Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-08-06, 17:21   #751
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

Nu am vazut numa acuma subiectul. sunt nou pe aici. de cielo ce sa zic....a avut un prieten de nou si pana la 100.000 km a schimbat 3 axe cu came. si Logan e Dacia. degeaba zice lumea ca apoi s-o schimbat ca nu mai is ce o fost....e adevarat dar inca mai are loc de dezvoltare. ii mai trebe inca ani buni. la spatiu castiga loganu e super incapator. la consum amandoua cam papa. la aspect pe de parte cielo. si calitate nu shu nici una nu e stralucita dar tot pe mana cielolui as merge. eu nu am nimic cu motoru de logan si partea tehnica. dar tabla e tot romaneasca. stiu un logan l-a frecat unu pe el si nu a mers imediat la tinichigiu si in 3 zile a prins rugina in locu frecat. arata-mi tu orice masina germana sa faca asa ceva.... si opelul care e codasul masinilor nemtesti e superb la tabla... la asta sa v-a ganditi. si aici cielo castiga pe langa logan. fiecare cu parerea lui si fiecare pt ce are nevoie isi ia masina.
Old 27-08-06, 17:48   #752
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by The_Mask View Post
a-ti vazut cum arata loganu taxi implicat in accidentul din bucuresti in care au murit cei 2 tineri regizori romani? soferu si cei 2 morti pe loc, un adevarat morman de fiare vechi, iar Porsche`ul avea doar botu sifonat, nici macar parbrizul spart
ba nene tu te`auzi ce vb ?! pai u compari loganu cu porsche !? shi oricum e logic judecand dupa cum sa petrecut accidentul sa fie impactu mai mare la logan

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline  
Old 27-08-06, 18:06   #753
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by vali-tgm View Post
Nu am vazut numa acuma subiectul. sunt nou pe aici. de cielo ce sa zic....a avut un prieten de nou si pana la 100.000 km a schimbat 3 axe cu came. si Logan e Dacia. degeaba zice lumea ca apoi s-o schimbat ca nu mai is ce o fost....e adevarat dar inca mai are loc de dezvoltare. ii mai trebe inca ani buni. la spatiu castiga loganu e super incapator. la consum amandoua cam papa. la aspect pe de parte cielo. si calitate nu shu nici una nu e stralucita dar tot pe mana cielolui as merge. eu nu am nimic cu motoru de logan si partea tehnica. dar tabla e tot romaneasca. stiu un logan l-a frecat unu pe el si nu a mers imediat la tinichigiu si in 3 zile a prins rugina in locu frecat. arata-mi tu orice masina germana sa faca asa ceva.... si opelul care e codasul masinilor nemtesti e superb la tabla... la asta sa v-a ganditi. si aici cielo castiga pe langa logan. fiecare cu parerea lui si fiecare pt ce are nevoie isi ia masina.

tabla din cate stiu eu e ceheasca la logan. Cat despre accidentul cu cayenne-ul , la viteza cu care a intrat in el in lateralul masinii (zona cea mai putin protejata a masinii) nici nu e de mirare.
alicee is offline  
Old 27-08-06, 19:56   #754
dipsy_007

Stage 4

dipsy_007's Avatar

desi sunt nou posesor d logan.......chiar dak nu as fi avut'o....tot spre logan as fi optat.......deoarece:1pretul...fata d cielo e mult mai rezonabil.....2.cielo e deja depasit....plus k la aspect lasa d dorit......
dipsy_007 is offline  
Old 28-08-06, 08:14   #755
The_Mask

Stage 5

The_Mask's Avatar

Quote:
Originally Posted by Urban_Racing View Post
ba nene tu te`auzi ce vb ?! pai u compari loganu cu porsche !? shi oricum e logic judecand dupa cum sa petrecut accidentul sa fie impactu mai mare la logan

bai nu conteaza ce masina era, conteaza ca loganu arata pachet de fiare, nu mai avea 10cm de tabla dreapta. uitati-va la tabla de pe cielo si la "imitatia" de tabla de pe logan.
The_Mask is offline  
Old 28-08-06, 11:16   #756
alicee

Stage 3

the_mask persisti in greaseala. Ce nu intelegi din faptul ca o masina a lovit cu partea frontala,partea laterala a altei masini. Care parte laterala e zona cea mai sensibila a unei masini, pur si simplu pentru ca desi se deformeaza mare spatiu de manevra nu are. Fii sigur ca cielo-ul ala arata la fel de naspa,tot un pachet de fiare iesea
alicee is offline  
Old 28-08-06, 13:46   #757
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

deja discutia a venit TRAGICO-comica, este un incident REGRETABIL si cred ca indiferent de masina rezultatul a fost acelasi, putea sa fie Logan , Cielo sau o masina mult mai scumpa, nu cred ca pasagerii scapau, asa ca sa se odihneasca in pace victimele si nu mai discutati de acest incident ca nu are legatura cu topicul acesta.
Old 28-08-06, 14:01   #758
tfsi

Stage 5

tfsi's Avatar

Quote:
Originally Posted by NWZeu View Post
deja discutia a venit TRAGICO-comica, este un incident REGRETABIL si cred ca indiferent de masina rezultatul a fost acelasi, putea sa fie Logan , Cielo sau o masina mult mai scumpa, nu cred ca pasagerii scapau, asa ca sa se odihneasca in pace victimele si nu mai discutati de acest incident ca nu are legatura cu topicul acesta.
subscriu!buna replica.vb mai bine de acest versus din alte puncte de vedere decat accidentul acela in care a fost implicat un logan,din respect pt victime!
tfsi is offline  
Old 28-08-06, 16:08   #759
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

votez cielo !

are mult mai multe optiuni standard fata de logan... !
peter is offline  
Old 29-08-06, 11:41   #760
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

eu tot pe cielo merg ... am pe cineva care lucreaza la daewoo si pot spune ca cielo e printre cele mai bune din gama daewoo...si se ridica cu mult peste logan ... si la aspect, si la calitate, si la pret ...
loganu' ramane dulap ...
Mustang is offline  
Old 29-08-06, 11:48   #761
Bicuss
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Bicuss's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

si eu tot pe cielo as merge..cu toate k e masina d batran....sa cam dus vremea ei.....!!!si d logan c sa zic....nici o performanta...nu poti sa iei viteza cu dulapu...asa k nu poti sa ai pretenti
Bicuss is offline  
Old 29-08-06, 12:39   #762
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by peter View Post
votez cielo !

are mult mai multe optiuni standard fata de logan... !
lol, ce anume? abs-ul lipsa, airbagurile lipsa? sau siguranta de 3 stele lipsa?

alicee is offline  
Old 29-08-06, 12:41   #763
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
eu tot pe cielo merg ... am pe cineva care lucreaza la daewoo si pot spune ca cielo e printre cele mai bune din gama daewoo...si se ridica cu mult peste logan ... si la aspect, si la calitate, si la pret ...
loganu' ramane dulap ...

lol si atunci nubira pe unde e? si in plus cielo cu mult peste logan? good joke
alicee is offline  
Old 29-08-06, 13:02   #764
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by alicee View Post
lol, ce anume? abs-ul lipsa, airbagurile lipsa? sau siguranta de 3 stele lipsa?

alicee ... dupa cum ai vazut ... potzi sa te tragi apa la buda pe cele 3 stele la sigurantza ...
Spark is offline  
Old 29-08-06, 13:08   #765
Andrei7

Stage 2

Andrei7's Avatar

La inceput eram tot pentru cielo. Dar acum avand in vedere ca loganul are motorul de 1,5 dci foarte reusit din cate am auzit. Eu nu am condus-o, am mers doar in dreapta si nu are zgomot mare, consuma putin si are un pic de zvac. La asamblare si design e peste cielo. La dotari e peste cielo(are comp de bord, airbaguri, abs sau cd-player). Iar la siguranta e MULT peste cielo. Cielo cred ca nici o stea nu ar lua la teste de siguranta. Masina e f prost facuta din punctu asta de vedere. Plus ca cel mai imp motiv pt care nu as lua cielo e ca este proiectata acu 15 de ani si asta spune tot. Iar pentru baiatu care spunea ca loganu nu e sigur pt ca i s-a indoit toata tabla... bai frate daca pe tine intr-o masina te protejaza la accident tabla(si nu structura de rezistenta) imi pare rau pentru tine.
Andrei7 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -