24-10-09, 00:25
|
|
Stage 3
|
re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
Văd că eşti din Oradea.
Pentru prelungirile pe care le vrei mergi la băieţii de la Society X, la Bogdan, din WSR.
Întreab-o pe Trixi mai multe detalii, te va pune ea în legătură cu ei, sunt cei mai buni din zonă după părerea mea în ceea ce priveşte seriozitatea, calitatea execuţiei şi viziunea asupra lucrării.
|
07-11-09, 13:30
|
|
Stage 3
|
Grilă badgeless şi capotă badboy, cu aripi prelungite, pentru Hyundai Elantra 2001.
Last edited by aleks; 30-09-10 at 09:59.
|
|
|
08-11-09, 23:29
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
arata bine acum josephine-ul
|
|
|
09-11-09, 00:30
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
arata bine acum josephine-ul 
|
O să arate mult mai bine, acum e doar o formă intermediară
|
|
|
11-11-09, 20:20
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
salut! vreau sa stiu si eu cam cat ar costa sa imi fac la un golf 3 bad boy look, bare clean, scos bandouri plus o vopsea de calitate. sa stiu un pret estimativ sa stiu cam de unde sa plec...
|
|
|
14-11-09, 03:10
|
|
Stage 3
|
Am inceput un nou proiect mai amplu, maşina lui Morpheusmaster, care trebuie să iasă ca in desenele ataşate, acum ea fiind ca in poza cu capotă neagră.
Primul pas?
Am dat jos folia de pe capotă, că mă zgâria pe retină şi am modificat forma badboy-ului.
Last edited by aleks; 14-11-09 at 03:13.
|
|
|
18-11-09, 12:04
|
|
  Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
frumos designul facut de mba......sunt curios ce o sa iese din masinuta.....bafta la proiect
|
|
|
05-12-09, 17:00
|
|
Stage 3
|
Integrat proiectoare de Audi A6 în spoiler de VW Jetta.
Imaginile cu stadiul final al lucrarilor lipsesc, sunt aici doar cele făcute când le-am potrivit în locaş ca să nu depăşească linia ornamentelor originale.
Last edited by plm_tuning; 05-12-09 at 17:02.
|
|
|
07-12-09, 03:16
|
|
Stage 3
|
Am stat mult în dubii dacă să prezint sau nu un Suzuki Vitara, lucrat în vară, o maşină cu multe modificări serioase, dar care nu se prea încadrează în ideea clasică de tuning, pentru că a fost modificată doar în scopul de a fi purtată prin păduri şi off-road.
Modificările aduse ei au constat în eliminarea părţii din spate a habitaclului, transformarea nou-createi bene în cutie etanşă în partea de jos, care să nu permită accesul apei, izolarea cu plăci de aluminiu, polistiren şi silicon, crearea cadrului metalic (barele din oţel), refacerea instalaţiei electrice, mărirea gărzii la sol cu 15 cm prin separarea şasiului de punţi(plăcerea proprietarului), evazarea aripilor, plus multe amănunte nefotografiate (refacerea a diverse plastice de la motor, chedere, reparat prelată, vopsit, refăcut praguri etc.)
Rezultatul e în imaginile de mai jos, sper să nu supere pe nimeni faptul că am prezentat o lucrare care nu se încadrează la categoria de tuning exterior obişnuit.
Last edited by aleks; 07-12-09 at 03:28.
|
|
|
10-12-09, 01:28
|
|
Stage 3
|
Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
O lucrare acum terminată, un eleron de Audi A3, prelungit spre spate şi doar uşor în sus, aşa l-a vrut proprietarul maşinii.
O să revin cu poze de ziua, după ce se usucă adezivul, că banda de pe el deformează optic linia lui.
|
|
|
10-12-09, 21:17
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Alta viata cu noul look la Shuriken...iar Vitara arata foarte "crud" asa..off road 100%!!! (ce motor are???)
mult succes in continuare cu masina aia alba  )...aia mica si alba  :P
|
|
|
17-12-09, 01:55
|
|
Stage 3
|
Spoilere de Golf III, gata vopsite, mai trebuie puse accesoriile pe ele şi apoi urcate pe maşină, a fost mult de muncă dar rezultatul chiar mă mulţumeşte.
Alte fotografii cu ele or să mai vină zilele următoare...
|
|
|
17-12-09, 02:06
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Mda... (cum zice Sageata)...cum zice Morph: AWSOME!!! dar nici Sageata nu cred ca zice "Mda..." la ce frumos arata spoilerele!!! Superbe!!! Bravo Aleks, f buna treaba!!! Felicitari!
Sper ca dom' Sageata sa aiba maaaare grija de ele si sa rupa "abonamentu" la PLM tuning in privinta spoilerelor  ) ca astea arata perfect, unice, pt golful lui!
Succes maxim cu actualul proiect :-"
|
|
|
17-12-09, 02:43
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
Ce masina frumoasa isi face Sageata la plm tuning .Felicitari Aleks , imi place stilu clean care a iesit din mana ta ,abia astept poze !
|
|
|
17-12-09, 17:55
|
|
  Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
frumos.asteptam poze cu barele montate.felicitari
|
|
|
|
|