VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
26-08-06, 17:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Nu am vazut numa acuma subiectul. sunt nou pe aici. de cielo ce sa zic....a avut un prieten de nou si pana la 100.000 km a schimbat 3 axe cu came. si Logan e Dacia. degeaba zice lumea ca apoi s-o schimbat ca nu mai is ce o fost....e adevarat dar inca mai are loc de dezvoltare. ii mai trebe inca ani buni. la spatiu castiga loganu e super incapator. la consum amandoua cam papa. la aspect pe de parte cielo. si calitate nu shu nici una nu e stralucita dar tot pe mana cielolui as merge. eu nu am nimic cu motoru de logan si partea tehnica. dar tabla e tot romaneasca. stiu un logan l-a frecat unu pe el si nu a mers imediat la tinichigiu si in 3 zile a prins rugina in locu frecat. arata-mi tu orice masina germana sa faca asa ceva.... si opelul care e codasul masinilor nemtesti e superb la tabla... la asta sa v-a ganditi. si aici cielo castiga pe langa logan. fiecare cu parerea lui si fiecare pt ce are nevoie isi ia masina.
|
27-08-06, 17:48
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by The_Mask
a-ti vazut cum arata loganu taxi implicat in accidentul din bucuresti in care au murit cei 2 tineri regizori romani? soferu si cei 2 morti pe loc, un adevarat morman de fiare vechi, iar Porsche`ul avea doar botu sifonat, nici macar parbrizul spart 
|
ba nene tu te`auzi ce vb ?! pai u compari loganu cu porsche !? shi oricum e logic judecand dupa cum sa petrecut accidentul sa fie impactu mai mare la logan

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
|
|
|
27-08-06, 18:06
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by vali-tgm
Nu am vazut numa acuma subiectul. sunt nou pe aici. de cielo ce sa zic....a avut un prieten de nou si pana la 100.000 km a schimbat 3 axe cu came. si Logan e Dacia. degeaba zice lumea ca apoi s-o schimbat ca nu mai is ce o fost....e adevarat dar inca mai are loc de dezvoltare. ii mai trebe inca ani buni. la spatiu castiga loganu e super incapator. la consum amandoua cam papa. la aspect pe de parte cielo. si calitate nu shu nici una nu e stralucita dar tot pe mana cielolui as merge. eu nu am nimic cu motoru de logan si partea tehnica. dar tabla e tot romaneasca. stiu un logan l-a frecat unu pe el si nu a mers imediat la tinichigiu si in 3 zile a prins rugina in locu frecat. arata-mi tu orice masina germana sa faca asa ceva.... si opelul care e codasul masinilor nemtesti e superb la tabla... la asta sa v-a ganditi. si aici cielo castiga pe langa logan. fiecare cu parerea lui si fiecare pt ce are nevoie isi ia masina.
|
tabla din cate stiu eu e ceheasca la logan. Cat despre accidentul cu cayenne-ul , la viteza cu care a intrat in el in lateralul masinii (zona cea mai putin protejata a masinii) nici nu e de mirare.
|
|
|
27-08-06, 19:56
|
|
 Stage 4
|
desi sunt nou posesor d logan.......chiar dak nu as fi avut'o....tot spre logan as fi optat.......deoarece:1pretul...fata d cielo e mult mai rezonabil.....2.cielo e deja depasit....plus k la aspect lasa d dorit......
|
|
|
28-08-06, 08:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Urban_Racing
ba nene tu te`auzi ce vb ?! pai u compari loganu cu porsche !? shi oricum e logic judecand dupa cum sa petrecut accidentul sa fie impactu mai mare la logan
|
bai nu conteaza ce masina era, conteaza ca loganu arata pachet de fiare, nu mai avea 10cm de tabla dreapta. uitati-va la tabla de pe cielo si la "imitatia" de tabla de pe logan.
|
|
|
28-08-06, 11:16
|
|
Stage 3
|
the_mask persisti in greaseala. Ce nu intelegi din faptul ca o masina a lovit cu partea frontala,partea laterala a altei masini. Care parte laterala e zona cea mai sensibila a unei masini, pur si simplu pentru ca desi se deformeaza mare spatiu de manevra nu are. Fii sigur ca cielo-ul ala arata la fel de naspa,tot un pachet de fiare iesea
|
|
|
28-08-06, 13:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
deja discutia a venit TRAGICO-comica, este un incident REGRETABIL si cred ca indiferent de masina rezultatul a fost acelasi, putea sa fie Logan , Cielo sau o masina mult mai scumpa, nu cred ca pasagerii scapau, asa ca sa se odihneasca in pace victimele si nu mai discutati de acest incident ca nu are legatura cu topicul acesta.

|
|
|
28-08-06, 14:01
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by NWZeu
deja discutia a venit TRAGICO-comica, este un incident REGRETABIL si cred ca indiferent de masina rezultatul a fost acelasi, putea sa fie Logan , Cielo sau o masina mult mai scumpa, nu cred ca pasagerii scapau, asa ca sa se odihneasca in pace victimele si nu mai discutati de acest incident ca nu are legatura cu topicul acesta.
|
subscriu!buna replica.vb mai bine de acest versus din alte puncte de vedere decat accidentul acela in care a fost implicat un logan,din respect pt victime!
|
|
|
28-08-06, 16:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
votez cielo !
are mult mai multe optiuni standard fata de logan... !
|
|
|
29-08-06, 11:41
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
eu tot pe cielo merg ... am pe cineva care lucreaza la daewoo si pot spune ca cielo e printre cele mai bune din gama daewoo...si se ridica cu mult peste logan ... si la aspect, si la calitate, si la pret ...
loganu' ramane dulap ...
|
|
|
29-08-06, 11:48
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
si eu tot pe cielo as merge..cu toate k e masina d batran....sa cam dus vremea ei.....!!!si d logan c sa zic....nici o performanta...nu poti sa iei viteza cu dulapu...asa k nu poti sa ai pretenti
|
|
|
29-08-06, 12:39
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by peter
votez cielo !
are mult mai multe optiuni standard fata de logan... !
|
lol, ce anume? abs-ul lipsa, airbagurile lipsa? sau siguranta de 3 stele lipsa?
|
|
|
29-08-06, 12:41
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
eu tot pe cielo merg ... am pe cineva care lucreaza la daewoo si pot spune ca cielo e printre cele mai bune din gama daewoo...si se ridica cu mult peste logan ... si la aspect, si la calitate, si la pret ...
loganu' ramane dulap ...
|
lol si atunci nubira pe unde e? si in plus cielo cu mult peste logan? good joke
|
|
|
29-08-06, 13:02
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Quote:
Originally Posted by alicee
lol, ce anume? abs-ul lipsa, airbagurile lipsa? sau siguranta de 3 stele lipsa?

|
alicee ... dupa cum ai vazut ... potzi sa te tragi apa la buda pe cele 3 stele la sigurantza ...
|
|
|
29-08-06, 13:08
|
|
Stage 2
|
La inceput eram tot pentru cielo. Dar acum avand in vedere ca loganul are motorul de 1,5 dci foarte reusit din cate am auzit. Eu nu am condus-o, am mers doar in dreapta si nu are zgomot mare, consuma putin si are un pic de zvac. La asamblare si design e peste cielo. La dotari e peste cielo(are comp de bord, airbaguri, abs sau cd-player). Iar la siguranta e MULT peste cielo. Cielo cred ca nici o stea nu ar lua la teste de siguranta. Masina e f prost facuta din punctu asta de vedere. Plus ca cel mai imp motiv pt care nu as lua cielo e ca este proiectata acu 15 de ani si asta spune tot. Iar pentru baiatu care spunea ca loganu nu e sigur pt ca i s-a indoit toata tabla... bai frate daca pe tine intr-o masina te protejaza la accident tabla(si nu structura de rezistenta) imi pare rau pentru tine.
|
|
|
|
|