Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-08-06, 22:57   #676
siadimet

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

cu asta eu merg la vtm,si nu m-am rasturnat pana acum.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03780.JPG
Views:	124
Size:	1.58 MB
ID:	134080  
siadimet is offline  
Old 04-08-06, 23:35   #677
reyes

Stage 2

reyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by siadimet
pe 1 septembrie organizam la buzau concurs de viteza-indemanare si pe 2 liniute.invit propietarii de cielo cu pretentii de masini turbate sa participe pt a demonstra puterea coreeana.pana atunci,renault e campion la formula 1.

o fi renault ce zici u dar Dacia nu e ....si scuzama ..golanu nu e nici renault nic dacie....e un hibrid
reyes is offline  
Old 06-08-06, 00:42   #678
siadimet

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

acum il am pe asta,si ma dau oricand cu un cielo,si pe traseu si la liniute.
Attached Thumbnails

Name:	DSC04655.JPG
Views:	98
Size:	1.85 MB
ID:	134353  
siadimet is offline  
Old 06-08-06, 11:36   #679
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

La primele legale mai mult ca sigur vei gasi cel putin un Cielo la start.

legat de VTM - ce modificari are masina la suspensie ?

Quote:
masini turbate sa participe pt a demonstra puterea coreeana.pana atunci,renault e campion la formula 1.
- asta aduce a gluma de copii, legatura nu exista, doar umplutura ce se indeparteaza de subiect.
Old 06-08-06, 14:39   #680
siadimet

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deci ne vedem in septembrie la buzau?pe 1 si 2?masina (cea verde)are suspensie H&R.
siadimet is offline  
Old 06-08-06, 18:27   #681
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Si pun pariu ca o sa spui acum ca este si stoc!!!
shadow is offline  
Old 06-08-06, 18:36   #682
reyes

Stage 2

reyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by shadow
Si pun pariu ca o sa spui acum ca este si stoc!!!

)))...cum mey nu stiai .....alaturi de cauciucuri montana...ai si suspensii sport stok )....k sa nu se supere nimeni ..sunt niste loganuri cu alte cauciucuri da pt alea trebuie sa platesti niste bani in plus
reyes is offline  
Old 06-08-06, 18:50   #683
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

La motor ma refeream!!!
shadow is offline  
Old 06-08-06, 19:46   #684
siadimet

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ce ziceai de cauciucurile mele?
Attached Thumbnails

Name:	DSC04677.JPG
Views:	74
Size:	1.77 MB
ID:	134614  
siadimet is offline  
Old 06-08-06, 19:50   #685
reyes

Stage 2

reyes's Avatar

Quote:
ce ziceai de cauciucurile mele?
vorbeam de ce iti da la logan stok..k tiai bagat u niste jente misto si cauciucuri mai marfa e treaba ta ......app..misto jente
reyes is offline  
Old 06-08-06, 19:51   #686
reyes

Stage 2

reyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by reyes
vorbeam de ce iti da la logan stok..k tiai bagat u niste jante misto si cauciucuri mai marfa e treaba ta ......app..misto jante
vorbeam de ce iti da la logan stok..k tiai bagat u niste jante misto si cauciucuri mai marfa e treaba ta ......app..misto jante
reyes is offline  
Old 06-08-06, 22:01   #687
Catalyn
Renault Driver

Stage 5

Catalyn's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]
[RENAULT]
Exclamation Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

din punct de vedere piese Cielo il bate la cur pe Logan la ce vreti voi...cat costa set placute Logan si Cielo si alte matrapazlacuri si va veti convinge de fiabilitate...un amanunt probabil putin stiut...de cutii de Cielo nu am vazut sa se planga nimeni in schimb de Renault ...no coment sincer Cielo in ziua de azi este cea mai ieftina masina ca intretinere si cam are si de toate pe el
Old 06-08-06, 23:01   #688
Valmotor2

Stage 2

Mda , uni sunt idioti ,alti sunt cu picioarele pe pamant ... Majoritatea critica Loganul din auzite si recunosc ca am Logan si am carnet de 2 ani iar concluzia mea este urmatoarea : nu e MASINA DE CURSE si terminati cu tampeniile ca se tuneaza ca se bla bla, ca nu e buna de liniute ... NU SE SCOATE APROAPE NIMIC DIN MOTORUL ALA ! ... Multi au incercat si au esuat ... si bani aruncati pe motorul ala nu s-au meritat . Tot ce poti sa faci cu masina e sa ii faci exteriorul , interiorul si cam atat ,mai lipseste ceva ?
Sunt si oameni care nu isi permite o masina buna si noua ,si isi cumpara Logan ca e noua. Cati din viitori proprietari si-ar dori o masina veche in loc sa cumpere una noua fara sa aiba grija o perioada de timp ca nu se rupe ceva la masina?!
Si astia fara carnet , lasati nfs-ul si nu mai comentati abureli !!!! mai bine va-ti duce cu prietenele voastre in oras la un suc ...

Si inca ceva : nu inteleg de ce faceti comparatie intre Cielo si Logan ? Adica faceti comparatie intre un cal batran si unul tanar ?
Valmotor2 is offline  
Old 06-08-06, 23:07   #689
engine-master

Stage 4

engine-master's Avatar

da-mi si mie te rog cateva detalii despre concursul de la BZ din 1 sept. Eu sunt din Ramnic si ma gandeam sa particip
engine-master is offline  
Old 06-08-06, 23:15   #690
engine-master

Stage 4

engine-master's Avatar

Quote:
Originally Posted by Valmotor2
Mda , uni sunt idioti ,alti sunt cu picioarele pe pamant ... Majoritatea critica Loganul din auzite si recunosc ca am Logan si am carnet de 2 ani iar concluzia mea este urmatoarea : nu e MASINA DE CURSE si terminati cu tampeniile ca se tuneaza ca se bla bla, ca nu e buna de liniute ... NU SE SCOATE APROAPE NIMIC DIN MOTORUL ALA ! ... Multi au incercat si au esuat ... si bani aruncati pe motorul ala nu s-au meritat . Tot ce poti sa faci cu masina e sa ii faci exteriorul , interiorul si cam atat ,mai lipseste ceva ?
Sunt si oameni care nu isi permite o masina buna si noua ,si isi cumpara Logan ca e noua. Cati din viitori proprietari si-ar dori o masina veche in loc sa cumpere una noua fara sa aiba grija o perioada de timp ca nu se rupe ceva la masina?!
Si astia fara carnet , lasati nfs-ul si nu mai comentati abureli !!!! mai bine va-ti duce cu prietenele voastre in oras la un suc ...

Si inca ceva : nu inteleg de ce faceti comparatie intre Cielo si Logan ? Adica faceti comparatie intre un cal batran si unul tanar ?

e totusi buna o astfel de discutie: mai vin unii cu informatii interesante. e vorba de fapt de doua masini pe care le poti lua noi la preturi cat de cat apropiate si zic eu acceptabile.
engine-master is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -