele finale :)

fisan 15-10-09 08:59

o prelungire pt un focus ?

plm_tuning 15-10-09 09:02

Oricum vrei tu :)
ţi-am dat mesaj privat

sonnic54 15-10-09 09:50

5 Attachment(s)
pentru o supernova ce puteti face? ma intereseaza eventuale bari, prelungiri si ce se mai poate ... puteti aplica peste ea. sa vad cum da . si eventual imi trimiteti nijte preturi ce si cum ... astept un rasp ... asta e masina .

fisan 15-10-09 10:12

hai sa vb pe mess id: fisancatalin

bv79buf 20-10-09 23:48

salutare...pe scurt sa nu o lungim prea mult k vb romanului..time is money..:))) toyota celica 2002 stock..ce se poate face...ceva idei si un pret aproximativ...exterior si ceva pe la interior probabil..ms

plm_tuning 21-10-09 07:41

Ai mesaj privat cu părerea mea despre cum ar trebui făcută maşina.

clausweb 23-10-09 22:06

Prelungiri pentru audi a4, b5 din 2000?

All times are GMT +2. The time now is 01:45.

- Copyright 2026 4Tuning