Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
Aşa ca să testăm sistemul nostru minune de încălzire a halei am făcut rapid un set de pleoape pentru un Audi A6, care arată după cum le-a dorit proprietarul şi după cum le-am construit eu (am făcut o medie: părerea lui + ideile mele = pleoapele din fotografii)
Pleoapele sunt perfect simetrice, adezivul negru e cel care crează iluzia unor imperfectiuni pe margini, până se usucă şi putem înlătura excesul.
__________________ Noi nu schimbăm o uniformă cu alta, facem doar custom adevărat.
Quote:
Originally Posted by plm_tuning
Aşa ca să testăm sistemul nostru minune de încălzire a halei am făcut rapid un set de pleoape pentru un Audi A6, care arată după cum le-a dorit proprietarul şi după cum le-am construit eu (am făcut o medie: părerea lui + ideile mele = pleoapele din fotografii)
Pleoapele sunt perfect simetrice, adezivul negru e cel care crează iluzia unor imperfectiuni pe margini, până se usucă şi putem înlătura excesul.
Ultima lucrare terminată înainte de sărbători e un eleron de Matiz.
Pozele nu-s strălucite dar poate noul an îmi aduce şi mie o cameră din oţel or smth, că nu-s în stare să ţin una funcţională pe lângă mine mai mult de o săptămână
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Quote:
Originally Posted by plm_tuning
Ultima lucrare terminată înainte de sărbători e un eleron de Matiz.
Pozele nu-s strălucite dar poate noul an îmi aduce şi mie o cameră din oţel or smth, că nu-s în stare să ţin una funcţională pe lângă mine mai mult de o săptămână
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Si masina mea pe fundal )...am ochito
Da Bogdane, e acolo cuminţică şi muncită
Quote:
Originally Posted by alexufo
sarbatori fericite si un an nou plin de lucrari noi
La fel şi la tine Alex, chiar dacă nu ne comparam cu voi la numărul de realizări ne străduim să învăţăm de la cei mai experimentaţi ca noi
Sărbători fericite şi ţie şi multe lucrări şi vouă anul ce vine
Quote:
Originally Posted by DOHC16
Sarbatori fericite plm tuning , sa ti aduca anu nou lucrari frumoase .... si sa o tineti tot asa ! Felicitari pentru tot ce ati realizat pana acum !
Mulţumim mult pentru cuvintele frumoase, sa aducă şi la tine anul ce vine un hot-rod supărat, pe care eu unul îl aştept cu multă nerăbdare de ceva timp
Anunţ de angajare!!!
Se pare că numitul Săgeată (situat în poziţia capră, dedesubt), nu reuşeşte să reziste cum trebuie stresului generat de clienţi (după cum se poate vedea şi-n poze) şi a renunţat să se mai supună... cerinţelor acestora. Căutam înlocuitor, special pentru clienţii pretenţioşi
Hai că n-avea rost să punem azi, cu revelionul la uşă, poze cu lucrări, voiam doar să vă urăm La mulţi ani şi să aveţi un an mai bun decât 2008, că 2009 nu-l luăm in seamă, prea a fost negru pe la toată lumea
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
La multi ani PLM TUNING si un an nou plin de clienti cat mai putin pretentiosi . Inceputul anului sa va aduca puterea/determinarea sa'mi terminati buburuza
Maine anul se'noieste
PLM Tuning se mareste
Şi incepe a castiga
Premii pentru munca sa.
Comenzi multe, timp nu are
Si la toti cere rabdare,
Dar odata ce masina a terminat
Publicul e impresionat
Si Sageata din spate a strigat: Mănaţi, măi! Hăi! Hăi!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Salutare fac acest post din două considerente, unul am nevoie de un preţ estimativ etc , deci de ajutor ..şi doi vreau să "dau" subscribe să urmăresc topicul
Deci prima parte...se pot face 4 conuri din fibră genul acesta ? şi cât mă costă afacerea, nu stiu din ce alt material să le fac şi mă gândeam la fibră e uşoară apoi le vopsesc în culoarea jantelor...şi tot lucrând în domeniu mai bine decât mine ai mai multe idei să faci o matriţă şi să scoţi apoi 4 bucăti, îţi pot da dimensiuni tot, dar să stiu dacă ai putea face, nu îmi trebuie imediat, adică pritre picături, ca am şi jantele de făcut etc,
P.S. asta e aşa până o să îţi aduc bmw cu totul
Şi multă baftă pe viitor , deabia aştept Seicento lui Bogdan sa iasă cu bine din operaţie