VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
30-08-06, 19:13
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
eu vin si pe 16 la bucuresti.dar nu stiu inca ce s-a hotarat cu grupele.cielo 1,5 8v nu are 75 cai?
daca-mi lasi un nr pe pm te sun eu zilele astea cand ajung in bucuresti.ne putem da oricum la libere.
|
|
|
30-08-06, 19:16
|
|
 Stage 5
|
ne vedem in bucuresti.daca-mi lasi un nr,te sun eu cand ajung in buc,zilele astea.la legale,te incadrezi la A1 parca?
|
|
|
30-08-06, 19:39
|
|
Stage 1
|
sunt tare curios de rezultatul intrecerii voastre.Asteptam vesti de la Bucuresti dupa data de 16.Bafta.
|
|
|
31-08-06, 00:49
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by mad max
Cielo este muuult peste Logan. Aia e frigider pe roti. Cu aceeasi capacitate a portbagajului cielo are o forma mult mai bine studiata aerodinamic si mult mai placuta ca frigiderul de logan care e fff inalt si se poate rasturna oricand. Pentru cei care se duc la arat cu el e fff bun, pt cine vrea sa mearga pe drum e exceptional cielo. Am facut si eu testdrive cu logan 1,6 si parca stai in tir cu volanul ala inclinat asa si asa de sus. Asa cum a zis si un coleg de forum mai sus au existat si pe cielo optionale ca airbag si abs si asta de acum 10-11 ani, nu de azi de ieri ca la logan. Cine sufera ca are frane mai bune decat cielo sau demaraj mai bun il invit la un test cu cea mai mare placere. Taaare sunt curios cum o sa arate curtile Rematului peste 10-11 ani pline cu logane 
|
si cu ce te incalzeste ca cielourile coreene aveau asa ceva? Se ofera cumva acum airbaguri pe cielo?Ai vazut crashtestele rusesti ale cielo-ului? grrrrrrrr
|
|
|
31-08-06, 16:38
|
|
 Stage 5
|
Sa fim seriosi ... Loganul este o gluma de masina. E foarte firava si periculos de inalta. Pentru aerodinamica si garda ei la sol ar trebui sa fie limitata viteza maxima la 140 km/h. La DCI aia e viteza maxima oricum, dar ar trebui limitata si la benzinare. Inca un atu al cielo-ului sunt barele de protectie care sunt extrem de rezistente care nu de putin ori au protejat restul caroseriei de lovituri in caz de accident. Sa nu mai vorbim de clasicele vicii de fabricatie ale loganului dintre care pot aminti exfolierea vopselei, blocarea pedalei de acceleratie, nefunctionarea corespunzatoare a contactorului de la pedala de frana care duce la nesemnalizarea actionarii pedalei de frana si nu in ultimul rand cedarea bratului rotii fata. Nu cred ca Cielo are astfel de vicii. Am avut cielo cu 220.000 km la bord si nu a avut astfel de probleme.
Pe cei care sustin cu infocare cauza Loganului i-as indruma sa se intereseze cat costa o revizie la Logan si cat costa o revizie la Cielo si sa fac comparatie la pretul pieselor la cele 2 modele. Sa nu intram in detalii de genul fiabilitate Opel vs. fiabilitate Renault ... Romanul se pricepe la politica si fotbal si mai nou vad ca se pricepe si la masini. Nu stiu cat de avizate sunt parerile unora dintre noi, dar eu va pot spune ca la fel de bine pot sa am si eu pareri despre orice lucru pe care nu il cunosc.
@siadimet: Cielo korean are 78 cp si se incadreaza la grupa A. Ce motorizare ai?
DE VANZARE CIELO GSI 16V!!! https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...o-gsi-16v.html
|
|
|
01-09-06, 11:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mad max
Pe cei care sustin cu infocare cauza Loganului i-as indruma sa se intereseze cat costa o revizie la Logan si cat costa o revizie la Cielo si sa fac comparatie la pretul pieselor la cele 2 modele. Sa nu intram in detalii de genul fiabilitate Opel vs. fiabilitate Renault ... Romanul se pricepe la politica si fotbal si mai nou vad ca se pricepe si la masini. Nu stiu cat de avizate sunt parerile unora dintre noi, dar eu va pot spune ca la fel de bine pot sa am si eu pareri despre orice lucru pe care nu il cunosc.
|
hai ca nu or fi chiar toti prosti de pe aici de pe forum,aici trebuie sa iti expui parerea despre acest versus,nu sa jigneshti pe aceia care au adus un argument contra masinii tale.dar asa pt cultura ta generala te rog sa cauti un numar mai vechi din auto motor si sport si sa citesti un articol in care au comparat vreo 7 masini din aceeasi clasa.era loganul,cielo executive,hyundai accent si inca cateva dar nu mai tin minte.si te rog sa citesti acolo parerea unor profesionisti despre aceste 2 masini.oricum comparatiile pe care le faci sunt deplasate.si sa nu-mi spui ca acei jurnalisti sunt patrioti sau au fost platiti de dacia,pt ca loganul a ieshit pe locul 3 sau 4 iar cielo pe ultimul loc,nu vreau sa mai citez si concluziile lor ca o sa zici ca sunt rau.si sa nu crezi ca am ceva impotriva cielo-ului!a fost o mashina f buna,f f f fiabila si reusita,si spun bine "a fost" pt ca a trecut demult vremea lui.
|
01-09-06, 19:45
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
ziaristii de la Auto Motor si Sport sunt persoane care au testat o gramada de masini la viata lor, nu este de contestat, testul de care spui a fost oarecum subiectiv dar trebuie sesizat ca el nu s-a desfasurat e mai mult de 5000km (nu stiu exact) pe cand noi vorbim de masini exploatate la greu in orice conditii, asta trebuie remarcat si Cielo si oarecum apreciat, este o masina de conceptie veche (nu neg asta) dar care isi doveste fiabilitatea si inca reuseste sa fie o masina atragatoare ..... faptul ca a fost comparat cu masini de conceptie mai noua si reuseste sa tina pasul este chiar de apreciat , nu de criticat.

|
|
|
02-09-06, 10:28
|
|
 Stage 5
|
testele organizate cu ams cu mai multe masini nu testeaza fiabilitatea,pt ca nu au cum sa testeze fiecare mashina pe o distanta de 5.000 km.au masini care le tin la redactie si cu care fac mai multi km,le folosesc pt deplasariile lor in tara sau strainatate.imi aduc aminte ca a fost un logan cu care au facut 50.000 de km si care nu a intampinat probleme majore,doar defectiuni minore,un bec de pozitie si nu mai stiu ce.testele acestea colective,cu mai multe masini nu testeaza fibilitatea ci directia,franele,stabilitatea,confortul,organizare a plansei de bord cam tot ce tine de viata la bordul masinii.
|
|
|
15-09-06, 23:09
|
|
 Stage 5
|
eu maine ajung la bucuresti,astept sa-i vad pe propietarii de cielo care vor sa se dea cu un logan,sa vedem cum sta treaba.
|
|
|
16-09-06, 00:24
|
|
Stage 3
|
pt. 'siadmet'-cielo are 1080kg fata de logan-980kg,are motor 1,5 fata de logan-1,6,deci nu vad unde ti-e barbatia.Daca te tine da-te cu un saxo vts.Are doar 90 de cai.Si inca ceva.......zi si cati bani ai bagat in logan ca sa bati un cielo.Pt. ca stock nu ai nici o sansa.
Mult succes,da las-o mai moale cu provocarile!
|
|
|
16-09-06, 08:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by corsi
pt. 'siadmet'-cielo are 1080kg fata de logan-980kg,are motor 1,5 fata de logan-1,6,deci nu vad unde ti-e barbatia.Daca te tine da-te cu un saxo vts.Are doar 90 de cai.Si inca ceva.......zi si cati bani ai bagat in logan ca sa bati un cielo.Pt. ca stock nu ai nici o sansa.
Mult succes,da las-o mai moale cu provocarile!
|
logan ambition are 1025 kg.asta este un topic logan vs cielo executive,nu?acum ceva vreme,unii erau convinsi de suprematia cielo.ce importanta are capacitatea cilindrica?intre motoarele de 1,6 l,v-tec de la honda are 160 cp.deci capacitatea nu e semnificativa.executive are 16 valve,asta nu conteaza?logan de 1,6 are 87 cp,iar cielo executive are 90.si bineinteles ca o sa ma dau si cu citroen,doar intram in aceeasi grupa,nu?chiar sa ma cauti si sa ne asezam din prima tura amandoi la start.si oricum,stock,logan de 1,6 are 0-100 in 11,5 sec si cielo executive in 12,5.te astept oricum cu saxo,eu vin pe la 6 acolo,poate ne dam inainte de cursa.eu sunt cu un logan verde-negru IF-01-DDZ
|
|
|
16-09-06, 15:03
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by siadimet
logan ambition are 1025 kg.asta este un topic logan vs cielo executive,nu?acum ceva vreme,unii erau convinsi de suprematia cielo.ce importanta are capacitatea cilindrica?intre motoarele de 1,6 l,v-tec de la honda are 160 cp.deci capacitatea nu e semnificativa.executive are 16 valve,asta nu conteaza?logan de 1,6 are 87 cp,iar cielo executive are 90.si bineinteles ca o sa ma dau si cu citroen,doar intram in aceeasi grupa,nu?chiar sa ma cauti si sa ne asezam din prima tura amandoi la start.si oricum,stock,logan de 1,6 are 0-100 in 11,5 sec si cielo executive in 12,5.te astept oricum cu saxo,eu vin pe la 6 acolo,poate ne dam inainte de cursa.eu sunt cu un logan verde-negru IF-01-DDZ
|
asa frate zi-le,go go logan!
|
|
|
16-09-06, 21:26
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [VW]
|
presupun acum ... cu aparitia lui prestije ... logan de 1.6 16v si 107 cai ... ca nu se mai compara cu cielo ... pace
|
|
|
17-09-06, 10:38
|
|
 Stage 5
|
Tare eram curios sa ma dau cu tine sa "vedem cum sta treaba", desi eu am un handicap de 15 cp fata de tine din start plus ca stiu ca loganul ala nu e stock.
|
|
|
19-09-06, 22:11
|
|
 Stage 5
|
Provoc un logan 1,6 16V stock la o liniuta sa vedem daca merita sau nu.
|
|
|
|
|