Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-05-09, 10:09   #106
Tzepozzz

Stage 5

Tzepozzz's Avatar

Default Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?

o poza cu interiorul masinii premium a lui PvDtrance...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1202666969
daca nu ati identificat interiorul inca puteti gasi aici raspunsul https://forum.4tuning.ro/showthread.p...888#post604888
Tzepozzz is offline  
Old 13-05-09, 10:34   #107
TurkishCarFan
Opel Driver

Stage 5

TurkishCarFan's Avatar

Member of:
[Opel]

=)))))) gg tzepos =))) daewoo rullz...

OnTopic : clasamentul dupa parerea mea este in urmatorul fel : mercedes,bmw,lexus,.....,audi.
Dar acum toata lumea interpreteaza cum vrea,unora le plac masinile mai sport (bmw) altora mai lux ( mercedes) altora audi ) cu toate ca nu inteleg de ce =))
Consider ca aceasta lupta se da intre bmw si mercedes,alte marci nu prea mai au loc aici.Dar fiecare cu gustul lui,nu poti sa te bagi.
Old 13-05-09, 12:03   #108
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

de ce sport bmw ? de ce lux mercedes ? de ce nu invers ? a ramas impresia inca din trecut ca bmw inseamna sport si mercedes lux, dar la ambele gasim si lux si sport, poate doar diferenta de design dintre cele doua ne spune ca bmw tinteste mai mult spre sportivitate, dar eu le pun la egalitate pe ambele, mai ales la cate sportive are si mercedes in ziua de azi.. Iar daca ne gandim la sportivitate in adevaratul sens al cuvantului audi are cel mai reprezentativ model deocamdata..
johhny is offline  
Old 13-05-09, 12:11   #109
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by johhny View Post
de ce sport bmw ? de ce lux mercedes ? de ce nu invers ? a ramas impresia inca din trecut ca bmw inseamna sport si mercedes lux, dar la ambele gasim si lux si sport, poate doar diferenta de design dintre cele doua ne spune ca bmw tinteste mai mult spre sportivitate, dar eu le pun la egalitate pe ambele, mai ales la cate sportive are si mercedes in ziua de azi.. Iar daca ne gandim la sportivitate in adevaratul sens al cuvantului audi are cel mai reprezentativ model deocamdata..
care? R8 ? nici nu se compara cu SLR Mclaren / SL65AMG / cl63 amg / m6 .
dolb is offline  
Old 13-05-09, 12:18   #110
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
poate R8 v10 dar cat costa un SLR si un SL65AMG?ca asa ar mai fi si CLK DTM EDITION si SL65AMG BLACK EDITION dar cu preturi piperate..

Last edited by adrian78bmw; 13-05-09 at 13:16.
adrian78bmw is offline  
Old 13-05-09, 12:27   #111
TurkishCarFan
Opel Driver

Stage 5

TurkishCarFan's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by johhny View Post
"frate MLu" mai lasa-ma cu oooo ai tai...wannabe bmw sau wannabe mercedes. sunteti toti atat de incapatzanati de parca sunteti niste cai cu chestii din`alea la cap si nu vedeti decat in fata. ce e mha r8? compari tu r8 cu bs`urile de la mercedes?
sport bmw pentru ca dintotdeauna au vrut sa faca masini mai dinamice,cu o inclinatie mai pronuntata spre sport ( nu mereu au reusit,dar asta e,orice livada are si stricaciunile ei )
lux mercedes pentru ca dintotdeauna bla bla bla...au avut inclinatie spre masinile de lux ( vezi pullman`urile ).
cand zici bmw in multe cazuri te gandesti la m3 (nu conteaza daca e e30e36 sau eXX ) si cand zici mercedes multi se gandesc la S...am fost destul de clar? aici nu vorbesc de o perioada anume a unei marci,ci despre istoria si traditia lor.
Cand ma gandesc la audi...cred ca singura masina care as putea sa o respect ( fara sa ma bag peste motor sport,vb de masini de strada ) ar fi rs2...si ala mai cu retineri.

P.S. : nu da reply la postu` asta pentru ca oricum n`o sa ma intereseze ce scri,pentru ca observ ca esti un indoctrinat "vag rullz".nu`ti voi raspunde.
TurkishCarFan is offline  
Old 13-05-09, 12:29   #112
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post

Da, la putere doar, unde chiar si E63 sedan cu 7 locuri castiga in fata unui r8 (chestie testata).. Dar am spus sportivitate, adica pe circuit unde motorul situat in spatele soferului (centrul de greutate fiind in centru masinii) si sistemul de tractiune o ajuta foarte mult..

Last edited by johhny; 13-05-09 at 12:49.
johhny is offline  
Old 13-05-09, 12:47   #113
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by TurkishCarFan View Post
"frate MLu" mai lasa-ma cu oooo ai tai...wannabe bmw sau wannabe mercedes. sunteti toti atat de incapatzanati de parca sunteti niste cai cu chestii din`alea la cap si nu vedeti decat in fata. ce e mha r8? compari tu r8 cu bs`urile de la mercedes?
sport bmw pentru ca dintotdeauna au vrut sa faca masini mai dinamice,cu o inclinatie mai pronuntata spre sport ( nu mereu au reusit,dar asta e,orice livada are si stricaciunile ei )
lux mercedes pentru ca dintotdeauna bla bla bla...au avut inclinatie spre masinile de lux ( vezi pullman`urile ).
cand zici bmw in multe cazuri te gandesti la m3 (nu conteaza daca e e30e36 sau eXX ) si cand zici mercedes multi se gandesc la S...am fost destul de clar? aici nu vorbesc de o perioada anume a unei marci,ci despre istoria si traditia lor.
Cand ma gandesc la audi...cred ca singura masina care as putea sa o respect ( fara sa ma bag peste motor sport,vb de masini de strada ) ar fi rs2...si ala mai cu retineri.

P.S. : nu da reply la postu` asta pentru ca oricum n`o sa ma intereseze ce scri,pentru ca observ ca esti un indoctrinat "vag rullz".nu`ti voi raspunde.

nu stiu de ce te-ai mai obosit tu sa-mi dai mie reply cu aberatiile astea, si nu este niciun vag rullz, daca ai citi tot topicul si nu doar ultimul post ai sa observi ca nici pe departe nu apreciez vag-ul asa cum apreciez mercedes si bmw.
Si ce ai vrut sa-mi demosntrezi ? ''wannabe bmw'' sau ''wannabe mercedes'' sau mercedes doar lux iar bmw sport, deci bmw e doar sport exact asta este conceptia unui pusti de gradinita care a auzit de bmw..
Si ce ''bla bla bla'' ? asa iti exprimi tu punctul de vedere in spatele blocului si crezi ca o sa te inteleg lumea si aici, ma bucur ca pentru tine bmw inseamna doar m3, urs si pisicuta iar mercedes doar S. Cu explicatiile de mai sus nu ai convins pe nimeni
johhny is offline  
Old 13-05-09, 12:54   #114
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

modelele sportive de la mercedes sunt mai mult niste GTuri cu prea multa putere.bune de autostrada. Bmw nu se axeaza mult pe lux ci pe perormanta , desi cand sunt combinate cu suvurile ies niste kitschuri, mie unu nu imi plac si sunt mai multi ca imi impartasesc opinia. audi e divizia premium al lui vag si sunt bine echilibrate
DarkJEDI is offline  
Old 13-05-09, 13:04   #115
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Tzepozzz View Post
o poza cu interiorul masinii premium a lui PvDtrance...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1202666969
daca nu ati identificat interiorul inca puteti gasi aici raspunsul https://forum.4tuning.ro/showthread.p...888#post604888
ala e tt`ul sau r8`ul? ))) =))))
chiar banuiam ca tipul "fuge" cu o spuersportiva avand in vedere ca nu prea stie sa poarte o discutie contradictorie si e blocat pe ceva anume
vacaroz is offline  
Old 13-05-09, 13:06   #116
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

facem pariu ca are wallpaper cu vreun audiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dolb is offline  
Old 13-05-09, 13:08   #117
d4m4g3
Ford Driver

Stage 4

d4m4g3's Avatar

Member of:
[FORD]
Wink Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?

Quote:
Originally Posted by PvDTranceAddicted View Post
Pai si cu audi sau mercedes ce faci?Doar te uiti la ele?Nu le conduci?! Sau tu te gandesti la costuri de combustibil si sau revizii?! La noi e taranimea maxima cu banii de motorina si revizii ca taranii ca sa impresioneze cu "achizitia in leasing sau credit pe 7-10 ani" nu numai ca aia chiar nu merg si fac l...a pe bulevard de dim pana seara dar fac cheta si pt combustibil si imi spui u mie driving experience DIESEL?) CA 99% DIN DOBITOCI AU MASINI PREMIUM DIESEL...ADIK TDI=TRACTOR DIESEL CU INJECTIE)) Masini premium trebuie sa existe doar cu motoare pe benzina dak esti pasionat de condus si vrei cu adevarat senzatii si sunetul motorului sa fie in tandem cu abilitatile fiecaruia de pilot, sa nu mai zic de aprecierea cunoscatorilor! Cati oameni isi iau masini premium pe benzina avand in vedere ca PREMIUM=LUX adik ai bani si nu te uiti la costul combustibilului...ca altfel alegeai alta clasa...
Tu spui ca 99% sunt dobitoci pentru ca au masini diesel premium? Si eu daca spun exact invers, ce zici?!
De ce sa imi iau masina premium cu motor de DRUJBA (AKA benzina) cand pot sa-mi iau masina premium cu motor de tractor (diesel)? Numele asta macar da senzatia de putere si masivitate! Replicile astea cu "tractor" sunt tampite rau si rasuflate. Motoarele diesel de acum sunt super, puternice, silentioase, tot ce vrei! Nu se compara cu motorul de camion de acu XX ani.

In alta ordine de idei, liderul clasei premium pentru mine este Mercedes-Benz. Calitate de invidiat la interior, design exterior pe placul multora, confort cum nici nu se poate mai bine. Nici nu stau sa ma gandesc, la MB se duce votul meu.
Old 13-05-09, 13:21   #118
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

pentru mine confortu pentru mercedes si sportivitatea pentru bmw vine din perioada aniilor 1970-1980-1990 atunci
Mercedes fabricau modele mari si confortabile (bot de cal .cobra w123;modelele 200E 250 TD 230E w124 ;300SEL 280SE 500 SEC W126 gama SL .
BMW s-a remarcat ca o marca care facea modele cu inclinatii sportive :bmw 1500 1800 2002ti ,seria CS 3200 CS 2000cs 2800cs .M1 un supercar la vremea aceea apoi seriile 3,5,6 cu versiunile M si nu in ultimu rand seria 8
imi pare rau despre audi singurul lor model deosebit pana in anii 90 a fost doar audi V8 ,audi 80 era doar un passat si nu cred ca avea nici sportivitatea unui seria 3 e30 si nici confortul unui mercedes 190 dar marca audi a inceput sa se cunoasca mai bine dupa anu 1994 odata cu audi a4 audi a8 dupa cu transformarea lui c100 in audi a6..
de atunci ierarhiile s-a mai schimbat putin fiecare producator a inceput sa-l concureze pe celalalt intr-un segment anume si au diversificat productia..
Old 13-05-09, 13:24   #119
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

BMW este si in acest an cea mai valoroasa marca germana, ocupand pozitia 18 in clasamentul general, cu o valoare de 23,9 miliarde dolari americani. Urmatoarele marci germane sunt SAP (locul 19), Porsche (35), Mercedes (40), Siemens (51).

Cel de-al patrulea clasament "BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands" realizat de Millward Brown Optimor arata ca majoritatea marcilor isi pastreaza valoarea, in ciuda unui climat economic nefavorabil.

Clasamentul, cel mai important de acest gen, masoara valoarea in dolari a celor mai importante branduri. Aceasta se realizeaza combinand informatii financiare cu studii realizate asupra clientilor si studii de tip business-to-business.

In acelasi timp, intr-o evaluare a marcilor cu cea mai mare perspectiva de crestere, BMW ocupa pozitia a saptea si este cel mai performant reprezentant din industria auto, cu un indice de 9 din 10. "Aceasta indica faptul ca cererea pentru modelele BMW este inca foarte mare, momentul achizitiei este insa amanat datorita recesiunii, clientii ramanand insa loiali marcii", explica realizatorii topului.
Old 14-05-09, 16:10   #120
bm3rmy

Stage 1

opinia mea:
BMW - spre sportivitate - se zice ca au cele mai bune motoare.
Mercedes - spre confort
Audi - merge in mai multe directii: design, confort, sportivitate. Un compromis dar exceleaza la design.

La BMW vad ca nu sunt singurul care e nemultumit de interiorul acestora si de plansa de bord. Nu ma refer la cele extrem de scumpe ci la seria 1,3,5
bm3rmy is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -