VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
18-08-06, 10:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Quote:
Originally Posted by siadimet
logan ambition are fata de cielo executive urmatoarele avantaje :ABS,computer de bord,comanda geamuri confort,portbagaj mai spatios,suprafata vitrata mai mare,scaun sofer cu reglaj lombar,volum interior mai mare,AIRBAG sofer si pasager,consum mai mic de combustibil si MERGE MAI TARE!CE NU S-A INTELES?
|
moama ai scris cu litere mari de park zici k loganul ar fi o racheta si cielo ar fi un trabant intra u intro curba q 100km/h cu cielo si intra u in aceeasi curba cu loganul tot cu 100km/h si sa vedem pe urma ce zici.si fac pariu k dak iesea cielo aq era la fel k la logan
#virtual tuning
#cielo S2000
#tuning-uri k la logan si altele
veniti fratilor q picioarele pe pamant
|
|
|
18-08-06, 11:08
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by reyes
cum zici tu frate.....din moment ce esti pt logan....nu te contrazic ca nebunii nu trebuie contrazisi ......si ai fi un nebun sa mergi cu asa ceva la viteza mai mare...in oras e buna....de destul de incapatoare......dar consuma mult...totzi taximetristii o injura .si nu numai versiunea de 1,4 .....si versiunea de 1,6 ...si nu imi spune u mie ca ai condus mai mult un logand ecat omu care lucreaza pe el 12 ore din 24 sau chiar 24 din 24.......
|
buhaahhaaa. 7 la suta e mult la 1.4?
|
|
|
18-08-06, 11:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alicee
buhaahhaaa. 7 la suta e mult la 1.4?
|
lauti-va masini electrice si nu mai dati banii pe benzina sau puneti gpl deja o danm in SF-uri
|
|
|
18-08-06, 11:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eko_squad_2006
moama ai scris cu litere mari de park zici k loganul ar fi o racheta si cielo ar fi un trabant intra u intro curba q 100km/h cu cielo si intra u in aceeasi curba cu loganul tot cu 100km/h si sa vedem pe urma ce zici.si fac pariu k dak iesea cielo aq era la fel k la logan
|
cu tot respectul cuvenit dar daca ma uit la varsta afisata sub avatar,nu vad cum ai putea aprecia care din cele doua masini sta mai bine in curba la 100 km/h.
|
18-08-06, 11:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tfsi
cu tot respectul cuvenit dar daca ma uit la varsta afisata sub avatar,nu vad cum ai putea aprecia care din cele doua masini sta mai bine in curba la 100 km/h.
|
pt k am mers q ambele masini si cunosc senzatia sincer u in care te-ai simti mai sigur??? am mers q tata sa isi ia un prieten logan si intro curba se vede k e instabila tata era in spatele lui dar raspundemi la intrebarea de mai sus
|
|
|
18-08-06, 13:05
|
|
 Stage 5
|
care este intrebarea?
|
|
|
18-08-06, 13:53
|
|
 Stage 5
|
Quote:
care este intrebarea?
|
u in care masina te-ai simti mai sigur in general
|
|
|
18-08-06, 14:02
|
|
 Stage 5
|
sincer...nu stiu...cred ca la stabilitate cielo si loganul sunt cam la fel,dar aceste doua masini nu au fost concepute pt mers agresiv,trebuie sa stii ce iti cumperi si sa o conduci in limitele ei de siguranta.pana la urma cred ca m-as simti mai sigur tot in logan,am vazut cateva lovite si in interior aratau destul de bine (protectia pasagerilor conteaza,nu si exteriorul,tablaria)
|
|
|
18-08-06, 14:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
sincer...nu stiu...cred ca la stabilitate cielo si loganul sunt cam la fel,dar aceste doua masini nu au fost concepute pt mers agresiv,trebuie sa stii ce iti cumperi si sa o conduci in limitele ei de siguranta.pana la urma cred ca m-as simti mai sigur tot in logan,am vazut cateva lovite si in interior aratau destul de bine (protectia pasagerilor conteaza,nu si exteriorul,tablaria)
|
aq 2 zile accindent la mine de 4 masini bora logan focus si octavia sa urcat cel q bora pe trotuar pt a evita una care nu sa asigurat a lovit skoda pe care a proiectat-o in logan si loganul in focus si pe cuvantul meu k loganul avea puntea spate distrusa pe ambele parti pur si simplu roata stanga spate era culcata si restul zgariate si tabla infundata asta dak ma crezi si am zis k nu e adevarat what ever oricum ambele sunt masini de familie nu inteleg ce e q GOLAN S2000
|
|
|
18-08-06, 15:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
si sa nu uitam ca cielo a trecut de la carburator la injectie doar de vreo 2-3 ani!
|
esti sigur ca cielo a trecut pe injectie acu 2-3 ani ?
mai documenteaza-te si dupaia vino cu un raspuns....
|
|
|
18-08-06, 15:35
|
|
Stock
|
bai fratilor..........terminatio ca nu compari cielo cu loganul ,mai ales cel de 1,6 .eu unu sunt f multumit de logan (tinind cont ca e o masina rom )ce vroiati sa scoata dacia in col.cu renault de prima data ceva gen ferari???si in leg cu viteza la logan eu unu am mers cu 165km/h si se comporta bine ,las ca in aproape 2 luni il fac eu cum trebe si am sa va aud atunci ,cat de curand va arat si poze ,si veti vedea atunci ce iese dintrun logan
|
|
|
18-08-06, 15:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sKyNeT
esti sigur ca cielo a trecut pe injectie acu 2-3 ani ?
mai documenteaza-te si dupaia vino cu un raspuns....
|
m-am "documentat" si intra-adevar introducerea injectiei pe cielo a fost in jurul anului 1999.am fost indus in eroare,si eu am condus cielo,dar acela era lot coreean,cu an de fabricatie '96.la 2-3 ani m-am gandit la normele de poluare euro 2,dar si acelea au fost introduse prin 2000-2001.
|
|
|
18-08-06, 16:02
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
maicamea conduce de la firma un cielo din 95 si e pe injectie
|
|
|
18-08-06, 16:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sKyNeT
maicamea conduce de la firma un cielo din 95 si e pe injectie 
|
si cel pe care l-am condus eu din '96 era pe carburator  nu mai inteleg...dar oricum e vorba de cielo executive in topicul acesta,unde nu sunt dubii  ,iar afirmatia mea cu "2-3 ani"era intr-adevar total gresita
|
|
|
18-08-06, 22:11
|
|
Stage 3
|
toate daewoo cielo sunt pe injectie multipunct atat ca sunt cele executiv tot pe injectie dar cu 16valve.
|
|
|
|
|